StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon

Frureinhold.se / 16 Mars, 2010 - 09:22 / Vardagen

Gud man blir så bortskämd av det här vädret. Det blev precis som jag ville :D Först all snö nam nam och nu all sol som smäter bort all snö. Det är som dom perfekta årstiderna :) i höstas vad det verkligen höst, regn och rusk i stora lass. Sen kom snön och ingen kan ha undgått all snö, det är otroligt och så nu våren ååhh jag blir så lycklig :)

Jag äter lite frukost nu, nyttig yougurt med k special :) bra start på dagen innan min långtur med macy börjar :) jag har faktist omedvetet gått ner i vikt och blivit lite fastare :D snacka om grymt efter att inte besökt ett gym på hmmm 2 år eller nott :) bra självdiciplin och egenträning :) för er som har häst förstår vad jag menar. Är otroligt nöjd med min kropp för att ha misshandlat den så med massa godis och sött dagarna i ända haha nä inte riktigt med jag är ju inte den som går på diet längre :) nej nej man skall njuta och må bra :) det är mitt motto.
Jag i sommras :) snygging där men då skall ni veta att jag är mindre nu :p iallafall så tror jag det haha kanske har fått mig en släng utav filmen min stora kärlek :D det väntas och så ner bikinin åker på om ngr veckor :)


Jag är lite störd just nu på erik saades låt manboy, går runt och nynnar på den hela tiden, seriöst så bra var den inte :p haha barnen på dagis sjöng i kör med mig igår, ''manbojj manbojj, yuuvv kan calj me manbooojjj'' hur sött som helst :D
jaja får väl fortsätta med det ett tag till, jag måste nog ändå erkänna att den var helt okej (A) :) Nu skall jag borsta mina tänder och gå ut :)

Postat av: BÖGJÄVEL

Hej! =) Allt bra?



Btw, kan du rösta på mig?

Är nummer tre:

http://soetpam.blogg.se/2010/march/finalisterna-1.html

2010-03-16 @ 17:08:48
URL: http://mmorganwahlundd.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Gött att du gått ner i vikt :) Fast du var ju smal innan också :) Ha en bra dag!

2010-03-19 @ 14:38:19


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: