StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

resfeber?!

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2010 - 10:18 / Vardagen

nä inte än, men det lär komma. Det är så himla mycket man skall ha fixat innan man åker och inte nog med det. Jag har ju skolan också som måste fixas. Det är ju inte en sak jag missar direkt. Men men, känner jag mig själv rätt så fixar jag det. Dock har jag börjat spekulera i nya bikinisar :D det är ju trots allt mkt rea på sånt nu :p får gå in och kika lite. Så himla fräscht med nya bikinisar, köpte ju bara en ny detta året :p Jag skulle vilja ha en gul :p eller brun kanske, med pärlor på :p får leta lite :)

denna skönheten köpte jag i våras :p men som sagt jag skulle gärna ha en ny med mig till mexico :D så om ni har ngn bra sida som man kan köpa bikinisar på, så säg till :p Har kollat hm och nelly, men ingen direkt lycka än.
Idag är det plugg som gäller för hela slanten, lika trist väder idag som igår. Dock mindre regn idag, kankse skulle ta och rida ?! får se hur det ser ut senare, jag har även planerat att städa idag så det får man inte glömma. Älskar när det luktar sådär fräscht i hemmet :) bästa ever !! Tar inte så lång tid heller när man väl kommit igång. På onsdag kommer vårat kök också :D gud vad jag längtar, det kommer bli outstanding. Så galet snyggt, synd bara att jag inte har ett trollspö som fixar allt. Måste tyvär göra allt själva, och det är så segt. haha ja har inget tålamod för 5 öre. Men med en sån bra Robin-bobbin så går det som en dans.

Nu skall jag kika igenom boken och sen får jag väl börja städa !!

Postat av: A.C

fin kropp;)

2010-10-28 @ 11:15:58
URL: http://amychen.blogg.se/
Postat av: ladymuffin

sv; åh tack så mycket vännen! :)

2010-10-28 @ 11:20:29
URL: http://ladymuffin.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: