StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sorry

Frureinhold.se / 12 Maj, 2010 - 17:19 / Vardagen

ja det finns väl inte mkt mer att säga än att det har varit endel stress det senaste dagarna. Men nu äntligen hinner jag printa ner ngr rader här på bloggen :) Från helgen till nu har det hunnits med mkt :) Först var vi ju på kalas i lördags hos helena, utgång etc. Kanon skoj verkligen, längesen det svängde så mkt som då. söndagen spenderade vi större delen i haga, frukost, fika och mys :) Fotade endel också, tur man har att det är sol dom dagarna jag har med mig kameran. Måndag och åter vardag, då var det dags att jobba igen.
Började kl 17.00-01.30 hem och sova som en stock, upp igen 8.30 och fixa macy som skulle med veronica till jobbet. Vila en kort stund efter det och sen till jobbet igen. Denna gången dagtid 11-17. Kul att testa på ngt nytt. Sen hem, red en tur med sören, haha konstaterade igår att när han stegrar sparkar han med frambenen haha precis som black beauty. Super sött. Väl tillbaka med sören i hagen tog jag fram städhinken och så bilen sig en rejäl omgång :) lite förgäves eftersom det ös regnar idag haha. Men idag har jag spenderat mina timmar från 8-16 på hogstorps förskola. Har dock varit sjukligt trött, gäspat och dragit bena efter mig större delen.

Så nu sitter jag här i soffan och gottar mig, är så seg, har ätit lite chockladbollar som jag gjorde igår och skall bara njuta av att få vila :) min kropp är i stort behov av vila. Imorgon skall jag och jennifer till gbg och shoppa, eller ah vi skall till freeport och kungsmässan. Me like a lot, pallar inte centrala stan, mkt bättre på freeport och kungsmässan :) Dock måste jag till make up store så vi får se vart närmaste ligger.


Postat av: emelie mathiasson

gud vilka snnygga byxor du har på dig!!!! du måååste säga var du köpt dem!!! puss å kram Emelie ;)

2010-05-16 @ 22:09:13
URL: http://missyemelie.blogspot.com
Postat av: Anonym

vad har du köpt den spets tröjan:P

2010-05-20 @ 19:08:24
URL: http://madelenebrekke.blogg.se/
Postat av: TotalPInk-J

hmmm bik bok tror jag :)det är en body

2010-05-21 @ 10:54:41
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: