StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 05 Januari, 2011 - 10:23 / Vardagen

snark... snö vad völ inte direkt vad jag hade täntk mig kanske.. men men. Idag hade jag och jennifer planer på att gå ut och fota lite härliga vinterporträtt. Tror ni att det blir ngr ? inte som det ser ut nu, ren snöstorm och det är inga dåliga flingor heller. Mer stora bollar som kommer i raketfart. Nä det får antagligen bli imorgon. Jag sitter vid frukostbordet och dricker varmt gott kaffe, macy envisas med att vara ute och kika på alla snöflingor, hästarna äter morgon hö och duchess knaprar sitt räkfoder :p Vad skall jag göra idag nu då? först skall jag njuta av mitt kaffe som är super gott. Sen får jag väl ta på mig lite kläder tvätta ansiktet från alla sömn och försöka skotta fram ytterdörren. Igår när det var plussgrader smälte snö på taket och öste ner på våran altantrapp eller vad man kallar det :p vi kommer ju ut men fryser den på är det redigt jobbigt att komma in utan att bestiga mounteverest innan.

Imorgon är det dags för julen att flytta ut, shit det känns som om det gått super fort. Robin är nog hemma imorgon med så då tänkte jag städa exakt heöa huset en gång till. Gjorde världens städning innan jul, varenda vrå blev puttsat. Men det känns som om det är dags en gång till och sen en gång till våren. Då vet man att huset alltid är rent och det blir ingen shock nästa gång man tänker göra samma sak :) Dock tror jag att robin är lite trött på mig efter min städmani, det kan kanske gå en smula till överdrift. Men jag hatar att känna smuts, finns liksom inget värre. Samma som katt och hundhår, det existerar inte hemma hos oss. Ser jag minsta lilla kommer minidammsugan fram och suger upp det. 
För er som missade det så åker vi till sälen på söndag, yeeiii super mysigt :) samma som förra året bor vi precis i backen och kan indirekt sätta på oss skidorna utanfördörren och åka ner för backen.. det kallar jag lyx på hög nivå :D sön-sön blir det och planerna för veckan förutom skidåkning blir en trip till experium, äta god middag på majkens, dricka ton med god varmchocklad med punch och busa som tusan med barnen. Tirro skall gå skidskola iår igen och det kommer att gå barnsligt bra för förra året ägde hon. åkte till och med själv med mig i barnbackarna :D det kallar jag grymt !! och tuva skall åka pulka och busa, lite för liten än att åka egna skidor :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: