StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Girls are girls

Frureinhold.se / 12 December, 2011 - 17:08 / Vardagen

Jag trodde man hade kommit förbi stadiet där tjejer fortfarande är tjejer !! Om ni förstår vad jag menar, men detta blir min sista agg inlägg, från och med nu tänker jag itne dra ner mig i det nörd träsket igen !! jag är inte 15 år längre, nopp jag är ''stor'' allafall så stor så jag inte sjunker till den nivån !! Väl valda ord, lyssna inte på ryckten, dom skapas av människor som bara är avundsjuka på att vissa lyckas  !! snacka inte skit, munnen blir så äcklig då !! 
Så nu har jag fått det ur mig, vänder liksom blad som kungen sa efter sin skandal ! Idag har jag och hailey varit på öppna förskolan, det gick jätte bra, docl var det sista gången idag. Men nu har vi varit där och det var trevligt, hailey var trött när vi åkte dit så vi klarade en timma sen stenslockande dockan !! Vi åkte hem och jag lät bilen stå på så fick hailey sova vidare och jag passade på att mocka !! Sen sov hailey fortfarnde så jag ringde lillan och fråga om hon ville med till torp !! vi åkte en sväng och fick köpt den sista julklappen, eller ah nstan sista :D men de andra två tar 1 min att fixa ! 
När vi kom hem fick hailey mat och jag med för den delen och sen gick vi och la oss i 2 h :D så himla gott !! Nu är lillan här igen och vi väntar in robin som är på väg hem !! Skall ner och gosa med lilltjejen sen också ! skall ta kort och visa er hur extremt söt hon är !!

Postat av: Maria

Hoppas att din födelsedag blev bra. =)



ditt första stycke där... så bra! lägg dig inte på samma nivå... avundsjuka är det som ligger bakom allt.



Ta hand om er<3

2011-12-12 @ 20:20:04
Postat av: Maria

Glömde....Så fin din sida är! =)

2011-12-12 @ 20:20:55
Postat av: En chic mammas bekännelser

Eller hur going !! Tack :)) hoppas allt e bra med dig :)

2011-12-12 @ 21:38:07
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: