StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

växer så det knakar

Frureinhold.se / 31 Mars, 2011 - 11:48 / Hailey

Ja man skall inte sticka under stolen med att magen och bebis växer så det knakar. Igår låg jag på rygg och jag tror helt ärligt att den lille gjorde jordens karatespark haha :p hade man varit kvickare med att hålla kolla på magen hade man sett det :p På UL sa sköterskan att vi hade en livlig bebis, är det nu man får sota för sina synder ? Varken jag eller robin har väl varit ngr direkt lugna barn :P Men jag har mätt magen i intervaller och gjorde en mätning nu.
Ganska spännande att se hur det ändras. Fick bokat tid igår till bm för att lyssna på hjärtljud etc och fick även donerat ut järntabletter :/ suck, hoppas att jag responsar bra på dom. Är ju väldigt trött och det tror jag beror på dels att jag har en busunge i magen och att den ligger och trycker på en nerv i höger rumpa som gör att jag tappar förmågan till att gå stundtals. Ingen foglossning eller så, utan mer ishias varning. Jätte jobbigt eftersom det påverkar än så mycket, smärta gör en tröttare så vi får hoppas att det löser sig. Man skall ju inte måla fan på väggen innan man testat. Någon som har goda erfarenheter av järntabletter ?
På tal om hjärtljud, för er som är gravida och läser min blogg kan jag varmt rekomendera en angelsound, det är en manick som man sätter på magen som fungerar som en dundermick typ :p den är allafall så bra att man hör bebisen hjärtljud, underbart att ligga och lyssna på under kvällen när man skall sova. Det är inget strålning eller nott så man behöver inte vara orolig. Finns beg. på blocket om man inte vill köpa ny, googla er fram.

Postat av: Alexandra

Järntabletterna är verkligen att rekomendera :) De funkade super bra för mig!

2011-03-31 @ 13:49:48
URL: http://alexandramortensen.blogg.se/
Postat av: Anonym

järn tabletter är nice! man blir mycket piggare! niferex får du nog ta, kan bli lite hård i magen av dom om du äter mycket men det är det nog värt :)

Ät frukt eller ta ett glas juice när du tar dem så tar kroppen upp järnet bättre!



är du inne i vecka 17? dvs vecka 16+? eller v 17+ ?

Så mysigt med bebis mage och när man börjar känna alla rörelser! :)

2011-03-31 @ 14:24:22
Postat av: Sophia L

Jag fick järntabletter, mådde illa, men tvingade i mig dom preecis innan jag skulle somna, var jag vaken för länge efter jag tagit dem behövde jag nästan kräkas. Men annars mådde jag fint :) Grattis förresten!

2011-03-31 @ 14:40:48
Postat av: Camilla

Järntabletterna hjälpte mig en hel del, blev piggare och slapp huvudvärk som jag hade hela tiden innan. Men tar dom på kvällen innan jag ska sova för att inte bli illamående! kramar

2011-03-31 @ 20:43:32
URL: http://millamirakel.blogg.se/
Postat av: Camilla

Usch då, hoppas att järntabletterna hjälper mot din huvudvärk oxå! kramar

2011-04-01 @ 07:25:06
URL: http://millamirakel.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: