StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

hej

Frureinhold.se / 26 September, 2010 - 19:42 / Vardagen

ja nu har jag varit lite off på bloggandet i helgen, men så är det ibland. Jag har varit helt slut, kroppen har liksom strejkat totalt. Varit mkt jobb och plugg paralellt. Men nu är det söndag och jag har precis tryckt i mig en pizza:D gud så tjock jag är asså. Nä då man måste unna sig det ibland. Idag har jag bara tagit det lugnt, vi har varit ute och ridit, handlat och sett på film. Så gött med en fylld kyl med bara massa gott. Vi har gjort så denna veckan att jag lagar mat imon, robin tisdag jag onsdag och han torsdag :) sen tar vi räkor på fredag :) låter inte det som en otroligt rolig idé. Vi hade ju fullt krig på ica förut, försöka hitta på både varmrätt och efterrätt, till och med förrätt kanske :p Jag skriver imon vilken rätt jag skall göra :) tror det blir kanon allafall.

Denna vecka är det tentavecka, vilket innebär massa plugg. Får hoppas att det går bra på torsdag, har skriftlig på torsdag och muntlig fredag. Jag älskar verkligen min utbildning, kan liksom inte sluta prata om den. Så himla engagerad asså.

Imorgon skall jag slinga håret :D det ser jag fram emot. Efter frissan skall jag in till torp och shoppa lite massa fint till robin :) Då skall jag besöka pondus och se hur Miss Dee utbudet ser ut. De skall ha fått in Combiné serien, så det skall bli spännande att se hur de marknadsför den :) Tänkte höra med dom också hur dom ser på den nya serien. Jag har bara hört positivt om alla smycken jag har på mig till olika outfits :)

imorgon kommer en ny sjukt snygg outfit :D får se vad jag hittar på.




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: