StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon..

Frureinhold.se / 20 Januari, 2011 - 07:14 / Vardagen

.. i vinterkylan, för nu är det kallt, det känns i hela själen att det är kaltl ute. Sitter i köket med en stor stickad tröja på mig och dricker lite rött the och yougurt :)Ni vet sånna safari som man köper till barn ?! sånna ville robin ha häromdagen så vi köpte en paket, den tog såklart slut fort så jag fick köpa en till, mummms :D Det är sånna här dagar jag gärna ligger kvar i sängen, det är inte humant att gå upp såhär tidigt, 06.30 ringer klockan och varje gång tror jag att det är ett skämt. Ucchhaa, robin har det ännuvärre som oftast går upp 5.30, uuaakk !! men men skall inte klaga, vi har det oförskämt bra ändå. Idag är det skola igen, sista dagen för den här veckan sen är det inläsning fram till tisdag :) det är riktigt skönt faktist. Läser dock en kurs nu som jag hellre hade sett försvann. Den handlar om politik och välfärd, pleace shoot me ! undefär så, men man skall ju beta av alla delar och tyvär ingår ju politik i alla utbildningar... 
Ikväll är det mys som gäller med min prins, vet ej om det är ngn sport men jag skulle misstänka både hockey och handboll, vi får se vad som händer. Jag skall iallafall bara ta det lugnt och ha lite tid med mitt hjärta.
6 / 12 - 10 jisses vad många glädjetårar som föll den dagen. Att jag inte dog haha, när han gick ner på knä och öppnade asken med de absolut finaste ringarna du kan tänka dig. Riktigt lyckligt lottad !!
kolla bara ! kärlek !! forever and ever !!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: