StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

blixtar och dunder

Frureinhold.se / 14 Juni, 2010 - 11:31 / Vardagen

Ja nu fick man ta sin lilla macy och leksak och gå in. Skulle precis gå ut och träna med macy, han göra 3 kampövningar och en apport när det helt plötsligt säger boooommbbrraaasss(/&%¤#"!##¤%¤%&///( i luften och både jag och macy kollade på varandra och, macy gjorde ett voff och så fick vi gå in. Trist men sant, drog ur jacket till telefon och bredband och gjorde mig lite frukost. Tur man har reserv intrenet (3 dongel) Jag hade ju dött utan internet ;) haha nädå, verkligen inte, men när man verkligen inte kan ha ngt internet så inser man hur beroende man är utav det.
 
Glömde skriva igår att vi har köpt två biljetter till eclipse (twilight) den 2 juli i VIP :en. Hur awsome är inte det ??????


Oj nu regnar det rejält ute, ser ut  som om det kommer en helt flod med vatten, helt sannslöst. Blä blä blä, inte ens hästarna tycker att det är skönt. Nä får ta min oboy och macka och lägga mig i soffan. Tror det kommer mer åska snart för macy verkar lite orolig.


Postat av: En flicka ifrån syd

Kul att du uppdaterar igen! Men ett inlägg om dagen? Du bloggar ju bra och intressant när du gör det så fleera inlägg tack! hehe



Bilder på vad du köpt osv? Du skrev ju faktiskt att det skulle komma upp idag :P



Ha en fin fin dag!

2010-06-14 @ 18:45:48


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: