StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

morning

Frureinhold.se / 24 November, 2010 - 13:47 / Resor

eller ah för er är ju klockan kvart i två. Men här är den runt 7. Ja mitt jet lag har liksom inte gett med sig ännu. men finns det något skönare än att vakna till havets brus, solens uppgång och en super söt robin i hängmattan ?? Detta är livet och vi vill egentligen inte komma hem. Kan komma runt april - maj när snön är väck och den svenska sommaren är på g. Vi kommer helt klart åka tillbaka hit igen, det är helt underbart. Att få snorkla i korallreven, se massa fräna fiskar och bara njuta av friheten.

Visst att det är väldigt korumperat och polisen/armen går med kulsprutor på stränderna och åker bil med fullt laddade laddade vapen rätt fram. Men bortser man ifrån detta är människorna ur gulliga, gästvänliga och super goa. Jag lär mig mer och mer spanska , eller ah eng/spanska. Kan en del ord och mixtrar med dom. Träffade en kille som fixade våran snorkeltur, han hade varit i sverige i 2 månader och han var helt farsinerad över att staten betalade han för att lära sig språket :p Ja ni ser sverige, dit går en del av skattepengarna :) bra iof. men som han sa, helt sjukt. När mexico är så kommer han vara lyckligaste mannen i världen.

Jag kan inte lägga upp kort ifrån snorklingen eftersom jag glömde sladden till undervatten kameran hemma. Men jag lovar att lägga upp coola kort när jag kommer hem.

Och mirjam, smörjan funkar kanon :) lite röd under halsen men annars bruna och fina :) till och med robin som alltid blir en kräfta :) så stort tack gummsan :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: