StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

godmorgon alla underbara läsare

Frureinhold.se / 05 Januari, 2010 - 09:52 / Vardagen

Sitter i understället, precis inkommen från stallet. Har spenderat morgonen tillsammans med svärmor i stallet, ut med alla hästarna, mocka och lägga fram hö. Ganska mysigt sätt att vakna på, stilla och lugnt, den se när solen går upp bakom träden. Det är väldigt harmoniskt. Veronica sa en lite skojjig sak när vi stod där bland allt bajs; Det kunde man inte tro förra året när vi träffades på liseberg att vi idag skulle stå och mocka skit tillsammans :p haha och det har hon nog rätt, vi hade inga planer på att flytta hit för ett år sedan, inte en tanke :P Men nu sitter vi här och vi trivs ju kanon så det är bra. Hon tryckte också på att hon hoppades att jag trivdes :) och det är klart att jag gör, så omtänksam är hon :)

Idag skall jag till fiskebäckil om en lite stund och kika på vad jag har kvar att göra. Behöver lite material som jag skall köpa onsdag eller torsdag beroende när färggubben har öppet. Sen ringde robin förut och berättade att han har blivit dundersjuk, så jag får ta hand om honom senare, tur att jag har ett helt apotek hemma ;)Sist men inte minst är det dubbelt hockey ikväll :D först frölunda - HIV 71 KL 19.00 sen kl 23.00 är det små kronorna som spelar om bronset.


Postat av: mathi

sv: okej krya :D ja mår helt okej :)

2010-01-05 @ 10:14:55
URL: http://fashionqueens.blogg.se/
Postat av: Emmelist

godmorgon!! Pigg och alert idag då? :)

2010-01-05 @ 10:51:29
URL: http://emmelist.blogg.se/
Postat av: Juppa

Va skoj att åka till Sälen! för mej blev det bara två timmar skidåkning i Norge på nyårsafton. Har bara vart på Hundfjället o Tandådalen i Sälen. E de bra på lindvallen?

2010-01-05 @ 11:07:03
URL: http://qinoa.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: