StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

söndag

Frureinhold.se / 21 Mars, 2010 - 14:29 / Vardagen

ja nu är det söndag och vi är hemma hos mamma och pappa. Igår blev ju rätt sent som väntat =) vid 8 tiden kom både appe och helena och kalle och annika =) det blev middag och massa go dricka. Vi spelade även kampen mellan könen, gissa vilka som vann 3 ggr i rad??? ;) bra att jag är hälften man i vissa tillfällen haha. Tog även lite kort men dom får jag lägga upp sen, har ju inte kameran med mig nu direkt.. Vi kikade även en sväng på jakten på julia, jag är helt övertygad om att egoina var med men jag kan inte säga helt säkert.. Någon som vet?? skickade en kommentar med hon svarade inte. I vilket fall som helst var hon sjukt grym på att sjunga och hon bjöd verkligen på sig själv.. riktigt bra må jag säga =)
idag skall vi spendera lite tid här hos mammie och pappie innan vi åker hem och slappar i sängen framför ngn bra film =) är rätt seg, blev ju endel alkohol igår haha. Vi köpte bla en dunk med färdigblandad slödryck som man tillsätter vodka i och in i frysen. 24 timmar senare är det alkohol slush, tror du den va goood??? vi köpte med jordgubbsmak och det räckte till 15-20 drinkar nam nam !! Vi hade även, vin, öl och baileys, såå lyckad kväll och kul att lära känna helena också =) super go tjej ifrån skepplanda :D
nu skall jag vila och gosa med macy ciaaaoooo !!!

Postat av: Helena

Appe har jag aldrig hört som smeknamn förut. haha låter roligt. Jag hade väldigt trevligt i lördags också och slushen va suverän. Sen måste det vara egoina som sjöng på kampen om Julia, annars måste dom va syskon el nåt. :)

2010-03-22 @ 20:36:10


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: