StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

denna låten... den betyder mkt !!

Frureinhold.se / 30 Juni, 2010 - 15:15 / Music
0 Kommentarer

Som tonåring händer det ju massssor , det går ju inte att komma undan. Jag lyssnar på massor av musik när jag var yngre runt 14-18 vissa av glädje och vissa med sorg. Men nog om det, denna låten har jag lyssnat massor på, den är så vacker :) Tex. när jag och robin skiljdes åt i gymnasiet, det var en tuff tid, riktig tuff !!



så glad att det är du och ja nu hjärtat !!


grym låååååååt !!

Frureinhold.se / 30 Juni, 2010 - 13:32 / Music
0 Kommentarer


kanon härlig tur

Frureinhold.se / 30 Juni, 2010 - 13:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter jag i soffan med en skål mussli och rabarberyogurt + kaffe, flädersaft och kiwi :D nam nam nam.. Jag och jennifer var ute på en ridtur idag igen, det känns riktigt bra. Idag tränade vi trail och pleasure, det är verkligen inte lätt, men det gick skit bra, sören förde sig kanon. Dock har han massssor kvar att lära, men han går framåt och det är jätte positivt.
Idag är det jobb igen efter en lång ledighet :) Dock är det bara idag oc sen lör-tor :) på lördag börjar sommarveckorna, det skall bli spännande att gå ifrån konferans till barnfamilj :) super skoj. Men förutom att jobba i sommar skall jag göra endel annat. Först var vi ju på en vecka på rhodos, 2 juli skall vi på eclipse :) 10-11 juli skall vi till blekinge på valpträff, 23 juli skall vi på pink, sen åker vi på små tripper, ut till lysekil, smögen och förhoppningsvis skall vi få i båten i sjön :D Sen ser jag fram emot mexico som närmar sig med storm steg :D

gud jag är så seg, kroppen är verkligen helt slut efter 3 dagar på hästryggen, men det är så otroligt roligt, som jag skrev innan så gör vi sånna framsteg. Idag tränade vi ju trail bla. vilket innebär tre kavaletti bommar som man skall backa igenom första och sen flytta hela kroppen runt och backa in genom den andra och samma en gång till :p får filma det nästa gång så skall ni få se hur det går till :D




Början av våren :)



måste fota nästa gång vi rider, det är såååå stor skillnad :D


LQ slow poke

Frureinhold.se / 29 Juni, 2010 - 22:04 / Vardagen
0 Kommentarer


jag dööööööööör

Frureinhold.se / 29 Juni, 2010 - 18:15 / Vardagen
0 Kommentarer

jag hatar ormar !!!!!! okej tillbaka till igår, jag och jennifer red ju igår och vid 10 kom vi ifrån stallet :) Så gick vi upp till oss för att köra hem henne. Så kollade vi ut över ängarna och så ser vi 2 rådjur och en bebisråis (trodde vi) det var en räv som hade tagit deras bebis :'( jätte hemskt och fruktansvärt. Vi bestämde oss för att stoppa räven och rädda bebisen. Tyvär var det försent, den var redan död sen länge. Den var så liten, kanske en vecka gammal och så himla söt. Mamman jagade räven och hon såg minst sagt uppgiven ut :( Tyvär är det ju djurens värld, sånt här händer, men det var verkligen fruktansvärt :( Men till idag, vi måste få bort det som var kvar utav bebisen eftersom det skall balas om en vecka om vädret håller sig. Så i min goda ro gick jag och kikade efter kvarlevorna och så hörde jag prassel bakom mig och jag vänder mig om, tro på fan att en stor jävla orm slingrar precis bredvid mig, jag skrev och sprang som en älg över åkern, ren panik, är skärrad ännu, blä blä blä... JAG HATAR ORMAR, vidriga djur !!!




buuhuuu :(

ett litet kort ifrån rhodos :)


heelloo :)

Frureinhold.se / 29 Juni, 2010 - 10:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Så nu är det mer privat här, det känns riktigt bra faktist :) Dock vet jag inte om det kommer bli ngn skillnad på skrivandet, men vi får väl se :) Igår var jag och jennifer ute på en ridtur, och jävlar vad våra hästar går bra. Poke spinner och slidar som en gud, det är helt sjukt. Sören klarade 3 riktiga byten igår och går som en gud han med (med tanke på hur tidigt i utvecklingen han är) Det är en fröjd att rida helt enkelt :D Om ett år satsat vi på att tävla, hur spännande som helst :D skall ta med mig kameran idag och filma, hoppas att det går att lägga upp så dom inte blir för stora :)



Vilken liten sötnos han är !!


tattoo :)

Frureinhold.se / 28 Juni, 2010 - 20:17 / Resor
0 Kommentarer
















my own design :)


rhodos 2010

Frureinhold.se / 28 Juni, 2010 - 15:38 / Resor
1 Kommentarer


skön låt

Frureinhold.se / 28 Juni, 2010 - 10:18 / Music
2 Kommentarer



ps: i eftermiddag blir bloggen hemlig, då kommer också bilder upp på tatueringen jag och robin gjorde på rhodos :D my own design !


snabba kort :)

Frureinhold.se / 28 Juni, 2010 - 00:02 / Resor
1 Kommentarer




smått och gott :D nu är bloggen spärrad så kul för alla er som fortfarande kan läsa :) enjoy !!

funderar på..

Frureinhold.se / 27 Juni, 2010 - 19:24 / Vardagen
3 Kommentarer

Ja nu är vi hemma och allt har varit kanon, dock får ni vänta tills imorgon innan ni får se bilder etc :) nu skall jag äta grillad mat , kolla på true blood och mysa :) jag funderar också på att göra min blogg privat, är lite trött på alla loners som läser fast att dom egentligen hatar mig hhaha :p ni vet vilka ni är :) så för er som vill fortsätta läsa min blogg kan ju sända ett mail :)

hej

Frureinhold.se / 25 Juni, 2010 - 12:03 / Vardagen
0 Kommentarer

nu är jag nere på rhodos, allt är kanon, hnner dock inte blogga, har fullt upp med att njuta, ni får update när jag kommer hem :) ses på söndag alla ciaaooo

tick tack

Frureinhold.se / 19 Juni, 2010 - 14:54 /
4 Kommentarer

ja nu är nog allt klart eller ?! vad kan jag ha glömt, kläderna är packade och passen + papper är fixade. Jag skall ju jobba ikväll så jag hinner ine greja det sista föräns jag kommer hem. Vid 4 börjar jag och slutar kring 12, 3 .00måste vi åka hemifrån. Gud vad jag har pratat om det nu det sista, känns som om det är det enda jag pratar om, suck !!! Jag har blivit helt kär i min magtröja :d har den på mig nu, tillsammans med ett par höga byxor, sjukt snyggt :)




snart är det dags....

Frureinhold.se / 18 Juni, 2010 - 22:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är allt packat, tror jah :p men annars får man köpa det som fattas där nere. Jag känner mig lugn allafall och har ingen feber, helt otroligt. Jag har ett sånt kontroll behov så det är tragiskt, men jag är lugn och det är väl ett gott tecken ???? : O Jag litar på min bereste man helt enkelt , dock är jag mer berest inom europa än vad han är men han har ju varit i kina ett gäng gånger och runt i asien, skottland och afrika + USA mm. Ja ni förstår ju, rhodos är ju små potatis :D Jag har dock seperations ångest när det gäller macy, gud jag saknar den fina fina söta söta gos mjuka kropp, love love love !!!



Macy 1 År 090618

Frureinhold.se / 18 Juni, 2010 - 11:56 /
0 Kommentarer

idag fyller macy hela 1 år, den 18 juni 2009 01.50 kikade den enda svarta lill skrutten ut :) Jag är så glad över att få möjligheten att lära känna denna underbara hund. Hon är mitt allt och kommer vara det i all evighet !!



Tänk att hon har varit såhär liten ?????



här var hon påväg hem till oss :)



och så började hon växa, fort som tusan :)



hur söt får man lov att bli ??



helt oskylldig ???



kolla vad lång jag kan bli ''voff''



så började valpkursen



första tanden



smile??



stor tjej nästan 1 år :)



duktigare och mer underbarare hund får man leta efter !! Jag älskar dig mitt hjärta !!

blahhaaa

Frureinhold.se / 17 Juni, 2010 - 16:37 /
3 Kommentarer




var ju ett tag sedan jag la upp kort på mig så här har ni :D nu skall jag jobba !!


årets sommarplåga?

Frureinhold.se / 17 Juni, 2010 - 16:26 / Music
0 Kommentarer


torsdag

Frureinhold.se / 17 Juni, 2010 - 11:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är det inte långt kvar .D skall bli så himla kul att komma iväg asså. Jag och joakim kom fram till att jag och robin som kommer ner tidigare skall hyr en bil (utan tak, såklart) och så åker vi en sväng på lördag. Jag har hört att lingos skall vara fint, så vi får styra bilen dit. Himla skoj om vi hittar en öde strand :D så himla mysigt. Vi konstaterade ocskå att vi kommer  att bo på samma hotell. Dock åker vi den 20 medan joakim och anna åker den 24 :) Så på tisdagen eller onsdagen tar jag med robin ut på en båtutflyckt, kanske till turkiet ?? :) Just nu sitter jag och pressar på balkongen, solen skiner och huden blir bara brunare och brunare :p me like a lot !!

Ikväll är det jobb som gäller, men innan de skall jag till frisören och klippa till min kaluffs lite :p hade hoppats på att få ljusat upp det lite, men icke, fanns ingen tid :( Får nöja mig med det jag har sålänge :)

my bff

Frureinhold.se / 16 Juni, 2010 - 12:55 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja ni som följer min blogg vet vem jag talar om :) Om en liten stund kommer nämnligen Michaela hit :D gud så jag har saknat henne, det har ju inte blivit att vi har sets nu på ett tag. Rikitigt dåligt utav oss, men det är väl så ibland, tiden rinner liksom bara iväg på nott konstigt sätt. Men nu skall vi äntligen ses och vi hr sååå mkt att prata igenom :)


bättre gruppkort :)

Frureinhold.se / 15 Juni, 2010 - 14:50 / Vardagen
1 Kommentarer



helt underbar grupp, hoppas vi ses till hösten, jag längtar efter att träna igen :D super skoj !!


oops

Frureinhold.se / 15 Juni, 2010 - 14:31 / Vardagen
0 Kommentarer

Det skulle man kanske ha också ja, sitter och kollar igenom bokningspappret, vad man skall ha med sig osv. Jag kom då på att vi inte har ngn hemförsäkring, det har liksom inte blivit av. Lite dumt av oss att helt enkelt glömt av att fixa. Tur att ingenting har hänt. Men nu är allt fixat, alla papper utskrivna och passen nedlagda. Idag är det sol och varmt här ute i bokenäs, riktigt gott :) satt ute i en timma innan jag var tvungen att gå in och börja greja med alla måsten. Jag skall ju jobba ikväll så då får man fixa och dona innan.

Vi såg ju på true blood igår, oj oj oj vilket underbar serie det där är. Man har saknat ljudet utav introt och allt sex ?! haha skoj, men resigören måste älska sex för det är sex sex sex hela tiden. Skall inte avslöja för mkt nu för er som inte sett det, men jag kan säga så mkt som att serien ÄGER !! '


Gud vad jag kommer att sakna macy när vi är borta :( redan nu har jag seperationsångest, men hon är ju min lilla bebis, så är det bara, På fredag fyller hon 1 år :p gud vad tiden går fort :)


avslutning på kurs :)

Frureinhold.se / 14 Juni, 2010 - 21:21 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja idag var det avslutning på kursen och vi avslutade med ett prov. En riktig tävling, tror du jag var nervös ?!?!?!?!?!? jodå helt skakig och pulsen gick i hundra, har tränat som en tok denna veckan och det gav resultat :) av sex hundar kom jag och macy på andra plats :D vi blev slagna utav en sjukt duktig hund, Svea är en pumi på två år. Men jag är så stolt över macy, hon är yngst i kruppen och fick 2 tior, 2 nior, 1 8 och 1 6 (linförhet är inte macys grej, svin tråkigt) :p


puss på dig min älskling !



lägger också upp korten på mina kläder jag köpte i helgen :)
plommonröd klänning (ser röd ut)

vit lång tshirt med paljetter och fransar :)


nu är det true blood ciaaooo !!!!


blixtar och dunder

Frureinhold.se / 14 Juni, 2010 - 11:31 / Vardagen
1 Kommentarer

Ja nu fick man ta sin lilla macy och leksak och gå in. Skulle precis gå ut och träna med macy, han göra 3 kampövningar och en apport när det helt plötsligt säger boooommbbrraaasss(/&%¤#"!##¤%¤%&///( i luften och både jag och macy kollade på varandra och, macy gjorde ett voff och så fick vi gå in. Trist men sant, drog ur jacket till telefon och bredband och gjorde mig lite frukost. Tur man har reserv intrenet (3 dongel) Jag hade ju dött utan internet ;) haha nädå, verkligen inte, men när man verkligen inte kan ha ngt internet så inser man hur beroende man är utav det.
 
Glömde skriva igår att vi har köpt två biljetter till eclipse (twilight) den 2 juli i VIP :en. Hur awsome är inte det ??????


Oj nu regnar det rejält ute, ser ut  som om det kommer en helt flod med vatten, helt sannslöst. Blä blä blä, inte ens hästarna tycker att det är skönt. Nä får ta min oboy och macka och lägga mig i soffan. Tror det kommer mer åska snart för macy verkar lite orolig.


oj då, förlåt

Frureinhold.se / 13 Juni, 2010 - 21:45 / Resor
2 Kommentarer

Jag skäms lite för min extremt dåliga uppdatering men jag har verkligen ingen ork eller lust till att blogga just nu. Har så mkt annat som är så mkt roligare :) Har tänkt att blogga flera ggr om grejer jag köpt och om saker jag gör, men det läggs hela tiden åt sidan :) Jag har shoppat två toppar på bik bok, kan lägga upp imorgon :) Sen åt jag och robin smarriga kräftor och räkor i fredags till ett saint clair vin som smakade svin gott :D Vi har haft spår här hemma där macy fick massa beröm :) = hittade med en gång :p Vi har varit och fiskat två ggr, hur mysigt som helst :) Varit iväg och ridigt och även där har det gått hur bra som helst :p Men det bästa av allt är att vi har bokat en resa till rhodos om en vecka som sträcker sig över midsommar :D :D :D det är helt underbart !! vi kommer att möta upp joakim och anna som kommer ner ngr dar senare än oss :p



ett helt okej hotell med 50 m till havet 150 till centrum :) hotellet ligger beläget i rhodos stad vilket är kanon :)



så den 20 åker vi iväg :) en vecka semester bara sådär, helt klart min stil :) Nu skall jag äta en super god rabarber/äpplepaj som robin gjort till oss och kolla på shutter island :)


fina kort :)

Frureinhold.se / 09 Juni, 2010 - 16:26 /
1 Kommentarer



träning

Frureinhold.se / 09 Juni, 2010 - 12:25 /
0 Kommentarer

Ja nu är det mycket träning som geller. På söndag är det spår hemma hos oss med hundklubben och på måndag är det avslutningsprov. Jag tycker att macy blir bättre och bättre, vi kämpar verkligen och hon utvecklas i kanon. Kom in just efter att ha tränat, gå och sitt, gå och stå samt gå och ligg. Det som förr var svårt är nu mkt bättre, hon är så lyhörd och hon blir så glad när hon gör rätt :) svansen går fram och tillbaka i en fin båge. Sen tränade vi spår, apportering och kamp-loss. Hon är jätte duktig på att släppa nu under kamp. Men det gäller att träna, man vill ju att det skall gå så bra som möjligt. Men man måste ju också ha i tanke att hon inte  är så gammal och man får göra så gott man kan :)


Måndag

Frureinhold.se / 07 Juni, 2010 - 10:10 / Vardagen
0 Kommentarer

Japps ny vecka och allt. Helgens bravader har gjort att jag inte hunnit med att blogga, tråkigt för er ;) :PI fredags jobbade jag från 18-11 riktigt slapp tid, men vi hade inte många gäster alls så det rullade på väldigt fort :) Kom hem till en sliten robin som hade skruvat soldäck hela kvällen ::D men gud så fint det blir, det ligger i en bergsdälpa med 2 stora pampigasyrener på varje sida :) Vi låg där i lördags förmiddag innan vi skulle åka till kungbacka och det var helt ljuvligt :) Som sagt lördagen spenderade vi i lugn och ro hemma, bara gottade oss :) Får ju passa på att sola när det finns möjlighet till det. Som idag är det ju moln, dö trist :P Lördag eftermiddag och kväll spenderade vi i kungsbacka på inflyttningfest hos Joakim och Anna, super skoj verkligen och vi tog sen och gick ut i kungsbacka, på esters för att vara närmare exakt :p Spännande att gå ut på ngt annat ställe än gbg :P Jag måste dock klaga lite på musiken, det var techno versioner på exakt allt, var är det för fel på orginalet ?? :P Står ju bara massa fulla wannabees och fiftar med sina armågar, att jag inte dör av skratt. Man kan faktist dansa på annat sätt utan att se helt wierd ut.. jaja får ge dom en danslektion haha ;) Vi sov i kungsbacka och vaknade upp vid 10 dagen efter utav att moses och stella ville gosa :) yber söta rex katter. Skulle gärna vilja ta med mig dom hem, they are to die for !
Igår var det slapp dag verkligen, umgicks med victor och mirjam hela kvällen, myste som tusan, åt gott och spa:ade oss lite :) Ren söndags lyx kan man säga. Nä nu måste jag skynda mig iväg, hörs senare !!

fredag

Frureinhold.se / 04 Juni, 2010 - 17:10 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag är det jobb igen, men jag tror att det kommer bli rellativt lugnt. Har runt 22 gäster och västkustbuffé :) mums mums. Men om vi backar en dag så var det ju arbete igår med. Jag bloggar ruskigt dåligt just nu, men det är så himla underbart väder ute. Solen skiner, det är blå himmel och svin varmt. Jag ÄLSKAR svensk sommar, när den är som den är nu :) helt underbar. Kvällarna är svala och sköna, fridfulla. Satt ute på balkongen på jobbet igår runt tio och det var helt magiskt. Vattnet var helt stilla över fjorden och ngr fåglar simmade så lugnt i vattnet. Så gött att kunna jobba på brännan nu med, älskar att vara brun och ha en sån där fräsch känsla i kroppen. Jag upptäckte även att macy hade grävt ett stort hål i kanten av gräsmattan igår när robin var ute och byggde trall. Tänkte först täcka igen det, men funderade en stund och bestämde mig för att plantera ner min körsbärsbuske där, hålet var i perfekt storlek så i med busken och ny jord. ; såås 5 minuters jobb är kanon :) Tack macy, din lilla grävskopa. 
Om jag inte hinner blogga imorgon så skall vi till anna och joakim på inflyttningsfest :) Skall även gå ut i kungsbacka, erkänn spännande ?! Jag funderar på att ha min nya klänning som jag köpte i onsdags, den är sådär sommrigt fin :) Kanske inte den mest festliga men helt klart snygg :) Ha en bra helg alla !!

3 nya skönheter

Frureinhold.se / 03 Juni, 2010 - 11:40 / Shopping
0 Kommentarer

Vi var ju och shoppade igår och jag hittade tre helt underbara sommardressar :) 2 st från ZARA och en från MQ :)
me love :D den sista är en byxdress :) hur nice som helst !!

fina sommarkort !!

Frureinhold.se / 02 Juni, 2010 - 07:52 /
1 Kommentarer


härliga dagar

Frureinhold.se / 01 Juni, 2010 - 22:12 / Vardagen
0 Kommentarer

sol sol sol, ja det är helt underbart just nu. Två dagar i rad har vi haft strålande sol och klarblå himmel. Idag har sett ut som igår, joggade 3 km, solade, läste i min bok och gottat mig. Dock har jag inte jobbat idag. Tog mig en tur till torp och handalde en ny blomma, (den förra tog macy och dessakerade) Trist men sant, men jag hittade en super fin utomhus hotensia. Köpte också massa rosor till robin, det är ju hans 22 års dag imorgon :) Dock fick han sin andra present idag. Ett par sjukt snygga converseliknande skor fast från levis, man viker ner kanterna ah helt enkelt sjukt snygga :D Jag har också hunnit med att tvätta bilen, innuti och utanpå, torkade den torr med semmskin också :D nu glänser den som tusan.
Måste bara berätta om min morgon. Kl 05.00 vaknade jag av att poke gnäggade i hagen. Låg kvar och lyssnade 1 gång, 2 ggr och 3 ggr.. nä nu måste jag ut och kika så inget hänt. Och mkt riktigt, sören hade spenderat natten utanför hagen. Gått och strosat på våran gräsmatta (även bajsat) gått i rabatten och ätit upp maskroserna i vägkanten :) men han kom så glatt när jag ropade in honom, såg faktist riktigt nöjd ut att få komma in till poke igen. En riktig busunge är han :)

Imorgon är det onsdag och då skall jag och Mirjam till freeport :D åhh skall bli super skoj, bara att komma iväg sådär är jätte kul :)



I början på maj, är det inte underbart med sooool :)