StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

pyssel

Frureinhold.se / 31 Mars, 2010 - 21:48 / Shopping
7 Kommentarer

Hemma gjort handsmycke :p

så söt...

Frureinhold.se / 31 Mars, 2010 - 17:23 / Vardagen
1 Kommentarer

0b770224ba54b4785a4113d2a41cb859.png

Kolla varifrån!

så söt min prins Är:) gosar med nuffe:)


som alla andra :D

Frureinhold.se / 31 Mars, 2010 - 16:47 / Vardagen
0 Kommentarer


Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


kom på radion

Frureinhold.se / 31 Mars, 2010 - 13:09 / Music
1 Kommentarer


frisören

Frureinhold.se / 31 Mars, 2010 - 12:54 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag hos frisören och slänger i ett gäng slingor :) Inte något extremt men lite liv skadar ju aldrid :) Man är så sjukt snygg med hättan på skallen. Jag var dock nära på att missa tiden, satt och fikade med annika och tjötade konstant, helt plötsligt var kl 12.15. 12.30 hade jag tid, det är verkligen tur att jag bor 5 min från frisören :) dock hade jag inget smink, inte borstat tänderna, inte ätit frukost så ah ni kan nog tänka er hur jag ser ut just nu haha. (tänderna är borstade) Får se hur resultatet blir, jag hade tänkt mig lite skifftningar med kalla toner. Tack annika för att du tog macy på en promenad, du är en ängel :)
är det itne snyggt ? det är ju inne med en färgat hår men lite skifftningar ger mer liv :) allafall enligt mig :)

sjukt snyggt...

Frureinhold.se / 30 Mars, 2010 - 21:25 / Vardagen
4 Kommentarer

0-703f9467951be146adb87272d2ef8023.png

Kolla varifrån!

sjukt snyggt linne fick jag hem igår:)


godmorgon

Frureinhold.se / 30 Mars, 2010 - 06:42 / Vardagen
2 Kommentarer

det blir jobb idag med, står och skall platta håret en snabbis, tänk er ett hår som står åt alla håll och kanter haha. Kan tro att jag har varit på en hårdrockskonsert eller nott :p vad tror ni ?? haha.. Jag har blivit så inne på ted gärdestad, på nott sätt så känns det som vår när han sjunger om sina svalor och månar :p ni borde prova, man blir helt varm i kroppen.. Jag slutar inte förän kl 16.00 idag så Macy bus får turen och åka med robins mamma till jobbet, hon hade klarat sig hemma, och att jag kom hem på min rast, men hur kul är det att vara hemma själv i så många timmar`?? Nä då är det tur att jag och robin har en sån bra veronica som hjälper till när det behövs :)
Nu skall jag sminka mig och platta håret som sagt :) Jag vill ha en egen måne..... nanan som jag kan åka till.. nana (8)

påsk

Frureinhold.se / 29 Mars, 2010 - 19:40 /
2 Kommentarer


söndag är alltid söndag

Frureinhold.se / 28 Mars, 2010 - 21:11 / Vardagen
5 Kommentarer

gud ingen uppdatering förän nu, illa av mig måste jag säga. Men jag tänker skylla det på en hektisk dag. Kl 8.00 imorse var jag uppe och gjrode mig iordning, var så snäll och sminka mig innan jag väckte robin för att gå ner till stallet och ta ut hästarna, mocka och fixa hö :) Vi var tvungna att komma upp i tid idag eftersom vi först skulle till mormor på sjukhuset. Sen ner till anna och joakim och lilla söta stella.. gud vilken silkeslen och mysig katt alltså. Vet ej vad rasen heter, men den är näst intill nakenkatt och stora öron, lite lik egyptens katter på faronernas tid :) as mysig allafall. Macy skötte sig kanon också, la sig och studerade den lille vasen :) Vi var ocskå inne på freeport en sväng innan och köpte två par jeans till robin :D ett par shorts och ett par vanliga :) love levis store asså!! och det sjukaste av allt var att jag inte köpte ngt till mig själv, vad är oddsen :D men jag får ju ett paket imorgon med kläder :D yeeii for me..

Nu ikväll blir det Johan falk och mys med min skruttis :) tänt massa härliga ljus och gjort chokladbollar nam nam.. Imorgon skall jag nog in till Catrin och mysa med henne, saknar henne redan haha.

earth hour just nu

Frureinhold.se / 27 Mars, 2010 - 21:37 / Vardagen
2 Kommentarer

härliga stund, snart är den över, tror vi kör på resten utav kvällen, dock åker tv:n på, jag är lite beroende utav den tyvär... tragisk jag är haha... Men ted gärdestad har gått varm på spotify
busigt och hjälp vad spegeln behöver en rengöring :D men vadå ingen är ju perfekt :)

earth hour

Frureinhold.se / 27 Mars, 2010 - 19:57 / Shopping
0 Kommentarer

åååhh myys nu släcks alla lampor snart, då tänds massa ljus, kanske ett bad tillsammans med prinsen, ansiktsmask och peeling :D undra om dom som kom på idén hade för avsikt att öka populationen i världen :p det lär ju vara ngr som tagit detta på allvar och släckt ner över allt blivit lite sugna :p haha gud så snuskigt det blev nu :P

Vill bara meddela att smashbox photofinish är sjuuuukt bra!! har testat nu och är såld, alltid smashbox photofinish :) Jag köpte även lite accesoarer idag  :P rosa örhängen, rosa glitter ring (stor) och en rosa scarf :) hmmm gillar jag rosa tro?? köpte även ett nytt mineralpuder ifrån hmmm ngt nytt märke på etage.. pure cosmetics får testa och se om det är bra :) hade ju id innan, men det här skulle visst vara lika bra om inte bättre enligt dom själva ;)

tenta panik

Frureinhold.se / 27 Mars, 2010 - 13:09 / Vardagen
5 Kommentarer

ja nu ligger man här i soffan för en gång skull. Kl 05.00 väckte duchess mig i morse och efter det kunde jag inte somna om. Jag fick panik och var övertygad om att jag inte kunde ett skvatt. Så fram med böckerna, in på google och rå plugg fram till kl 07.00. Efter det kom tenta nerverna och jag blev illamående, nervös och svin trött. Men iväg med bilen till thn och en tenta som tog mig 1.5 h. Antingen gick det okej eller så gick det inte alls :p får se när resultatet kommer, men man kan ju inte göra mer än sitt bästa.. Ni som undrar kan ju få en utav frågorna. 3. Vad är SWOT??  och då menar jag inte skyddstyrkan :p haha
Idag skall jag bara slappa, fixa stallet och bara ha det bra. Vi blev förfrågade att gå med ut ikväll, men jag vet inte om jag orkar. Är sjukligt trött blä blä blä.. Nä nu skall jag äta godis, dricka kaffe och kolla när robin och kalle spelar xbox :)

tack baby

Frureinhold.se / 26 Mars, 2010 - 17:43 / Vardagen
5 Kommentarer

 

dessa kom min prins hem med igår :D bara sådär, han tyckte visst att jag behövde det :D gud så snällt !!


Macy bus

Frureinhold.se / 26 Mars, 2010 - 15:57 /
0 Kommentarer

Lite söta kort på min prinsessa =)

pluggmusik??

Frureinhold.se / 26 Mars, 2010 - 12:44 / Music
1 Kommentarer


plugg

Frureinhold.se / 26 Mars, 2010 - 10:08 / Vardagen
3 Kommentarer

blää nu har jag gått igenom 2 st marknadsföringsböcker och är inne på den tredje :( och då skall ni veta att den tredje är 800 sidor på engelska... punkt punkt punkt är verkligen så jag känner just nu :p Men för att se det positiva i allt detta är ju att det är fredag idag :D fridays är alltid fridays :) Idag skall jag dock plugga hela dagen, men ikväll är det hockey och ingen kan ta hockeyn ifrån mig :) hoppas bara på att det går bra, det skulle göra mig så himla glad :D
Igår spenderade jag min dag tillsammans med catrine ifrån valpkursen, gud vilken härlig tjej det där är :) pratade konstant om allt och inget från 10 - 15 :) vi var även inne i uddevalla city och tog en fika på espressohouse, solen stekte och vi satt nog där i närmare 1 timma. Macy var ju självklart med och hon var så himla duktig, låg vid mina ben, studerade människor som gick förbi och var en klippa :) sååå nöjd med henne och hur hon har blivit, glad,sparallig och otroligt inteligent hund. Pluss i kanten för mig och Robin.. Snart börjar en ny kurs också, 20 april tror jag det var, spännande värre :) Tränade lite klicker hemma igår kväll och hon är verkligen sååå duktig.

Jag såg också att resterande delen utav mina kläder som jag beställt är på väg :D yeeii fick även petat in en bikini som jag föll för :) en rosa såklart med ett guldigt spänne längst fram:) har ju ingen direkt rosa bikini längre så det var verkligen behövligt ;) eller lycker inte ni det ?? Tog lärdom från förra året att beställa sommar och vår kläder tidigt, den tar dom slut :) Har ju en hel resväska med sommarkläder som jag skall byta ut med mina nuvaranade vinterkläder :)
ut med vintern och in med våren :D thats the game I play :)

photo finish

Frureinhold.se / 25 Mars, 2010 - 21:48 / Shopping
0 Kommentarer

smashbox primer verkar ha fått bra betyg av många, nu har jag även beställt en egen :D skall bli spännande och se hur den funkar :)

frågestund till kl 20.00

Frureinhold.se / 25 Mars, 2010 - 08:36 /
8 Kommentarer


****

Frureinhold.se / 24 Mars, 2010 - 22:36 / Vardagen
4 Kommentarer

jag skrev innan att breaking dawn var den filmen som kommer till sommaren, det är självklart inte sant, breaking dawn spelas in just nu :) det är ju eclipse som vi får se till sommaren :) här har ni den trailern
http://www.youtube.com/watch?v=7F26Ua9JBzY



Molly

Frureinhold.se / 24 Mars, 2010 - 20:48 / Vardagen
4 Kommentarer

Idag var det 1 år sedan molly somnade in, världens vackraste och underbaraste hund fick efter en period med tumörer i juverna släcka sina vackra ögon. Jag älskar dig min prinsessa, du är för evigt saknad !!
-RIP-
Molly
*13 juni 1998
-24 mars 2009

spring

Frureinhold.se / 24 Mars, 2010 - 18:55 /
0 Kommentarer




movies

Frureinhold.se / 24 Mars, 2010 - 15:19 / Vardagen
29 Kommentarer

remember me är också en film som jag vill se :) verkar helt okejj !!
Twilight filmen som kommer ut iår, jag vill se den nuuuuuuuuuu

xbox 360??

Frureinhold.se / 24 Mars, 2010 - 14:35 / Shopping
3 Kommentarer

är det något att ha ?? jag har ju aldrig riktigt varit ett fan av tv spel, inte sen typ sega tiden och sonic :D vi får iallafall hem ett xbox 360 idag med ett gäng spel. Såg dock att man kunde spel hockey spel på det :d yeeii det kommer bli spännande. Jag har kikat lite på wii just för wii fit, men vi får testa detta och kanske också ett wii om ett tag, verkar som en bra sätt att träna om man vill vara försiktig :D Det får helt enkelt bli till hösten :) Men som sagt, vet ni något spännande man kan ha ett xbox 360 till??
PERFEKT !!!

web portfolio

Frureinhold.se / 24 Mars, 2010 - 14:01 /
1 Kommentarer

Kan någon hjälpa mig skaffa en fotoportfolio?? jag vill ha det som en hemsida där man kan gå in och se mina bilder, ha olika kategorier etc. Stort tack till den som vet hur man skall gå till väga =)

godmorgon

Frureinhold.se / 24 Mars, 2010 - 10:56 / Vardagen
0 Kommentarer

blää, jag mår inte bra idag heller... kl 21.30 igår gick jag och la mig och inte förän 8 i morse fick jag släpa mig ur sängen. Jag har dunkande huvudvärk, ilande känsla i verkligen hela huvudet. Känns som om man får blixnedlsag gång på gång, ingen höjdare direkt... Inte denna veckan heller när jag skall ha tenta på lördag, blää vad segt det är. Men man får väl göra sitt bästa och hoppas  på att det går bra helt enkelt. Jag hat gått en långpromenad tillsammans med annika, skönt att ha gjort det på morgonen, slipper man stressa med det på dagen sen. Jag fixade även stallet, så nu är det att krypa ner i sängen eller ah på överkastet, sätta på tv:n med ngn lugn kanal och plugga. Låter kanske som om det inte blir mkt gjort, men jag pluggar på nott sätt bättre när jag ligger här och inte anstränger mig för mkt :)

Ikväll är det hockey, åååhh hoppas hoppas att dom vinner, men det lär bli kanon tufft.

mac

Frureinhold.se / 23 Mars, 2010 - 19:03 / Vardagen
0 Kommentarer

sån kanske man skulle ha :D

våren

Frureinhold.se / 23 Mars, 2010 - 17:46 / Vardagen
0 Kommentarer

nu är våren här, i allafall är snödropparna här :D stod och plockade bajs på gräsmattan (det som göms i snö kommer verkligen fram i tö :) ) så av en slump fick jag syn på snödroppar :D gud jag blev helt varm i kroppen och just då kom också solen fram en sväng :D ja nu är det väl verkligen vår??
Jag jobbade ifrån 6-13 idag och jag är helt slut, ont i ryggen, trött i huvudet och massa plugg som måste göras. Men jag har allt gått igenom endel sidor, men det är svårt att veta vad dom vill ha. Jag har även fixat stallet som vanligt, men en sak som verkligen ger vårtecken är min och macys första träning. Hon var lite osäker på vad det egentligen var hon skulle göra, men med bus och lek är allt skoj :) hon var i allafall super duktig och jag är nu anmäld till en ny kurs.
nu ikväll skall jag bara slappa, äta och slappa, jag är för trött för att ens tänka :(

bild

Frureinhold.se / 22 Mars, 2010 - 22:38 /
1 Kommentarer


gud på...

Frureinhold.se / 22 Mars, 2010 - 15:56 / Vardagen
0 Kommentarer

0-1b81ccbb648c61f527fe3d62a8a404fa.png

Kolla varifrån!

gud på kreativ jag Är ha ha väldigt blött ute nu:)


Day

Frureinhold.se / 22 Mars, 2010 - 09:15 / Vardagen
0 Kommentarer

Japp snart är det dags för jobb, 9.30 - 17.00 efter det blir det kalas och massa plugg :/ tenta på lördag och jag kan väl säga så mkt att jag har inte ens börjat tentaplugga. Dåligt av mig men jag liksom inte haft orken, känns som om jag aldrig blir frisk och så hela tiden motgångar när det gäller jobb osv. Alla vet ju att det är låg konjuktur och arbetslösheten är sjukt stor.. Det går ingen nöd på mig nu, har ju mitt extra jobb på dagis vilket är kanon :) men det kommer en sommar också, vad skall man jobba med då ?? som det ser ut nu skall jag vara på bokenäs frittidsby där jag arbetade i höstas, men det är ingen försäkring. Mitt liv hade varit så mkt enklare om jag hade haft kontakter, tex. föräldrar som jobbar med saker där man kan söka.. men nej nej sån tur har jag aldrig haft. Har fått kämpa för mina arbetsplatser och söka söka söka och söka. Började redan vid 14 års ålder och sen dess har det fortsatt, dock har det hjälpt mig mkt att jag har varit så driven och kämpat. Har fått många jobb med häjlp av det. Men som sagt det är ett under att man inte blir knäckt utav alla nej och framför allt synen på hur lite jobb det egentligen finns. En dag som denna känns bara skit, man orkar inte bry sig, man vill bara dra täcket över huvudet, lyssna på deppiga sången och tycka synd om sig själv. (dock vet ju alla lika väl som jag att ändå inte hjälper, men det känns okej för stunden) Gud låter ju som den mest gnälliga personen i världen, men idag är det min tur att gnälal lite  (mer än vanligt) - ursäkta stavning, meninguppbyggnad etc, orden bara flöt på och jag hinner inte korigera nu!!
Dags för jobb

vackra faster !!

Frureinhold.se / 21 Mars, 2010 - 21:06 /
4 Kommentarer


på väg...

Frureinhold.se / 21 Mars, 2010 - 18:05 / Vardagen
0 Kommentarer

0-43748f23ccd371f9a10cababa5e33f57.png

Kolla varifrån!

på väg hem men först ett stop för att tanka i lite v-power, våran pärla skall ha minst 98 oktan och i v-power Är det 99 så den borde bli nöjd nu ha ha:) jag Är i allafall seg och lite lätt illamåend:( hade i allafall en härlig promenad och pratstund med elein idag:) välbehövligt om ni frågar mig:)


söndag

Frureinhold.se / 21 Mars, 2010 - 14:29 / Vardagen
1 Kommentarer

ja nu är det söndag och vi är hemma hos mamma och pappa. Igår blev ju rätt sent som väntat =) vid 8 tiden kom både appe och helena och kalle och annika =) det blev middag och massa go dricka. Vi spelade även kampen mellan könen, gissa vilka som vann 3 ggr i rad??? ;) bra att jag är hälften man i vissa tillfällen haha. Tog även lite kort men dom får jag lägga upp sen, har ju inte kameran med mig nu direkt.. Vi kikade även en sväng på jakten på julia, jag är helt övertygad om att egoina var med men jag kan inte säga helt säkert.. Någon som vet?? skickade en kommentar med hon svarade inte. I vilket fall som helst var hon sjukt grym på att sjunga och hon bjöd verkligen på sig själv.. riktigt bra må jag säga =)
idag skall vi spendera lite tid här hos mammie och pappie innan vi åker hem och slappar i sängen framför ngn bra film =) är rätt seg, blev ju endel alkohol igår haha. Vi köpte bla en dunk med färdigblandad slödryck som man tillsätter vodka i och in i frysen. 24 timmar senare är det alkohol slush, tror du den va goood??? vi köpte med jordgubbsmak och det räckte till 15-20 drinkar nam nam !! Vi hade även, vin, öl och baileys, såå lyckad kväll och kul att lära känna helena också =) super go tjej ifrån skepplanda :D
nu skall jag vila och gosa med macy ciaaaoooo !!!

gud vilken härlig version

Frureinhold.se / 20 Mars, 2010 - 18:52 / Music
3 Kommentarer

snodde idén ifrån http://minhugo.blogg.se

body och bh

Frureinhold.se / 20 Mars, 2010 - 16:38 / Shopping
3 Kommentarer

spets body - bik bok
spets bh - bik bok
Letat som en tok efter dessa plagg och så vips så var dom där :D kanon

dagens outfit

Frureinhold.se / 20 Mars, 2010 - 16:32 / Träning och hälsa
2 Kommentarer


åååh vad jag längtar

Frureinhold.se / 19 Mars, 2010 - 18:14 / Resor
0 Kommentarer

tror ni jag kommer ha tröttnat efter all längtan när det väl gäller. Kollar varje dag på hotellet och på området, allt vi är sugna på att göra osv,,, gaaah ge mig november :)

music

Frureinhold.se / 19 Mars, 2010 - 08:19 / Music
1 Kommentarer


weekend !!!!

Frureinhold.se / 19 Mars, 2010 - 08:05 / Vardagen
0 Kommentarer

åååhh så skönt jag är ledig =) ligger i sängen och lyssnar på en så sköön låt =) lyssnar ju bara på bandit i bilen nu för tiden, men så är vakna med the voice nu och då får man lite gung musik i öronen, det är aldrig fel =) har ju faktist varit en fan av sån musik också =) tänk er på dansgolven, gung gung gung, rumpa hit och rumpa dit haha
härligr kort, det är ifrån mitt pink party på min 20 års dag, sjukt kul .:D gud det måste göras om asså !!guuud dom intervjuar hollywoodfruarna på the vocie, dom är ju verkligen one of a kind. 
Idag skall jag klippa mig :D yeeeii har väntat på att få klippa håret jag vet inte hur länge. Skall inte göra ngt allvarligt, utan bara toppa det, men det gör så mtk att få klippt det =) Sen skall jag också köpa en toning, har nog 5 cm utväxt, helt sjukt vad ogräset växer =) har också  planer på att beställa tid för en enkel slingning, får lite härliga vårskifftningar.




Men klippningen är inte förän i eftermiddag, så innan det skall jag gå en långpromenad med macy, fixa i stallet, har hand om både poke och sorel denna helgen. Robins familj skall till danmark på lite avkoppling =) Så det blir en hel helg hemma =) mysigt faktist..
vi hörs sen !!

frölunda - lhc

Frureinhold.se / 18 Mars, 2010 - 22:08 / Vardagen
1 Kommentarer

1-0 i matcher men det var inte roligt alls.. vf ledde med 3-1 till 4 min kvar, då trycks dom tillbaka och lhc gör två snabba mål. Det väntades en förlängning och tillslut med en snyggt spel utav kallio och niklas blev slutresultatet 4-3 :D otroligt skönt och en lättnad när det nu väntar 2 matcher borta :)
(gammal match )

9 månader

Frureinhold.se / 18 Mars, 2010 - 20:30 /
1 Kommentarer

ja idag fyller macy 9 månader :) hon är en stor tjej nu och hon bara växer :D igår fick hon ett nytt täcke, kanon snyggt blått regntätt med fleece inuti :)

så var det grått

Frureinhold.se / 18 Mars, 2010 - 09:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu var solen borta, undra när den kommer tillbaka?? Det är dagar som dessa som man önskar att det var november och mexico.. gud den resan kommer bli helt sjuk. Och hjälp vad mkt tiquila vi kommer att dricka :D den dyraste kostar 960:- haha den MÅSTE vi bara testa :p Jag måste ändå säga att jag gillar tiquila, det har en speciell smak och jag har spytt som en gris utav den, men ändå, jag vill ändå alltid ha en när jag kommer till krogen. Det är liksom tradition :) Så ah i 2 veckor kommer vi leva på tiquila och frukt haha. Vi har även en hängmatta på våran balkong med utsikt över havet, (hotellet ligger mitt på stranden) där kommer det slinka ner endel mumsigt :D
Men åter till sverige, gud vad skönt det var att drömma sig bort lite. Vi har ju faktist lite att se fram emot i sommar med, bla. Pink på ullevi, alla härliga kvällar vi havet och solnedgången :) grillning, sola, bada, festa, busa, dricka, åka båt, åka runt i sverige, roadracing, mysa, vara uppe hela natten, lyssna på gyllenetider och alla andra sommarplågor (VILKA BLIR DET IÅR?) åka rally med bilen haha, midsommar, Macy träff :) ah det blir väl endel kan jag tänka :) så måste man ju jobba också :p det får man ju inte glömma =)
Idag börjar sluspelet i hockey, spännande som tusan, vf fick en svår lottning :) linköping är bra så vi får se hur det går. Kl 19.00 i ett kokande scandinavium, själv kikar jag på matchen via sängen :)

ojj

Frureinhold.se / 17 Mars, 2010 - 13:29 / Vardagen
5 Kommentarer

Klockan är bara 1 och jag har hunnit med hur mkt som helst. Vaknade vid 7 i morse och kunde inte somna om, solen lyste så härligt ute så jag var bara tvungen att gå upp :D gick dock och la mig igen, kikade på the voice och gottade mig fram till 8. Då gick jag upp och slängde i mig lite verum hälsofil innan jag påbörjade min morgonpromenad tillsammans med annika och macy :) känns så skönt nu när man har kommit igång med promenaderna. Man märker direkt skillnad på kroppen :) Efter promenaden blev det en dusch och sen iväg till plantagen :) där köpte jag 3  ute blommor som jag har på balkongen i en antik hink (sån där gamal silvrig) hur snygg som helst. Jag köpte även 2 blommor som trivs i solen, rosa och fina till vardagsrumsfönstret. Det blev också tullpaner :) viktigt nu när det snart är påsk.


Jag fick hem lite kläder ifrån hm idag med :) vanliga baskläder, en brun lång tshirt med knappar, en biege tshirt med rosetter vid sidorna på två fickor, en lila stickad bolero och en grå tshirt med vikta armar ungefär som en imitation utav axelvaddar :p svårt att förklara :)

Nu skall jag bara ta det lugnt i sängen, är kanon trött, hostar och slemmar, undra när jag skall bli frisk, är riktigt trött på det här nu :/ ikväll skall vi till jula på vip kväll haha :) det skall bli skoj och kika lite och så skall vi även in och tvätta bilen :) den är skiiiiiiiiiiiiiiiit smutsig uch uch uch..

ute på...

Frureinhold.se / 16 Mars, 2010 - 10:09 / Vardagen
13 Kommentarer

-b86cc84318d7bc848ff0f38868865d8.png

Kolla varifrån!

ute på en tur i det fina vädret:) man vill inget annat än att vara ute:)


godmorgon

Frureinhold.se / 16 Mars, 2010 - 09:22 / Vardagen
2 Kommentarer

Gud man blir så bortskämd av det här vädret. Det blev precis som jag ville :D Först all snö nam nam och nu all sol som smäter bort all snö. Det är som dom perfekta årstiderna :) i höstas vad det verkligen höst, regn och rusk i stora lass. Sen kom snön och ingen kan ha undgått all snö, det är otroligt och så nu våren ååhh jag blir så lycklig :)

Jag äter lite frukost nu, nyttig yougurt med k special :) bra start på dagen innan min långtur med macy börjar :) jag har faktist omedvetet gått ner i vikt och blivit lite fastare :D snacka om grymt efter att inte besökt ett gym på hmmm 2 år eller nott :) bra självdiciplin och egenträning :) för er som har häst förstår vad jag menar. Är otroligt nöjd med min kropp för att ha misshandlat den så med massa godis och sött dagarna i ända haha nä inte riktigt med jag är ju inte den som går på diet längre :) nej nej man skall njuta och må bra :) det är mitt motto.
Jag i sommras :) snygging där men då skall ni veta att jag är mindre nu :p iallafall så tror jag det haha kanske har fått mig en släng utav filmen min stora kärlek :D det väntas och så ner bikinin åker på om ngr veckor :)


Jag är lite störd just nu på erik saades låt manboy, går runt och nynnar på den hela tiden, seriöst så bra var den inte :p haha barnen på dagis sjöng i kör med mig igår, ''manbojj manbojj, yuuvv kan calj me manbooojjj'' hur sött som helst :D
jaja får väl fortsätta med det ett tag till, jag måste nog ändå erkänna att den var helt okej (A) :) Nu skall jag borsta mina tänder och gå ut :)

härlig dag...

Frureinhold.se / 15 Mars, 2010 - 13:17 / Vardagen
2 Kommentarer

0-68f75b2b1045d7984a0cd883c8755fe9.png

Kolla varifrån!

härlig dag på jobbet:) solen skiner och snön smälter:) livet Är bra underbart ibland. Slutar halv 6 idag och när jag kommer hem skall jag grilla lax:-) Mums:-)


ett sista då :p

Frureinhold.se / 14 Mars, 2010 - 22:34 / Vardagen
1 Kommentarer

jag skall försöka få fram ngr vettiga rader innan datorn stängs av för dagen :) hmm frågan är bara vad jag skall ta upp. Undra om det blir ngn masaker imorgon på kth? vad tror ni. Känns lite obehagligt efter alla skottlossningar som varit i övriga världen i skolor. alla minns väl columbine och alla de andra med så klart.. nä uch och fy, hoppas det är ett dåligt skämt.... Det står att skolan skall hållas öppen, hade ni velat gå till skolan efter sånna hot? jag hade nog tagit studiedag :p tycker om mitt liv för mkt för att dö vid 21 års ålder. Snacka om att vara både feg och självgod :p
frågan är vad det är som skapar ett sånt hat att vilja döda inte bara sig själv utan andra människor.. vad hände med teletubbies världen där allt är som en enda stor lyckoboll :p
värt att tänka på, hur behandlar vi varandra egentligen och vilket skada blir det av våra handlingar.. Nä snäll måste man vara och klarar man inte av det så är det bara tragiskt. Jag har som alla andra gjort många misstag men det är genom snestegen som du lär dig hur du inte skall vara :)
Ta ingen skit och gå din egen väg, då kommer du långt i livet :)

helgen över

Frureinhold.se / 14 Mars, 2010 - 21:05 / Vardagen
0 Kommentarer

nu är helgen över och vi ligger och gottar oss i sängen. Jag bloggar inte lika mkt längre och det är väl så, allt går i perioder. Helgen har iallafall varit kanon och gått lika fort som vanligt. I fredags tog jag en tur med sören, grejade hemma och pluggade. Sen kollade vi självklart på lets dance och allt det som hör fredagen till :)
lördagen spenderade vi tillsammans med mamma, pappa, jessica, mikael och barnen. Från lunch fram till efter melodifestivalen myste vi tillsammans med min familj, mysigt, mysigt. På vägen hem gäspade jag som tusan och väl hemma så fixade vi stallet, med vatten och så :) sen visade det sig att peter ( robin och kalles barndomskompis) var hos kalle så vi bestämde oss för att stanna till och tjöta lite :) det slutade med att vi tjötade ända fram till 4 :p somnade som en stock och vaknade inte förän 10 då robin låg och kollade på mig :) dagen har varit lung, ridit en sväng, gått en promenad och bara myst. Grillade för övrigt också på våran balkong :) solen stekte och grillen gjorde super goda fläskfiler. Har en ny super fin gasgrill som gör mitt liv ännu bättre :D älskar att grilla yammiie :)

oj då...

Frureinhold.se / 14 Mars, 2010 - 03:43 / Vardagen
0 Kommentarer

0124e21a94b33433cc03ca28fb772ed9.png

Kolla varifrån!

oj då det blev en sen kväll idag:) vi kollade på melodifestivalen hos mamma och pappa, sen åkte vi hem och hälsade på hos kalle som hade en kompis hos sig som även robin var kompis med. Vi har druckit lite gott och nu ligger vi i sängen. Jag har fått ont i halsen igen och jag tog min sista medicin kur nu. Hm vart skall detta sluta?


skön låt :)

Frureinhold.se / 13 Mars, 2010 - 20:43 / Music
0 Kommentarer

hmm samma intro som olas låt ?? skrämmande likt !!

skoooor :)

Frureinhold.se / 12 Mars, 2010 - 17:55 / Shopping
0 Kommentarer


nytt i hemmet

Frureinhold.se / 12 Mars, 2010 - 15:41 /
0 Kommentarer

köpte ju lite nytt på blomsterlandet häromdagen :) här kommer bilder på det :) får även hem mina nya skor ifrån nelly idag med :d yeeeiii. lägger upp kort på dom sen :) 1 par rosa tygskor och ett par jesus sandaler med nitar .p robin köpte ett par fred perry tygskor, sjuuuk snygga. Nu får sommar / vår komma så dom kommer till användning :)
blomma, kruka, tre små igelkottar och 2 ljuslyktor till tvättstugan :)
sååå söta :)
en fin vit antiklåda med tre planterade växter, påsklilja, ngn annan blomma och en vit blomma, haha bra att jag vet namnen på det jag planterar :)'
fyra dekorfjärillar :) 2 ljusrosa 2 mörkrosa :)
2 rosa ljuskoppar :)
en annorlunda orcidé :)
snygg kruka med ett fint hjärta på :)
tre omplanterade växter i nya krukor, ser inte så roliga ut , men dom påminer om antika krukor :) skit snyggt :)

första skogsturen

Frureinhold.se / 12 Mars, 2010 - 14:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu har jag kommit in efter första skogsturen iår :) det var hur mysigt som helst, solen stekte och fåglarna skvittra. Dock var sören helt sjövild, båda hästarna har haft lite vintervila nu när det varit så extremt sjukt väder. Så man kan beskriva våran tur som en ren inridning :p som en unghäst på grönbete. Han var inte så noga med att lämna poke (älskade poken) och sen var nog exakt allt livsfarligt. Varenda gren som låg på backen var som ett monster. Så efter ett antal vändningar, bockningar, stegringar och hoppstuts hit och dit så var vi hemma igen. Dock måste jag berömma honom för hans otroliga charm. Man kan ju liksom inte bli arg på honom när han får för sig massa saker. Det räcker att tillrättavisa och gå vidare, inte göra en big deal av det. Sen tränade vi lite stop och back på vägen hem med en hand. Han var super duktig, lyssnade kanon bra och hur lätt i handen som helst. För er som inte vet vem sören är så är han en quarter (western häst)
jag och sören i höstas :) Nu står han allafall i hagen och gottar sig med lunch mat :) Solen steker och våren kommer allt mer och mer :)

snart slut...

Frureinhold.se / 11 Mars, 2010 - 16:41 / Vardagen
0 Kommentarer

3f50d645d4ce49cb34cf3b9b09a58ab9.png

Kolla varifrån!

snart slut på dagen, slutar kl 17 idag och sista biten nu Är bra seg, nästan inga barn och dom Är så självgående:) efter jobbet skall jag hem och hämta upp robin för att åka och tvätta bilen. Den Är mer eller mindre brun just nu:p det går vattenkoppor på jobbet med och jag har inte haft dom där röda kopporna så man blir ju lite orolig:( kul att få det nu när man Är vuxen, dom säger också att man Är mer mottaglig när man har halsfluss. Jag har alla odds mot mig. Ja ja vi hörs sen:)


vuxenkväll

Frureinhold.se / 10 Mars, 2010 - 17:21 / Vardagen
1 Kommentarer

Berättade ju för typ 100 år sedan att vänersborgs badpalats har vuxenkvällar. Vi hade ju tänkt åka oftare men så har det inte blivit. Men idag skall vi äntligen dit igen, mysa ner i bubbelpoolen och simmar ngr längder. Det ser jag verkligen fram emot. Lite avkoppling med min älskade Robin..

Idag jobbade jag fram tills halv 12, sen åkte jag in och mötte upp annika i uddevalla, båda två ville åka till blomsterlandet och shoppa inredning :D som ni kommer ihåg köpte jag ju massa fint där sist gång :p idag var inget undantag :D Lägger upp bilder sen eller imorgon, har lite brådis nu eftersom vi skall åka kl 18 och jag har inte hunnit packa :)


ja äntligen...

Frureinhold.se / 10 Mars, 2010 - 12:11 / Vardagen
0 Kommentarer

45ad84242313769b4e6e5a05ae091a7f.png

Kolla varifrån!

ja äntligen goda anton ägg:-) bästa med påsken, alla goda choklad ägg:) väntar nu på annika, vi skall till blomsterlandet och shoppa inredning:) älskar verkligen den affären:)


drömtårta

Frureinhold.se / 09 Mars, 2010 - 18:43 / Vardagen
0 Kommentarer

okej jag var tvungen att kämpa mig upp innan hockeyn för att göra drömtårta :D var så himla längesen och det är ju såååå mumsigt :D


seg dag

Frureinhold.se / 09 Mars, 2010 - 17:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag har varit en sjukt seg dag :/ vaknade kl 6 och fick slänga mig in i duschen, kändes nästan som om jag kunde stå där hela dagen men så var inte fallet :) vid kvart över fick jag stänga av det varma goda vattnet och gå ut i kylan :( på med alla kläder, fixa iordning sig och äta frukost. Jobbet varade från 7.45-16.00 fick gå 45 minuter tidigare för att det var så lugnt och många barn var sjuka.

men som sagt jag har varit så jävla seg idag och nu skall jag ligga i sängen, äta en varm smörgås och kolla på hockey. Det är spännande nu med många lag vid slutspelstrecket. Får hoppas att dom slår timrå :) Nä nu orkar jag inte skriva mera, detta är tragiskt men sant.... jag ORKAR inte !

sitter på...

Frureinhold.se / 08 Mars, 2010 - 17:16 / Vardagen
0 Kommentarer

-2947eb25e1af60565c40b25e68ac877.png

Kolla varifrån!

sitter på jobbet, slutar kl 6 och har fått tider för hela veckan:) känns kanon att få in lite extra pengar nu när man pluggar:) massa spar till mexico resan:-) lite långsökt eftersom det Är i nov men resan kommer kosta endel så man måste spara:) på tal om ingenting:) det har varit Sånna himla härliga dagar nu det senaste och idag när dagis ringde halv sju var man knappt trött:) hur skönt Är inte det? Solen går upp super tidigt och går ner super sent:p luck:) nu skall jag sysselsätta barnen innan jag kan åka hem:)


buzzador

Frureinhold.se / 07 Mars, 2010 - 18:22 / Vardagen
0 Kommentarer


Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster.

Hur länge det dröjer innan du kommer med i din första kampanj kan variera från någon vecka till månader beroende på hur väl du passar in i de kommande kampanjerna.
När det finns möjlighet att komma med i en kampanj så får du besked om det.

Följ den här länken så det framgår att det är jag  som har bjudit in dig (mitt användarnamn som Buzzador är Jennifertang):
https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Jennifertang>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=Jennifertang  

Om du vill veta mer innan du bestämmer dig kan du följa den här länken:
<a href=http://www.buzzador.com?refstr=Jennifertang&lang=SE>http://www.buzzador.com?refstr=Jennifertang&lang=SE</a>

Hälsningar

Jennifertang


vilken härlig dag

Frureinhold.se / 07 Mars, 2010 - 17:12 / Vardagen
1 Kommentarer

ligger återigen i sängen och gottar mig efter ett skönt bad :) idag gick jag och robin inte upp föran 10 och vi började dagen med en stor mumsig frukost :D älskar helgerna, att kunna spendera frukostarna tillsammans med den jag älskar och äta allt gott ifrån kylen :) Efter frukosten gjorde jag mig iordning för att gå ut i det fina vädret :) tog och mockade, myste med macy och tog med mig rykt hinken ut och gav sören en genomkörare med pälsglans alla olika sorters borstar :) det tog väl cirka 10 min efter att jag slutat borsta innan han slängde sig ner i snön och rullade runt haha :p tacksamt :) hela dagen har jag och robin varit ute tillsammans med robin mamma, pappa och jennifer :) vi har hackat is på vägen för att få en gnutta känsla för vår och grillat korv vid grävmaskinsgaraget (soooool hela dagen) man blir bara så lycklig iallafall :) sol gör än glad så är det bara !! nu har även gruset börja komma fram...


kort

Frureinhold.se / 06 Mars, 2010 - 18:55 /
2 Kommentarer

skoj sådär på en lördag :)

sool

Frureinhold.se / 05 Mars, 2010 - 19:58 /
0 Kommentarer



så himla...

Frureinhold.se / 05 Mars, 2010 - 14:10 / Vardagen
0 Kommentarer

0bd805031423a62dfa1f18ab00bfe564.png

Kolla varifrån!

så himla fin min tjej Är:)


man skall...

Frureinhold.se / 05 Mars, 2010 - 11:29 / Vardagen
0 Kommentarer

775de53c092b728494a0cc3dc08864a9.png

Kolla varifrån!

man skall inte klaga när man har så här fint väder, jobbigt bara när man Är sjuk:( Macy Är sjö vild springer runt runt in till hästarna och slänger sig på mig och runt igen:)


inte ens...

Frureinhold.se / 05 Mars, 2010 - 10:00 / Vardagen
0 Kommentarer

0-68760b6c68d24eb6630ab9b241ff9808.png

Kolla varifrån!

inte ens när man badar får man vara ifred:p så här höll hon på när hon var bebis och har börjat nu igen:) mår fortfarande skit:(


halsfluss

Frureinhold.se / 04 Mars, 2010 - 19:20 / Vardagen
0 Kommentarer

kul kul kul, att man då har fått halsfluss :( inte det roligaste. Allt började igår morse, vaknade med ont i halsen och sen stegrade det bara under dagen. När jag kom hem var det katastrof i min hals och kropp. Det värkte och värkte, jag svettades med och allt kändes bara skit. Natten var ännu värre, kunde inte sova ett dugg, skakade och frös, svettades och ah ni förstår nog hur illa det var. Morgonen var lika illa som natten, kunde inte andas, kändes som om jag skall kräkas och benen bara vek sig när jag skulle försöka komma ur sängen. Jag vägrade tro att jag var sjuk och envisades om att det var en vanlig förkylning. Men runt lunch ringde jag 1177 (sjukvårdrådgivningen) fick då en tid på min vårdcentral och vid 2 var prognosen ställd. Super duper halsfluss, han nästan småskrattade när han kikade i min hals; man hade ju kunnat ha roligare påpekade han :p Så nu ligger jag i sängen, kikar på hockey och dricker varmakoppen och glass :D yammiiee !!


....

Frureinhold.se / 03 Mars, 2010 - 19:15 / Music
0 Kommentarer



fort minor - where did you go?

Är på...

Frureinhold.se / 03 Mars, 2010 - 10:53 / Vardagen
0 Kommentarer

53cf6681b1c838c2f58d25de356c214c.png

Kolla varifrån!

Är på jobbet, står ute i solen och vaggar:) hur skönt som helst:-)


,,,

Frureinhold.se / 02 Mars, 2010 - 17:52 / Music
0 Kommentarer


good day

Frureinhold.se / 02 Mars, 2010 - 16:44 / Vardagen
0 Kommentarer

ligger i sängen helt utslagen :/ har hållt igång sen kl 6 imorse och det är först nu jag får lite lugn och ro. Har jobbat från 7-13, körde sedan till veronicas jobb och träffade min prins :D och macy såklart. Tjötade en stund innan det bar iväg för att tvätta bilen, robin tror att jag kommer tvätta bort lacken haha oroa dig inte, snart är det vaxtider och då bli den skinande skinande och skinande snygg :D (mer än vad den redan är) bilen har gått 300 mil nu ppjuu känns lite deppigt :D i vilket fall som helst åkte jag hem efter tvätten och fixade iordning i stallet, allt var egentligen klart förutom mockning :) lyx.. tog även av hästarna av täckena, det är nämnligen soooool idag och +2, me like. Men som sagt det slutade inte i stallet, direkt när jag kom in igen blev det till att städa hela huset, ställa 3 blommor i duschen för en genomsköljare, dom står i ett fönster där det kommer in mkt sol. Dom var inte för glada på mig kan sägs när jag lät dom stå och grillas :D haha måste skaffa markiser och sätta in våran nya klimatanläggning :) det gör nog susen för mina solblommor :) Nu ligger jag iallafall, robin kom hem nyss och nu blir det pannkakor med grädde och sylt :)

 


ligger och...

Frureinhold.se / 01 Mars, 2010 - 12:59 / Vardagen
0 Kommentarer

6b684b7929cf7cb3823895ff9f237a6a.png

Kolla varifrån!

ligger och har rast på jobbet:) trött som tusan, första dagen Är alltid värst med många intryck osv. Var ute i förmiddags och konstaterade att det var 300 m runt förskolan så jag tog och gick 12 varv runt:) snacka om bra träning:) slutar kl 4 och då bär det av att hämta Macy och åka och handla:)


vampire diaries :)

Frureinhold.se / 01 Mars, 2010 - 06:34 / Vardagen
0 Kommentarer

Måste säga att den serien är helt okej, den är inte som true blood big nono men den funkar liksom :) har sett två avsnitt nu och jag förväntansfull för det tredje som vi skall se ikväll :) OS är nu över och sverige gick hem med 11 medaljer :) riktigt skoj faktist, kunde blivit flera men vi är ju experter på att komma fyra *suck* Lite segt bara att det är 4 år till nästa gång, hade ju kunnat vara lite oftare, vi har ju inga direkta sommar os idrottare i sverige heller så det kommer att bli rätt seg väntan. Men men så är det, idag skall jag till ett helt nytt dagis och jobba :P skall vara där hela veckan vilket är kanon :) skönt att ha lite framförhållning allafall. Dock hinner jag inte hem på rasterna så idag skall macy med ''farmor'' till jobbet och resten av veckan skall hon med robin :) kul med lite omväxling.

På tal om ingenting och att tiden går fort osv. Det är 1 Mars idag, kan ni fatta ?! det snöar här och det är en storm påväg in, känns såååååååååååååå motiverande om ni frågar mig... Men men snart borde det väl vända, såhär mild helg som vi hade nu har vi inte haft på lääänge så håll tummarn för att det vänder snart.



1 mars i afrika :P

Jag tänker också lägga en rad till alla de jordbävningsdrabbade länder som just nu kämpar för att få en ynka förståelse för allt detta elände. Det är naturkatastrof efter naturkatastrof och ingen kan nog riktigt förstå varför ?!! Den globala uppvärmningen har jag inte sett skymten av på 3 månader så man börjar ju undra....