StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Någon som är mammig?? Hon kröp sakta men s...

Frureinhold.se / 24 Januari, 2011 - 16:22 / Vardagen

img_6454 (MMS)

Någon som är mammig?? Hon kröp sakta men säkert upp emot mig ifrån längst ner av sängen :) sött lilla skruttan, ibland måste man få gosa lite i sängen. Har blivit mkt det senaste men så är det ibland :) snart dags för pilates, pju tagga!!!


Postat av: Pernilla

Nu var det ju inget påhopp från min sida, när jag påpekade det där om din "städmani" eller vad man nu ska kalla det. Vilket du verkar ha uppfattat det som, av din kommentar att döma. Det var bara så att jag noterat att du ofta skriver om hur mycket du städar och hur besatt du är av att ha det rent. När någon skriver ofta och mycket om en sådan sak, tycker jag att det låter som om man vill bevisa något eller övertyga någon om något. Man får uppfattningen av att du tycker det är viktigt att folk uppfattar dig på ett visst sätt (renlig i detta fall, som iof inte är något negativt) om du gång på gång nämner samma sak.



"Sen om de stör andra, kanske de tar åt sig och inte håller iordning själva :p det vet ju inte jag ngt om :)"

Jag vet inte om det var just mig du menade med "om de stör andra" men jag antar det eftersom du skrev det i detta sammanhanget. Nu är det ju inte så att jag "stör mig" om det är det du tror. Jag har bara noterat att du upprepat gång på gång om ditt städande. Så till sist börjar man ju undra varför det är så viktigt för dig att skriva om det. Nu har jag ju fått mitt svar.

Jag tror inte folk håller mer ordning för att de läser någons blogg, men vi kan väl hoppas, vore säkert bra ibland.



Och jag förstår inte vad du menar med: "gud vad du är svensk haha :p" Jag förstår inte om det var negativt eller positivt menat, men jag ser iof inget negativt i att vara "svensk av sig". Men jag tror ärligt talat inte jag platsar så bra i den kategorin i alla fall, för svensk för mig är Villa Volvo Vovve modellen. Husvag, båt eller sommarstuga. Charter då och då, skidåkning en vecka på vintern. Jag har inget av det där... Kör en WV, har inga djur, bor i en hytt på 10kvm på en yacht, semester för mig är att åka TILL Sverige.. What ever. Kul bara att du uttryckte att jag var "svensk". Svennebanan låten är min bild av uttrycket "du är svensk". I och försig så är jag ju svensk, jag och 9 miljoner andra. Tekniskt sett.

2011-01-24 @ 18:28:37
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: