StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 18 December, 2011 - 10:11 / Vardagen

Godmorgon alla fina läsare, har märkt en viss ökning de sneaste dagarna, roligt !! men hur skall jag kunna roa alla nya stjärnor ?! det hade varit otroligt roligt att lyfta fram bloggar och få dom att öka sin statestik, det är himlans skoj :p Kanske skall köra en dagens blogg ? kan se om ja kan knåpa ihop ngt fint sen !! Skall även skaffa photoshop igen, hade det på min förra dator men har inte det på denna !! får ta mig i kragen !

Igår var det jul på liseberg och det var himlans trevligt, dock 1 miljon människor där och det fanns inte många som hade överseende med en barnvagn. Körde på en efter en som försökte tränga sig förbi, ett tag funderade jag poå om jag skulle ställa mig och skrika as högt och se om ngn flyttade på sig. Men jag övervägde det en extra gång och robin tyckte inte att det var ngn bra idé ;) Men det var mysigt att ha fått vara där, köpte en assssss grym ansiktsmask som är gjorde bla. sand ifrån döda havet. Aldrig använt en sån bra mask innan, outstanding ! Sen köpte vi såklart varm chocklad med grädde och spelade lite. Hailey sov hela tiden fram tills vi skulle åka hem, då vaknade hon och fick se lite på alla ljus :) vi stannade till hos jessiva och mikael på vägen hem och gav henne mat och drack lite kaffe. Om en vecka är det julafton och då skall vi samlas hela familjen hemma hos mamma och pappa !! det skall bli helt underbart !! vi åker även till mamma och pappa på fredag så vi spenderar julaftonsmorgon hemma hos dom !!Nä nu måste jag ta hand om hailey bus och börja städa lite !!
så sjukt söt ! hon hade det gott i sin varma åkpåse !! många som var avundsjuka på att hon fick ligga nerbäddad i vagnen medan andra frös ;)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: