StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Köptr även en tröja till mig, rosa och fin !!

Frureinhold.se / 30 Juni, 2011 - 18:14 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2825 (MMS)

Köptr även en tröja till mig, rosa och fin !!


Lite nytt till bebis, vet att det är mkt b...

Frureinhold.se / 30 Juni, 2011 - 18:11 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6148 (MMS)

Lite nytt till bebis, vet att det är mkt blått men det är neutralt :) allt ifrån name it !!


Är i soliga Lysekil med syster och barnen :))

Frureinhold.se / 30 Juni, 2011 - 15:08 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1665 (MMS)

Är i soliga Lysekil med syster och barnen :))


krig

Frureinhold.se / 30 Juni, 2011 - 10:03 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag har nu öppnat fullt krig emot blinningar och bromsar :/ Mamma ringde nyss och väckte mig, pratade lite bebissnack och så. Kikade i vanlig ordning ut på hästarna och de galopperade som vilda hästar :/ helt svettiga och skummiga. Det var bara på med galosherna och ut för att rädda de små prinsarna, spolade av dom med kallt-ljummet vatten och ställde in dom i de svala stallet. Dom såg minst sagt nöda ut :( jag överdriver inte om sören hade 3 st bromsar och 4 blinningar som satt på samma ställe på rumpan. Så jävla oetiskt att gå på ett ställe där de inte kommer åt :( Men nu är de allafall inne och trygga. Det finns så jädra mkt forskning om dittan och dattan, kan någon snällllaaa !! uppfinna en blinning och bromsdödare !
Anyway nu är jag vaken, sitter vid köksbordet och dricker iskaffe med smörgås, det är insane varm idag med, och idag blåser der absolut ingenting vilket innebär att jag smälter bort :) Men jag älskar värmen så skall itne klaga, men det är helt sjukt :D Har inga direkta planer inför dagen, lillan kommer hit snart och skall måla lite plankor, jag funderar på att dra sista lagre färg på räcket, borde också grunda staketet här vid dörren, men vi får se vad jag orkar :p är i en sån skum ställning så jag får lätt ont i ryggen :/ Nä nu får jag göra ngn nytta hörs senare !!

wonderful day

Frureinhold.se / 29 Juni, 2011 - 17:37 / Foto
1 Kommentarer

jag gnydde lite i morse om att ingen var ledig, men så ringde svärmor och då visade det sig att hon och lillan var hemma ocg skurade altanen. Jag slängde in macy i bilen och åkte hela 1 km till svärmor :D spenderade hal dagen där uppe, med goa bullar, glass, macy bada i deras lilla dam och jag bara njöt av solen :) vid tre tiden åkte vi ner till oss och fortsatte att greja med carporten. Jag målade staketet på solterassen två lager så nu är det inte mkt kvar. Macy låg i skuggan med svalt gräs runt om kring. Såg riktigt skönt ut :D Nu är jag allafall inne, robin skall köpa med sig ingredienser till flädersaft för det har jag även plockat idaf :D 50 st fläderblommor :p 
Anyway nu ligger jag i sängen med en bebis som vill ut genom naveln, den sparkr som tusan haha helt ofatbart. Mirre är på g hit också på henne longboard, awsome, så himla skönt att ha en sån bra vän nära. Så skönt att man kan vara ute så länge nu med, det var ju varmt ute ända till typ solen gick ner igår. Har kikat igenom väderprognosen och det skall bli lite sämre men ändå varmt och det uppskattar jag riktigt mkt. Hatar när det är typ 15 grader uuaakk !!
härliga bokenäs !!
åååh ut med båten snart också, idag hade ju varit en toppen dag !!

någon som är ledig ?

Frureinhold.se / 29 Juni, 2011 - 10:54 / Foto
0 Kommentarer

Rätt gött väder idag med asså :) men det enda som saknas är ngn att sitta och tjöta med, dricka god dricka och bara njuta. Lite segt måste jag säga, men men får göra det bästa av situationen. Kan ju alltid måla resten som jag inte gjorde igår, då fördrivs tiden lite. Men jag måste tänka på höfterna med, igår hade jag ont på kvällen och nu på morgonen har jag som vanligt ont i höger sida, arma kropp haha. Men jag skall allafall lägga mig på solterassen och njuta. Kankse till och med en liten nap ?! who knows ! Som ni såg spenderade vi lite tid nere vid havet igår, det var helt juvligt, barn badade och macy sprang nog upp och ner 1000 ggr. Får bli en tur igen sen när robin kommer hem, men idag åker vi nog ner till rörbäck till hans farmor och farfar :) 

Gud vad den växer

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 20:04 / Vardagen
2 Kommentarer

img_9540 (MMS)

Gud vad den växer


Love

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 20:02 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1382 (MMS)

Love


Love

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 20:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2706 (MMS)

Love


Mys vid havet !!

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 19:59 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0326 (MMS)

Mys vid havet !!


Bada när Robin kommer hem?? Allafall om Ma...

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 14:36 / Vardagen
1 Kommentarer

img_2282 (MMS)

Bada när Robin kommer hem?? Allafall om Macy får bestämma ;)


Känner ni hon med massa fräknar :D

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 14:23 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2544 (MMS)

Känner ni hon med massa fräknar :D


Love the summer when it feels like this <3

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 14:23 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2947 (MMS)

Love the summer when it feels like this <3


Bebis och jag är ute och grejar :)

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 13:01 / Vardagen
1 Kommentarer

img_4868 (MMS)

Bebis och jag är ute och grejar :)


Snyggt va :))

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 12:41 / Vardagen
2 Kommentarer

img_9897 (MMS)

Snyggt va :))


seglarväder

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 11:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är det riktigt seglarväder, strålande sol, blå himel och blåst :D ååhh om man ändå kunde få uppleva rhodos igen :) vi seglade ju när vi var där nere. Helt sjukt skoj, dock lite lättare där med inte så många kobbar och skär, men man lär väl sig. det är ju inget direkt ligga vid havet väder om man inte har lä :P Här på solterassen är det vindstilla, min lilla oas. Funderar på om jag skall ut och måla lite, då vet jag en som blir glad när han kommer hem :D Har ju trappen att grunda med :( suck vill inte haha, får så ont i ryggen. Gnällapa är jag yes yes ! Kikade på magen igår och inser att den växer så himlans fort asså :D lilla skrutt, jag vill att du kommer nuuuuuuuu !! skall inreda ditt rum denna månad, det kommer bli sååå fint. Dock sover du hos oss med din säng första året, men sen så :D Är så nyfiken att se camilla och jespers mirakel med !! fick en super söt mms bild ifrån bb men nu vill jag se meeera :D tänk att man har ngt i magen som sen blir ett liv ?! av lite kärlek och gos :D wips :D
Vid den här tiden förra året :D

godmorgon

Frureinhold.se / 28 Juni, 2011 - 06:30 / Vardagen
0 Kommentarer

Snark vad dåligt jag sovit inatt, vaknat och somnat om vart annat. Det har liksom känts som om man aldrig kommit in i ngn djupsömn :/ Robin åkte nyss till jobbet och jag fick gå upp och ta mig en smörgås, kände mig riktigt hungerig som jag kan göra vissa tidiga mornar. Tog även lite varm oboy, jag är ju vråltrött så skall ju gå och lägga mig igen, men det hade inte skadat om jag sov bättre på nätterna. Men jag antar att kroppen börja ställa in sig, lite väl tidigt i mina ögon :P Det är allafall en väldigt fin morgon, solen skiner, det är vindstilla och fåglarna kvittrar. Det blir nog en väldigt fin dag :D Frågan är vad man skall göra med den ?! är ju rätt handikappad när det gäller att greja här hemma, målade lite igår och får ju så sjukt ont i ryggen. Gnällspiken nr01. Men får ta och lägga mig på solterassen med ngn bra bok eller kanske bara sova lite så jag är pigg när robin kommer hem :D Synd att inte mirre var ledig, kunde hon kommit och hållt mig sällskap, vi bor ju så nära liksom :D Men men ha en bra morgon så hörs vi runt lunch ;)
my love !

Bebis V 31

Frureinhold.se / 27 Juni, 2011 - 19:30 / Hailey
2 Kommentarer


Tassimo T20 vs buzzador

Frureinhold.se / 27 Juni, 2011 - 14:57 / Shopping
3 Kommentarer

Jag har skrivit om buzzador förut och jag gör det igen :D för inom en vecka kommer jag vara ägare av en Tassimo T20 bosch kapselmaskin :) Jag har inte testat just denna kapselmaskin innan, men nu får jag chansen, det skall bli super spännande. Den kan även göra marabou varmchocklad, skadat. Jag får med olika kapslar, men sen går det även att köpa sina favoriter i matvaruaffären eller på tex. elgiganten :) Om ni också vill ha förmånen att få hem sånna här produkter tycker jag att ní skall klicka på länken. Det kostar inget och det kommer erbjudande lite då och då :)



https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1〈=SE&refstr=Jennifertang

Snark

Frureinhold.se / 27 Juni, 2011 - 14:09 / Foto
0 Kommentarer

Gud vad jag är trött idag, helt slut faktist haha. Gick upp vid 10 som vanligt efter att ha blivit väckt ngr gånger från det att Robin gick till jobbet. Satte mig vid datorn i köket och spåna igenom det vanliga, har börjat min ansökan om föräldrarpenning nu med, än så länge verkar fk vara lätt att ha och göra med, men vi får se :P Känns allafall skönt att vara ute i tid. Anyway, trötthet var det. Det känns som om jag inte riktigt vaknat ännu, hade jag lagt mig i sängen hade jag stensomnat :p Fick allafall pallrat mig iväg till uddevalla för att hämta ut ett paket och köpt in lite nya blommor till ytterdörren :) fotar och lägger upp senare !! Det blir även magbild senare, är ju v 31 nu, shit, 9 v kvar :p vart skall detta sluta haha tiden går ju så fort.
snygging prinsen !!

vilken kväll

Frureinhold.se / 26 Juni, 2011 - 22:39 / Foto
1 Kommentarer

Nu ligger vi i sängen efter en pang dag ute. Det har varit strålande sol hela långa dagen och jag har faktist unnat mig lite vila imellanåt. Jag fick klippt gräset och vattnat mina uteblommor, gått en promenad med macy och lackat ngr lager på båten. Sen var jag trött och la mig på solterassen :D så himla gott att kunna sitta där i shorts och tubtopp utan att frysa, slänga i sig lite dricka och frukt. Toppen !! Robin grejade såklart mer än mig, lackade flera lager på båten och byggde ett räcke på solterassen så att bebisen inte kan ramla ner haha. Vissa stunder tror jag att våran lilla skrutt kommer springa samma sekund som den kommer ut med alla säkerhetsåtgärder som görs här hemma :) Robins föräldrar grejade också mkt med carporten så det går sakta men säkert framåt. 
Mirjam och Viktor kom också hit en stund på kvällen, vi åt goda jordgubbar, glass och grädde. Så himla mysigt, vu måste göra det oftare, vi bor ju trots allt nära :D Jag och mirre han även med två promenader haha helt sjukt, men det är så fint här hemma med solnedgången och allt. Precis nu efter att jag badat kom en älgmamma med två bebisar, hur sött är inte det ?! helt ny kl'äckta såg det ut som, små och med stora öron :D jag gillar verkligen älgar, tycker de är fina djur :)

godmorgon söndag

Frureinhold.se / 26 Juni, 2011 - 12:05 / Resor
3 Kommentarer

Jag hade aldrig med mig datorn till skara så ni fick nöja er med mobilblogging :P men det är ju bättre än inget alls :D Vi har haft en kanon helg och håller just nu på med att lägga upp kort på facebook. Skall ladda upp ngr här men länkar även till fejjan :) Tar ju sån tid om man skall ladda ett kort i taget. Anyway, skara hade ju nte bra väder att bjuda på så midsommardagen åkte vi hem tidigare än planerat. Jag hade ont i ryggen och benen och robin hade ont i sitt knä. Under hemresan började vi inse att vädret hemma var kanon och då kändes valet av tid på hemresan väldigt bra. Väl hemma grejade vi som vanligt och tvättade bilen, kände mig som en riktig puttsbög haha :p Men snygg blev den och det är ju huvudsaken. Crusingen i Lysekil var super nice, mötte upp mirre och hennes kusin och vi skojade nog runt fram tills 12 ngn gång :D Borde tillägga att det tog oss 2 h hem ifrån oss till lysekil haha vanligtvis tar det 10 min :p Men är det crusing så är det !! FACEBOOK

Nu är det krusing i Lysekil som gäller ;)

Frureinhold.se / 25 Juni, 2011 - 18:14 / Vardagen
2 Kommentarer

img_0484 (MMS)

Nu är det krusing i Lysekil som gäller ;)


Ghost!!

Frureinhold.se / 24 Juni, 2011 - 18:53 / Vardagen
1 Kommentarer

img_9629 (MMS)

Ghost!!


Glad midsommar :)

Frureinhold.se / 24 Juni, 2011 - 18:47 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2335 (MMS)

Glad midsommar :)


Tuva tycker att potatisarna luktar illa :p

Frureinhold.se / 24 Juni, 2011 - 17:25 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4825 (MMS)

Tuva tycker att potatisarna luktar illa :p


Prinsen är med på ett hörn också :))

Frureinhold.se / 24 Juni, 2011 - 13:18 / Vardagen
1 Kommentarer

img_5733 (MMS)

Prinsen är med på ett hörn också :))


Glad midsommar på er alla!! Själv är jag s...

Frureinhold.se / 24 Juni, 2011 - 13:17 / Vardagen
0 Kommentarer

img_8392 (MMS)

Glad midsommar på er alla!! Själv är jag som sagt på skara sommarland och vädret är just nu kasst. Var sol i morse, får se om det återvänder. Kommer kort på den fina klänningen sen !!


Kan man bli sötare?? Prinsen och tuva !!

Frureinhold.se / 23 Juni, 2011 - 21:23 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9298 (MMS)

Kan man bli sötare?? Prinsen och tuva !!


Dålig vinkel men så här ser fälgarna ut :)

Frureinhold.se / 23 Juni, 2011 - 18:29 / Vardagen
1 Kommentarer

img_7985 (MMS)

Dålig vinkel men så här ser fälgarna ut :)


its a girl !

Frureinhold.se / 23 Juni, 2011 - 15:00 / Vardagen
0 Kommentarer

gud jag måste gratulera camilla och jesper som idag fick en flicka jag tror att allt har gått bra har inte hunnit prata med henne. Men helt underbart med en liten bebis, nu längtar man ännu mera efter sin bebis !! men den kommer snart, tålamod :) Just sitter jag och väntar på att tindra skall bli klar så vi kan åka upp till skara sommarland, mikael och robin har åkt i förväg för att sätta upp tält och annat :) Ikväll blir dt grillning för hela slanten och slänger upp lite mobilinlägg senare :) Btw vi fick även bytt fälgar på bilen idag, super snygga enligt mig. vi köpte ju med ett par 20 " som jag skrev om och det blev helt okej, dock är jag sugen på 22 " vi får se vad tomten kan komma med nästa år ;) Först är det bebissaker som står på inköpslistan !!

Mary kay prislista

Frureinhold.se / 22 Juni, 2011 - 21:09 / Shopping
4 Kommentarer


dress

Frureinhold.se / 22 Juni, 2011 - 17:47 / Shopping
4 Kommentarer

Fick köpt denna klänning i ljungfärgad typ :p satt supersött :) Provade de andra kläderna jag bloggade om, men det blev inte alls som jag tänkt mig :) Köpte även en virkad tröja som jag kollat på länge :)
Me like !

Ny tröja i love !!

Frureinhold.se / 22 Juni, 2011 - 17:40 / Vardagen
2 Kommentarer

img_3895 (MMS)

Ny tröja i love !!


Fyndade två schampoo + två balsam för 199:...

Frureinhold.se / 22 Juni, 2011 - 17:34 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6526 (MMS)

Fyndade två schampoo + två balsam för 199:- ;) helt okej pris asså!!


Dagens

Frureinhold.se / 22 Juni, 2011 - 14:51 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6684 (MMS)

Dagens


Mary kay hudvård

Frureinhold.se / 22 Juni, 2011 - 14:24 / Shopping
4 Kommentarer

Såg att min tvilling skrev om hudvår igår ( Johanna ) och tänker instämma med henne. Mary kay är helt klart det bästa, allafall för mig. Det är såklart individuellt för alla, men många kan ha mary kay utan några problem. Jag älskar produkterna och tänker dela med mig lite av mina favvosar !!
Jag har inte alla dessa just nu, men provat dom !!
Jag använder just nu:
1 Rengöring
2. Fukt
3. Ögonkräm
4. peeling set
5. satin hands
6. renewing mask
LOVE !! Om ni har några frågor om proukter och om ni har tanke på att köpa något är det bara att fråga, har fortfarande möjlighet att sälja om det är någon som är intresserad :) Det är viktigt att unna sig det är lilla extra och man är inte ung hela livet så man får vara noga med vad man lägger på ansiktet !! Efter 25 dör fler hudceller än vad det förnyas, glöm inte det ;) Glöm botox och ta hand om dig istället !

Shopping

Frureinhold.se / 22 Juni, 2011 - 09:07 / Shopping
2 Kommentarer

Det blir väl inte mkt iof. Men idag skall jag, veronica, Jennifer och Siv till göken för att kika på mattor. Vill man köpa mattor till halva priset skall man åka dit, super snygga ryamattor i olika storlekar och färger :) Jag skall ju ha en matta till barnrummet + lite små pill. Jag snackade med en tjej igår angående vädret och vi gnällde över hur dåligt det var och idag tror jag fan att det tar priset haha. Regn, svin kallt och blåst, ingen bra kombo. Vi hade ju tänkt att tvätta bilen i eftermiddag med så den är fin tills midsommar, vi skall även till amring imorgon och byta fälgar. Köpte ju med ett par 20 " till lite fräckare. Orginalfälgarna är 20 " men inga speciella, dessa som vi skall byta till är glansiga och lite fräckare :) Men det är ju trist att byta fälgar och greja om bilen är sketen haha :p så robin kom med förslag att vi tvättar den fast att det regnar :p sötnos !
Satt en stund till igår och kikade på midsommarkläder och hittade en super snygg tröja som man kan ha under ett plain linne och typ cykelbyxor.
Och kanske dessa om det blir kallt ? vad tror ni ?? :)

Fler läsare

Frureinhold.se / 21 Juni, 2011 - 14:00 / Vardagen
5 Kommentarer

Alla bloggar vill ju ha fler läsare, det är allafall vad jag tror :p kikade in på en blogg nyss och såg denna sidan http://bloggriket.se, där kan man registera sin blogg så att fler kan hitta den. Klicka på länken och se om det är ngt för er :)

Kom på att jag babblat om hur vi grejar me...

Frureinhold.se / 21 Juni, 2011 - 12:04 / Vardagen
2 Kommentarer

img_2991 (MMS)

Kom på att jag babblat om hur vi grejar med carporten men inte visat en enda bild. Det tar sig sakta men säkert :))


passa på..

Frureinhold.se / 21 Juni, 2011 - 12:00 / Vardagen
2 Kommentarer

.. att sitta på solterassen när det är uppehåll. Det har ju regnat lite de senaste dagarna och nu är det egentligen inte så fint. Men med filt, kaffe, äpple och datorn kan man sitta här en stund. Det är ju inte speciellt kallt om man gosar till det. Macy kommer med sin gula boll gång på gång så jag kan kasta den :p Riktigt mysigt faktist. Har grejat med johannas header nu på morgonen får se om hon en nöjd, sen har jag fixat visitkort som hon skall godkänna ikväll :) Jag insåg också nyss att jag inte har ngt att ha på mig på midsomma. Tror att jag skall ta mig en tur till torp imorgon, eller chansa och se om det finns på backaplan på torsdag. Tror jag chansar, eller så snor jag ngt ur systerysters garderob :p Måste ju ha ngt snyggt dsom matchar till mina naglar och min garderob blir bara mindre och mindre. Hade ju köpt en lång klänning men den är liten nu :/ suck !!
Den var helt okej, nä får helt enkelt kika på torsdag :)

Jag fick en kommentar om vad Johanna tar för att göa så fantastiska naglar som jag fick igår :) 400 :- kostar första besöket, det är värt varenda krona för det blir ordentligt gjort. Sliter inget på nagelbädden, vet vissa som slipar ner hela nageln, uch uch inte bra. Skall tipsa henne om en prislista på bloggen även för hår och annat :) Tänk vilken grym uppfinning det är med blogg, speciellt för entrepenörer, de kan sprida sitt budskap lätt och nå många :)
Jag kan inte sluta kika på mina naglar haha helt besatt, till hösten blir det lila eller ngn härlig orange färg  :)

Mysigt asså !!

Frureinhold.se / 21 Juni, 2011 - 11:58 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6582 (MMS)

Mysigt asså !!


Bebis V 30

Frureinhold.se / 20 Juni, 2011 - 19:46 / Hailey
6 Kommentarer


made by Johanna

Frureinhold.se / 20 Juni, 2011 - 18:15 / Foto
1 Kommentarer

underbara Johannas blogg

Syns dåligt men här är de små fjädrarna :)

Frureinhold.se / 20 Juni, 2011 - 17:43 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9681 (MMS)

Syns dåligt men här är de små fjädrarna :)


Närbild :)

Frureinhold.se / 20 Juni, 2011 - 16:04 / Vardagen
2 Kommentarer

img_4298 (MMS)

Närbild :)


As snyggt ;)

Frureinhold.se / 20 Juni, 2011 - 16:02 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6653 (MMS)

As snyggt ;)


Så jädra snyggt det blir :))

Frureinhold.se / 20 Juni, 2011 - 13:08 / Vardagen
2 Kommentarer

img_4774 (MMS)

Så jädra snyggt det blir :))


Mysdag

Frureinhold.se / 20 Juni, 2011 - 09:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag skall jag uträtta många roliga ärenden. Det börjr med lunch dejt tillsammans med Johanna & Camilla, söta camilla är BF+7 nu tycker lite synd om henne, hon längtar ju som tusan och jag med !! Efter fikan skall underbara Johanna fixa mina naglar, dom kommer vara så sjukt snygga efter och kanon nu till midsommar :D Sen när vi är klara med det skall jag upp till Camilla en sväng för en kaffe och slänga in alla kort på henne, bebis och jesper som jag tog för ett tag sedan. Jag är verkligen lycklig över att ha så fina vänner som jag har. Det är ett privilegium !!
Håller er uppdaterade under dagen !! tjing !

Mina två älsklingar, det var ingen lätt ma...

Frureinhold.se / 20 Juni, 2011 - 05:46 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6740 (MMS)

Mina två älsklingar, det var ingen lätt match att fota Macy igår eftersom hon bara ville i havet hela tiden :p


Nellasvalpar.blogg.se

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 22:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är såld, hur jädra söt får man lov att bli ?!

Love the westcoast

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 21:06 / Foto
4 Kommentarer


Underbart idag börjar v 30

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 19:56 / Vardagen
2 Kommentarer

img_2053 (MMS)

Underbart idag börjar v 30


Härligt

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 19:53 / Vardagen
1 Kommentarer

img_8055 (MMS)

Härligt


Härlig kväll !!

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 19:43 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6992 (MMS)

Härlig kväll !!


Macy gillar att bada :)

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 19:32 / Vardagen
0 Kommentarer

img_2529 (MMS)

Macy gillar att bada :)


Macy bebisar

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 15:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Inte direkt macys bebisar men Macys mamma har fått en kull till och dom är minst sagt socker söta !! Gå in och kika, massa söta bilder, dom är dock nykläckta så de dröjer ngr veckor innan de är riktigt söta :p Men gå in och kika !!
LÄNK

Och jag fick min rosa hortensia :)

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 14:43 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3400 (MMS)

Och jag fick min rosa hortensia :)


Snyggt, Robin fick sin Palm till slut :)

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 14:43 / Vardagen
1 Kommentarer

img_2946 (MMS)

Snyggt, Robin fick sin Palm till slut :)


Nya fjädrar :p jag kommer att se ut som en...

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 14:11 / Vardagen
2 Kommentarer

img_1133 (MMS)

Nya fjädrar :p jag kommer att se ut som en smällkaramell :p


Gårdagen i större bilder !!

Frureinhold.se / 19 Juni, 2011 - 10:21 / Shopping
1 Kommentarer

Är riktigt nljd, nu skall vi bara bygga en trappa upp, sätta upp skärmar och köpa lite fler blommor. Ni ser nog inte blomman så mkt som vi köpte men det är en hibiskus orange/röd och en matchande rotting kruka. Vill ha en till kruka men större att ställa bredvid med en till blomma. Inte bestämt dock om det skall vara hibiskus eller hortensia :) eller kanske mangolia. Svårt men mycket färger skall det vara snyggt som tusan. Idag är riktigt skit väder, det regnar och är inte alls trevligt. Skall nog ändå ta oss ut och greja lite, igår hade jag så sjukt ont i mina höfter så idag skall kjag ha mitt bälte på mig hela dagen, jag vet ju att det hjälper. Nä nu får jag röra på mig ltie, men vi hörs senare !! tjing !

Klart !!!

Frureinhold.se / 18 Juni, 2011 - 18:32 / Vardagen
6 Kommentarer

img_7325 (MMS)

Klart !!!


Annan vinkel !

Frureinhold.se / 18 Juni, 2011 - 17:08 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9943 (MMS)

Annan vinkel !


Det artar sig!!

Frureinhold.se / 18 Juni, 2011 - 16:56 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4494 (MMS)

Det artar sig!!


Nu vankas det nya utemöbler, super snyggt ...

Frureinhold.se / 18 Juni, 2011 - 16:56 / Vardagen
0 Kommentarer

img_0002 (MMS)

Nu vankas det nya utemöbler, super snyggt tror jag att det blir när det är klart :) har även köpt parasoll och en fin blomma :) visar mera sen !!


hurra hurra på Macys 2 års dag !!

Frureinhold.se / 18 Juni, 2011 - 11:09 / Foto
0 Kommentarer

Ja idag r det macys två års dag och man kan minst sagt säga att tiden går fort :p Känns som om det var igår vi var och tittade på henne ! Men om det är ngt man kan säga om den hunden så är det att hon är världens underbaraste !! Snäll, barnvänlig, busig, glad, omtänksam och sprider en otrolig kärlek !! Så stort grattis till dig min prinsessa !!
Bästa och sötaste hunden ever !!

kärlek är vackert !!

Frureinhold.se / 17 Juni, 2011 - 05:59 / Music
0 Kommentarer

Tycker att alla skall få uppleva den här fantastiska kärlek !! jag är lycklig lottad och så medveten om det, finns ingen som skulle kunna få mig att må så bra som Robin, han är mitt allt och jag slutar aldrig att förvånas hur fantastisk och underbar han !! Här kommer en till kille som också visar vad äkta kärlek är !!

operation

Frureinhold.se / 17 Juni, 2011 - 05:36 / Vardagen
1 Kommentarer

Fy tusan vad jag tycker synd om robin asså, han opererades igår och det kunde minst sagt varit bättre. Sammanfattningen blev ett sönder krossad menisk som de fick skrapa bort, den andre menisken var tilltuggad och fick klippas till. Det ena korsbandet var väck sen 7 år tillbaka (då en läkare på herrstad missat detta och sagt till robin att träna mera, IDIOT !! ) det andra korsbandet var uttänjt. Ni kan ju sammanfatta själva och förstå hur extremt ont stackaren har haft och alla dessa krämpor på ETT knä !! Han har sovit okej nu inatt, gick med honom upp och hjälpte honom idag med fast att han kan halta fram på båda benen. Lindade om hans bandage som hade släppt lite och det är tur man inte är äckelmagad för uch vad blodigt det var innanför (torkat såklart) och två skotthål in i knät ! Mamma som jag snart är är riktigt olycklig nu och kan inte förstå varför han inte kunde legat kvar och gosat med mig hela dagen utan promt skall iväg och jobba. Läkaren frågade ändå om hur länge han ville vara sjukskriven. Men jag har tvingat honom till att inte göra ett skvatt jobbiga saker, han får sitta på en stol och derigera !! thats it !
Min vackra prins !!

Miss Dee - Combiné

Frureinhold.se / 16 Juni, 2011 - 19:18 / Tävlingar
0 Kommentarer


Nu är jag åter på calanderska och skall st...

Frureinhold.se / 16 Juni, 2011 - 14:37 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1777 (MMS)

Nu är jag åter på calanderska och skall strax gå in till Robin som borde ligga på uppvaket!! Har köpt en pyjamas till bebis och mamma köpte en dress på polarn och pyret! Jag tror helt ärligt att jag hade kunnat shoppa ihjäl mig, hittade så mycket fint :) någon som vill ge mig en miljon?!;)


Göteborg visar upp sin bästa sida, sol och...

Frureinhold.se / 16 Juni, 2011 - 11:25 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3023 (MMS)

Göteborg visar upp sin bästa sida, sol och 20 grader. Nu är Robin inne på operation och jag skall luncha med mamma !!


Saknar Malaga, är ju sånt skit väder här h...

Frureinhold.se / 16 Juni, 2011 - 09:24 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6799 (MMS)

Saknar Malaga, är ju sånt skit väder här hemma :)) just nu sitter jag på kontoret i Gbg och väntar på Robins operation, själv skall jag fika med en kompis, skall strosa på avenyn med :) man saknar allt Gbg men det är även skönt att inte bo här permanent !! Hörs senare !!


Kan man bli sötare?! Sitter i skolan och s...

Frureinhold.se / 15 Juni, 2011 - 08:48 / Vardagen
3 Kommentarer

img_3370 (MMS)

Kan man bli sötare?! Sitter i skolan och skall ha det sista seminariet som jag missade när jag var i Malaga. Vaknade dock med jordens värk i bihålerna :( inte okej alls!! Skall till vårdcentralen kl 13 och förhoppningsvis slippa penecilin och bara får rinexin. Det gick heller inte att missa hur sjukt kallt det är ute, ärligt det är sommar men 15 grader!? Det är heller inte okej !! Men men nu vill jag bara att bebis skall komma ut för jag längtar och den sparkar så himla mkt ! Igår kväll fick jag lite smått panik när jag inte kunde ligga va rygg eller på sidorna. Nä nu får jag sluta att gnälla och ladda inför seminariet. Tjing !!


Första bodyn !

Frureinhold.se / 14 Juni, 2011 - 12:04 / Hailey
0 Kommentarer

Igår när vi skulle in till BM väntade jag in robin på torp och då passade jag på att köpa bebisen första body :p Och eftersom robin är sjuk och skall till och med operereas så tillägnade jag bodyn till honom !! Gud jag är en sån himla snäll flickvän !! haha. Han blev allafall super glad !!
Får la köpa I love mum också ! men enligt robin skall bebisen ha hans body varje kalas, varje jul och olika tillställningar haha !! (NOT)

Tisdag

Frureinhold.se / 14 Juni, 2011 - 12:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Uch det är inte trevligt väder här asså, storm och kallt och en jädra massa moln !! Det verkar som om man skall bo på östra sidan av sverige för stockholm har ju kanon väder. Men men i morse när jag gick upp för att hjälpa robin med alla morgonsaker nu när han är så invalido spöregnade det ute. Riktigt tråkväder !! Funderade på om jag skulle grunda trappen ute, men nä det får bli bullbak istället :D Mycket godare och så slipper man vara ute. Igår gjorde vi super god rabarberpaj, låter som rena bullmamman, tro mig det är inte vad jag kommer att bli :p Jag gillar att baka, men jag tycker det är långtråkigt :p Vem vet kansek ändras, min syster är ju en hejare på att baka, sjukt duktig ! Robin sa igår att han anade en viss likhet :p Sitter även och mumsar jordgubbar som jag köpte igår på vägen hem.
super gott och nyttigt !!

klockrent

Frureinhold.se / 14 Juni, 2011 - 11:06 / Vardagen
1 Kommentarer

Hittade denna på Camillas blogg, klockrent om ni frågar mig !!

sommartårta

Frureinhold.se / 13 Juni, 2011 - 19:00 / Vardagen
1 Kommentarer

Denna skall jag göra någon dag när jag lite tid över !! hur gott ser det liksom inte ut ??

Bebis V 29

Frureinhold.se / 13 Juni, 2011 - 18:51 / Hailey
2 Kommentarer


Dagens look :)

Frureinhold.se / 13 Juni, 2011 - 12:23 / Vardagen
1 Kommentarer

img_6243 (MMS)

Dagens look :)


Dagens Facelook :)

Frureinhold.se / 13 Juni, 2011 - 12:19 / Vardagen
0 Kommentarer

img_5757 (MMS)

Dagens Facelook :)


Drömmar

Frureinhold.se / 13 Juni, 2011 - 10:57 / Vardagen
2 Kommentarer

Okej ala gravida eller föredetta gravida, kan ni svara på varför man drömmer så sjukt mkt när man är med bebis ? Nu på morgonen drömde jag om BM att jag kom dit och möttes av 2 st riktiga virrpannor som varken visste in eller ut, min underbara BM var inte där och allt vara bara fel. haha vilken panik. Sen gick jag ut på stan och då sprang massa barn över vägen utan att kolla sig för och ah panik där med :pJag kanske inte är så lugn som jag må tro ?! Härom natten drömde jag om slakterier och ah jag kan nog roa er i timmar haha :p 
Fick ett samtal av Robin nyss med, var på kalanderska kl 9 och kollade upp knät. Det var som vi trodde och lite värre :( det var menisk, korsband och ledband som var skadat på ngt sätt. När han var 16 skadade han korsbandet första gången ordentligt men läkaren som han träffade brydde sig inte och donerade vila. Han gick på kryckor i 6 v och efter det har knät tit som tätt hoppat ur led och så har han fått knäcka tillbaka det. Igår var måttet rågat och när han knäckte tillbaka det gick halva knät av haha okej inte av men menisken gjorde ett hopp och ledband tänjdes ut ordentligt. På torsdag är det operation, skönt när det går fort.

Morgonrutin

Frureinhold.se / 13 Juni, 2011 - 05:54 / Vardagen
3 Kommentarer

Undra om detta skall bli ngn morgonrutin nu ända fram tills bebis kommer att gå upp vid 5 ?! Nu gick jag iof upp för att hjälpa robin med kaffe etc. Ni som läste inlägget igår vet ju att han har skadat sig och kan inte gå :( tycker så synd om honom men han har allafall kunnat sova inatt vilket är skönt. Dock var jag klarvaken när kl va 04.30, det är ine okej haha. Sitter i köket med en skål fiberflingor med mjölk och vindruvor. Inte ett dugg trött, men skall krya ner om en stund ändå. Vet att om jag väl lägger mig ner så somnar jag efter en stund. Men det är nog som många säger tat man förbereder sig inför tidiga morgonar. Sen är det svårt att sova när himlen är helt blå och fåglarna kvittrar :p 
Idag är det lite greja dag, men har lovat robin att vila min kropp och göra det som jag absolut orkar. Kan köpa att det inte är så bra att överanstränga kroppen på det sättet jag gör just nu. Man måste tänka på vilan också, men jag känner mig så oduglig när jag bara är liksom haha. En släng av överskottsenergi. Det får ta den tid det tar, allt kan inte gå på en sekund som mamma många gånger har påmint mig om. Vi skall även en tur till BM kl 14.00, spännande att se vad hon har att komma med :) Hittils har allt sett bra ut vilket är skönt, bebisen lever rövare och rör på sig mer än gärna hela tiden. Nu när jag tänker på det tror jag att den sover, men så fort den känner att jag är i sängen så vaknar den och skall simma runt lite. 
Jag vet inte om det kommer, men det känns som om jag inte riktigt vet vad som komma skall. Helt otroligt att vi skall få en bebis, vi två som älskar varandra mer än ngt annat skall få ett liv till. Ett andra barn ( det första är ju macy) Jag har liksom ingen oro direkt som man kan höra att andra blivande mammor kan ha. Jag känner mig lugn som en filbunke, är det så bra verkligen ?! får jag en chock sen när den väl skall ut och leva utanför den trygga bubbland i magen ? Lite funderingar sådär lö 05.54 på morgonen. Borde nog egentligen gå och sova haha :p

söndag

Frureinhold.se / 12 Juni, 2011 - 21:18 / Vardagen
1 Kommentarer

Ingen uppdatering idag heller förän nu :p Super dåligt av mig, men jag har liksom inte tid. Eller ah jag hade ju kunnat ta mig tid, men det har varit så mkt annat som kom ivägen. Vi har målat och grejat idag med, det gick bra tills halva dagen ungefär då robin vred knät på ett sätt som gjorde att han fick super ont och kan nu inte gå. Suck stackarn, tur att han har sån där gå före i kön försäkring så att han kan få hjälp fort. Jag är egentligen inte för det där med att gå före i kön, men i hans fall är det nödvändigt. Han har verkligen inte tid med att vara hemma och vänta på vård :) Anyway, mycket fick vi gjort ochg jag är ju ledig i 400 dagar som robin gärna påpekar ;) Kan greja med lite i taget, jag har ju som sagt väldigt ont i min rygg. Imorgon skall jag grunda insidan av trappen och sen måla om jag hinner. 
nu sitter vi eller ah ligger och kollar på irene huss, insåg precis att magen växer så jädra fort. Imorgon är det BM igen och det skall bli super skoj att se vad sf kurvan ligger på. Jag hade så gärna gjort ett 3d ul, men vi har bestämt oss för att skita i det. Vi får sluta vara giriga och vänta de 11 veckor som är kvar :) Det är ju sista trisemestern nu. Imorgon har Camilla BF, får se om den kommer då eller om hon får gå över ngr dagar !! Hoppas på all lycka till allafall, vet att hon kommer klara det galant och med Jesper vid sin sida blir hon starkare än någonsin. Lite avnings är jag allt, för jag vill med att min bebis skall komma nu !! :P

Lördag

Frureinhold.se / 11 Juni, 2011 - 20:15 / Vardagen
3 Kommentarer

Ja som ni såg tidigare så har jag ridit idag, tror ni att jag saknar det eller ?? helt sjukt mkt, jag hade egenligen bestämt för att inte rida mer nu innan bebisen kommer och jag ju trots allt ridföbud. Men när Jennifer red idag kunde jag bara inte låta bli, Poke är super snäll och jag litar på han till 100 %, jajajaja nu tänker säkert alla, det går inte. Men jag gör det. Vi har även grejat som tusan här hemma idag, målat karporten, målat trappen och kört med röjsågen. Jag kan inprincip inte gå, har så sjukt ont i höfterna att det känns som om jag skall ramla ihop i en hög vilken sekund som helst. Men det blir allafall fint ! det är ju huvudsaken. Imorgon är det dags att måla mera och tvätta bilar. Både min och robins behöver en genomkörare !
Nu blir det älg (ryggbiff) på grillen med sallad och potatissallad och majs. Till lite lost och en bra film senare !!

Myspys

Frureinhold.se / 11 Juni, 2011 - 16:11 / Foto
1 Kommentarer

Nu har jag gjort ngt som många kommer tycka är idioti, men ni skall veta att det var under lugna omständigheter och under kontroll :P Jag skulle aldrig sätta bebis i fara !!LÄNK
fler bilder på facebook !!

Midsommar på skara sommarland !!

Frureinhold.se / 10 Juni, 2011 - 14:14 / Resor
0 Kommentarer

Ja då var det bokat, om allt går som det ska blir det skara sommarland på midsommar tillsammans med min syster och hennes familj :D Super mysigt, vi skall sova i husvagn och spendera två dagar tror jag i parken :) Hoppas nu på fint väder !! i vilket fall är det mysigt. Förra året var vi ju på rhodos, det blev det inte iår eftersom vi kom hem ifrån Malaga precis och året innan det var vi i Halmstad. vi funderade på Halmstad ett tag men skara låter så himla skoj :D
Rhodos förra året !!

Promenad

Frureinhold.se / 10 Juni, 2011 - 14:09 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja så har man varit hurtig och gått en promenad med macy, 2.6 km blev det i lugn tackt. Jag har egentligen endel sammandragningar, men sålänge jag rör på mig är det lugnt. Det är värre när jag sätter mig still, men som sagt, trots att man är gravid är det viktigt att inte sluta röra på sig. Jag har hittils gått upp 13 kg, det gick fort i början men börjar avta lite nu. Det spelar faktist ingen roll hur mkt eller lite man går upp, det är så olika från person till person. huvudsaken är att man mår bra, men som sagt det är ändå nyttigt att försöka röra på sig så mkt som möjligt. Man har ju trots allt en förlossning att ta sig igenom och i vissa fall tar det 1 tim och i vissa fall 20 timmar, gäller att ha lite fysik med sig i grunden. Jag rider inte längre, har så att säga ridförbud från Robins sida. Skall jag vara ärlig förstår jag honom, jag har inte ramlat av eller så men man vet aldrig, det är ändå en levande varelse man sitter på. Får sätta igång när bebisen är ute sen istället. 

fredag = städdag

Frureinhold.se / 10 Juni, 2011 - 13:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu har jag gjort ett riktigt ryck här hemma :) Städat hela huset, putsat 5 fönster på utsidan så man kan se ut igen haha :p och så tvättar jag. Jag är så lycklig över att ha tvättstuga och alla sånna utrymmen i hemmet, minns när vi bodde i gbg i bostadsrätten och hade tvättstuga gemensamt med de andra. Så jädra jobbigt att behöva tajma tider osv. Sen bara tanken av att andra tvättar sina bajskläder i samma maskin gör att jag blir illamående :p I-landsproblem i know, men jag är lite äckelmagad av mig när det gäller sånna saker. Just nu sitter jag i köket och kikar ut på macy som ligger och gottar sig på gräsmattan, hon är verkligen en riktig utehund, vill inte vara inne, spelar ingen roll om det ösregnar. Funderar på om jag skall ta en promenad med henne, då blir hon glad och det är skönt att komma ut en sväng nu nä det är uppehåll. 
jag och robin bestämde oss för att käka räkor idag, vi är riktiga räkmänniskor, så himla gott !! Passar bra på fredagar med, bara mysa ner sig i soffan till ngn bra film och mysa. Hade jag kunnat dricka vin hade det även stått en flaska vitt på bordet. Men nu får jag nöja mig med dricka. Skall be han köpa med sig jordgubbar också, så himla gott !! Idag har bebisen varit riktigt lugn, gör inte alls mkt väsen av sig. Kommer la ikväll, vissa dagar är den helt hysterisk och sparkar hej vilt medan vissa dagar är den cool lugn :p Det är så tråkigt att man bara gör ett enda UL, man hade gärna gjort ett varje dag bara för att få se den lille krabaten.. Vi skojade på flygplatsen att jah skulle åkt igenom maskinen som skannar väskorna, då lär man se bebisen :D Nä nu får jag gå ut !! hörs senare !

dagens outfit

Frureinhold.se / 09 Juni, 2011 - 15:17 / Vardagen
2 Kommentarer


Facelook :)

Frureinhold.se / 09 Juni, 2011 - 15:03 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1060 (MMS)

Facelook :)


think about that !

Frureinhold.se / 09 Juni, 2011 - 12:15 / Music
0 Kommentarer


feathers !!

Frureinhold.se / 09 Juni, 2011 - 12:00 / Shopping
1 Kommentarer

Åhh nu har jag fått beställt hem feathers, som jag har sucktat efter dessa skönheter. Jag vet inte om ni mins när det var poppis med pärlor i håret, jag och Johanna var bland de första som hade dessa och de blev en riktig trendssetter. Jag är inte först med fjädrar, men jag får känns mig lite som en folower, så jädra snyggt asså ! är så glad att jag har frisörer i min närhet som åker på massa mässor och kommer med tips och råd !!
Så jädra snyggt sommrigt ! beställde blått, rosa, svart och grizzly, det var väldigt utblockat. Hade velat ha vitt, men det går bli nästa gång. Jag funderar också på att göra en hårfölängning till hösten efter att bebisen kommit ut !! Awsome snyggt !!
så jädra nice !

New release

Frureinhold.se / 09 Juni, 2011 - 07:37 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu kommer ännu en snygg release ifrån Miss Dee som ni självklart inte får missa. Det härliga med Miss Dee är att de har ngt för alla (kvinnor) ;) Tror inte att jag mött ngn som inte säger något i stil med ; aawww gud så snyggt, är det miss dee ?! Och varje gång svarar jag; japps vad annars, sjukt snyggt !! Men det är svårt att inte tycka om deras collektioner, de är ju helt fantastiska !! Men här kommer som sagt ännu en release !! enjoy !

Underbara miss dee armbandet Marstrand pry...

Frureinhold.se / 08 Juni, 2011 - 18:50 / Vardagen
0 Kommentarer

img_7263 (MMS)

Underbara miss dee armbandet Marstrand pryder min arm tillsammans med ett läckert vitt flätat armband!! Det är sommar de!!


Sjukt snyggt armband !!

Frureinhold.se / 08 Juni, 2011 - 11:00 / Vardagen
0 Kommentarer

img_1782 (MMS)

Sjukt snyggt armband !!


hitta färg och tapeter

Frureinhold.se / 08 Juni, 2011 - 10:40 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja idag skall jag och svärmor in till uddevalla en sväng :) Bla hitta färg till karborten och till trappen, tror bestämt att vu skall hitta lite tapeter till barnrummet med :) Har en sån snygg idé i huvudet så egentligen är det bara att köpa :) får se vad de kostar rullen, sist gång kostade tapeten som jag kollade på 890 :- rullen och det är lite väl saftigt. Inatt har jag sovit rätt dåligt, vaknade vid den vanliga tiden 02.45 för att kissa sen somna om, men bebisen har legat och tryckt och putt så jag har lite smått kramp i höger sida av magen. Har haft mycket sammandragningar också de senaste dagarna så de gör nog sitt. 
Måste också skriva ngr rader till underbara camilla som är inne i v 40 nu :) gud så spännande, inte alls långt kvar innan hon är beräknad. Ni måste nöstan gå in poå hennes blogg och skriva lycka till :p Det är inte mer än rätt ;) Hon och Jesper kommer att bli sånna bra föräldrar, hel goa och med stora hjärtan. sen har vi även samma smak då vi har likadana vagnar ;) det säger ju ett och annat !!
Deras mirakel !!

Solpuder

Frureinhold.se / 07 Juni, 2011 - 21:24 / Shopping
0 Kommentarer

Jag älskar solpuder på sommaren, jag har testat olika typer och måste säga att budget kan faktist vara bättre än lyx. Har haft smashbox som är lite dyrare och testar nu Isadoras highligt sunpowder nr 44, super nöjd och super snygg glans !!
Budget erbjudande på hm 99 :-
Smashbox 265 :-

Bebis V 28

Frureinhold.se / 07 Juni, 2011 - 21:17 / Hailey
4 Kommentarer


great song !!

Frureinhold.se / 07 Juni, 2011 - 12:57 / Music
2 Kommentarer

Tänker på mig och Johanna när jag hör den här låten, det är verkligen du och jag !!

all together !!

Frureinhold.se / 07 Juni, 2011 - 12:32 / Hailey
3 Kommentarer

Alla tre samlade i samma collage :D

Bebisen

Frureinhold.se / 07 Juni, 2011 - 12:21 / Tävlingar
0 Kommentarer

Gud vad den växer, jag kommer säga detta ända tills den kommer ut och efter det med haha :p Jag är riktigt farsinerad över att det är ngt som växer inne i min mage, som sparkar som lever :p Det är en cool känsla helt klart !

morgonpromenad

Frureinhold.se / 07 Juni, 2011 - 07:38 / Vardagen
0 Kommentarer

Som sagt så kunde jag inte somna om, så nu sitter jag och äter en risifrutti med smootie och ett glas med saft. Har precis varit ute på en morgonpromenad meed macy på 30 min. Får se om detta tröttar ut mig så jag kan sova lite. dagen blir så fasligt lång annars :p Jag är ju trött, men kan liksom inte komma till ro, men det är ju super kvavt och svettigt så det kan ju bero på det. Jag kan verkligen rekomendera risifrutti med smootie smak mango passion :D super god !! Tror att lillskrutten har somnat nu med, den har verkligen en livlig period just nu med många sparkar och lite sovtimmar. Men nu är det ynka 12 veckor kvar, helt otroligt vad tiden tickar. Nä nu får jag ta och gotta ner mig, hörs om ngt timmar !!

godmorgon

Frureinhold.se / 07 Juni, 2011 - 05:52 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag mms massa med inlägg igår men ser nu att inte ett enda har kommit upp, suck, mailade blogg.se nu och ser om jag får ngn respons. Vi har nu äntligen landat hemma, robin gick till jobbet nyss och jag ligger i sängen lite små hungerig och trött. Fåglarna kvittrar utanför och daggen myser i full gång ! Vi har som sagt haft det toppen nere i Torremolinios, kommer sakna alla middargar och frukostar med hela familjen, de långa promenaderna och ja allt. Vi har en sån sammanhållning i familjen som är svår att slå. Under en vecka har det inte varit en enda sur min, allt har gått bra och det är ett tecken nog :p Idag skall jag sätta mig och kolla igenom lite bilder, har ju lagt upp många på facebook, men för er som inte orkar gå in där får ngr kort här också :)
någin som vuxit mkt under resan är lillskrutten :) den sparkar livligt och tar mer och mer plats. Ikväll kommer magbild för v 28 !

Utomlands är alltid utomlands !!

Frureinhold.se / 06 Juni, 2011 - 18:13 / Vardagen
0 Kommentarer

img_9291 (MMS)

Utomlands är alltid utomlands !!


Helt okk ;)

Frureinhold.se / 06 Juni, 2011 - 18:13 / Vardagen
0 Kommentarer

img_4157 (MMS)

Helt okk ;)


Nu är vi hemma i Sverige och nära Uddevall...

Frureinhold.se / 06 Juni, 2011 - 18:13 / Vardagen
0 Kommentarer

img_6122 (MMS)

Nu är vi hemma i Sverige och nära Uddevalla :) skönt att vara hemma, lite kvalmigt men vad gör det :)) ser ut som ett åskoväder är på väg in, mysigt!! Nu väntas middag hos svärisarna och massa gos med Macy !!


Underbart !!

Frureinhold.se / 06 Juni, 2011 - 18:12 / Vardagen
0 Kommentarer

img_3048 (MMS)

Underbart !!


sista dagen

Frureinhold.se / 05 Juni, 2011 - 23:11 / Resor
4 Kommentarer

nu är det bara en dag kvar och sen skall jag vara bättre på att blogga :) Just nu istter vi på balkongen och dricker upp den sista whiskeyn (inte jag då) Jag sitter och lägger upp kort på facebook, det segare som tusan på bloggen så alla kort kommer upp på facebook, så gå in där om ni är nyfikna. Vi har haft en bra vecka och nu snart är vardagen framme, jag som ni vet skall vara ledig i sommar. Men jag har ju massor av babygrejer att fixa och rätt täta besk hos bm också, så jag lär ju ha att gpra :) Skall passa på att hälsa på lite vänner också som man inte hinner så ofta, åka ut med båten och njuta av ledigheten. Vila upp sig helt enkelt *!! Vi hörs imorgon kväll eller tisdag morgon !! hoppas att alla mår bra !

Lite nya kort

Frureinhold.se / 04 Juni, 2011 - 09:47 / Resor
0 Kommentarer

Det är sjukt dålig uppdatering I know, men det hinna liksom inte med, men nu finns det ytterligare lite nya kort !!

shopping

Frureinhold.se / 02 Juni, 2011 - 18:27 / Resor
1 Kommentarer

Nu har vi kommit hem ifrån Malaga och är åter i Torremolinios. Haft en helt okej dag, jobbigt som gravid att gå så mkt, mina fötter är lite svullna. Men vad gör det när man har massa fina kläder med sig hem. Fick köpt en super snygg tunika i orange/rosa randig, kan lägga upp på facebook senare med mobilen. Sen fick jag köpt ett par mamma jeans korta och en blommig klänning med rosett ovanför bebismagen :) också super snygg. Robin fick ett par nya shorts i blåttrutigt och ett blå/vit randigt linne lite slappare typ. Ja massor med fint. Nu sitter vi på balkongen och kikar ner över havet och poolen, det är verkligen skönt att vara utomlands. Snart är vi hemma igen och då är jag ledig ända fram tills bebisen kommer. Snacka om att jag kommer vara sysslolös :D haha nädå, får hitta på saker !! Vi hörs senare eller imon :)

Miss Dee combiné

Frureinhold.se / 02 Juni, 2011 - 10:44 / Tävlingar
0 Kommentarer

Nu kommer äntligen de efterlängtade Miss Dee combine ringar, ny plätering och ny design som man bara inte får missa !! Jag är redan helt såld som vanligt, men släng ett öga på dessa skönheter och var inte för sena med att köpa, efterfrågan är stor !!

To day

Frureinhold.se / 01 Juni, 2011 - 20:04 / Resor
0 Kommentarer

Eftersom internet uppkopplingen är så sjukt dålig så lägger jag upp bilder på facebook, ni frå gå in och kolla där, lägger upp en länk och hoppas att alla har det bra hemma !! LÄNK