StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

another day in paradise

Frureinhold.se / 19 Maj, 2010 - 09:53 / Vardagen

Ja nu sitter jag och solar min skrutt igen :) dock på balkongen denna gången, orkade inte gå ut på gräsmattan haha. Så himla gott när solen är framme på det viset, älskar att vara brun, finns nog inget som kan få en att känna sig så fräsch :) Dock är jag riktigt trött, macy väckte mig halv 6 och ville gå ut. Det är ju ljust så tidigt nu så hon hon kan inte förstå varför man skall sova :) så upp och ut med henne snabbt och sen somna om. Dock tog det inte många timmar innan hon vaknade igen (8.30) och ville gå ute igen. Då kände jag att det fanns ingen mening att somna om. Tog en tur med Macy och satte på hästarna sina flughuvor. Hatar flugor, dom kicklas och är äckliga, blä blä blä. 
Idag är det jobb och ända fram till lördag, pjuu kommer vara helt slut på söndag, men det är de värt. Vet inte hur många gäster vi kommer att ha, men hoppas att det är sådär lagom :) Är det för lite är ju de trist, är det för mkt hunner man inte göra sitt jobb till det bästa så lagom är i det här fallet kanon :) 
Om jag skulle utvärdera clinique under den korta tiden som jag använt deras serie måste jag säga att jag är kanon nöjd, ansiktet känns jätte lent och behaglligt. Deras fuktighetskräm har även 25 i solskyddsfaktor vilket är kanon. Man måste vara noga med att kydda sig, speciellt ansiktet, vill ju inte ha rynkor i förtid :D Man blir ju llika brun fast på ett snällare sätt, du skyddar huden emot de farliga strålarna :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: