StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 07 Juni, 2011 - 05:52 / Vardagen

Jag mms massa med inlägg igår men ser nu att inte ett enda har kommit upp, suck, mailade blogg.se nu och ser om jag får ngn respons. Vi har nu äntligen landat hemma, robin gick till jobbet nyss och jag ligger i sängen lite små hungerig och trött. Fåglarna kvittrar utanför och daggen myser i full gång ! Vi har som sagt haft det toppen nere i Torremolinios, kommer sakna alla middargar och frukostar med hela familjen, de långa promenaderna och ja allt. Vi har en sån sammanhållning i familjen som är svår att slå. Under en vecka har det inte varit en enda sur min, allt har gått bra och det är ett tecken nog :p Idag skall jag sätta mig och kolla igenom lite bilder, har ju lagt upp många på facebook, men för er som inte orkar gå in där får ngr kort här också :)
någin som vuxit mkt under resan är lillskrutten :) den sparkar livligt och tar mer och mer plats. Ikväll kommer magbild för v 28 !

Postat av: emelie

De har fel på kontakten med underleverantören... Jag har försökt ända sen i torsdags fredags förra veckan att mmsblogga :/ men jag mailade och fick det till svar att de gör allt de kan men att de är medvetna om problemet :P tråkigt men sant

2011-06-07 @ 10:16:04
URL: http://ememat.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: