StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

härliga dagar

Frureinhold.se / 01 Juni, 2010 - 22:12 / Vardagen

sol sol sol, ja det är helt underbart just nu. Två dagar i rad har vi haft strålande sol och klarblå himmel. Idag har sett ut som igår, joggade 3 km, solade, läste i min bok och gottat mig. Dock har jag inte jobbat idag. Tog mig en tur till torp och handalde en ny blomma, (den förra tog macy och dessakerade) Trist men sant, men jag hittade en super fin utomhus hotensia. Köpte också massa rosor till robin, det är ju hans 22 års dag imorgon :) Dock fick han sin andra present idag. Ett par sjukt snygga converseliknande skor fast från levis, man viker ner kanterna ah helt enkelt sjukt snygga :D Jag har också hunnit med att tvätta bilen, innuti och utanpå, torkade den torr med semmskin också :D nu glänser den som tusan.
Måste bara berätta om min morgon. Kl 05.00 vaknade jag av att poke gnäggade i hagen. Låg kvar och lyssnade 1 gång, 2 ggr och 3 ggr.. nä nu måste jag ut och kika så inget hänt. Och mkt riktigt, sören hade spenderat natten utanför hagen. Gått och strosat på våran gräsmatta (även bajsat) gått i rabatten och ätit upp maskroserna i vägkanten :) men han kom så glatt när jag ropade in honom, såg faktist riktigt nöjd ut att få komma in till poke igen. En riktig busunge är han :)

Imorgon är det onsdag och då skall jag och Mirjam till freeport :D åhh skall bli super skoj, bara att komma iväg sådär är jätte kul :)



I början på maj, är det inte underbart med sooool :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: