StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

haha Seriöst :)

Frureinhold.se / 04 Februari, 2010 - 14:39 / Vardagen

Kikade igenom kommentarer som jag fått angående mitt inlägg om guess who. 1 det var innan operationen och 2, det speglar hur extremt mkt smink kan förändra en person. (Och klart man inte är fräsch efter en operation, det var inte min poäng haha.) Jag kunde inte tro mina ögon hur hon såg ut utan 7 kg spackel. Men om ni nu har så mkt sympati för sveriges kaxigaste bloggerska tycker jag att ni skall gå in och säga det till henne. Btw jag är snygg utan smink, men ännu snyggare med ;) Har ni några mer fyndiga kommentarer så väntar jag med stoooor entusiasm. Alltid kul att se hur extremt mogna människor är som skickar ifrån en anonym adress. Det som är ännu mer underhållande är att se vems ip det är ;)



Nog om alla ''coola'' människor och tillbaka till min dag. Jag kom nyss hem från uddevalla C, jag har varit inne och övat stadsträning med Macy. Hon är ju inte så van med att träffa massa folk och speciellt sånna som inte vill hälsa på henne. Alla hon träffar här på landet vill ju alltid gulla och gosa med henne, så är det inte riktigt i stan. Så det blev en trip in och massa övning. Jag är super stolt över henne, visst att hon nosa och så i början, men efter en stund skötte hon sig riktigt bra. Hon kunde till och med kissa i stan, dock i en stor snöhög där ingen hade gått innan med det är ändå framsteg :) köpte även en present till robin och accesoarer till mig :D 2 stora blommor till håret, 1 diadem, tights x2 och knästrumpor x2 :)





Nu skall jag i allafall ner till stallet, fixa med satina och gosa med henne :) Sen ikväll eller runt 18 skall vi åka till mamma och pappa, det är ju hockey ikväll. Sen har min mamma köpt en macbook, och jag är såååå avnings :p vill med ha en mac book, men tyvär så har jag redan en ny dator (1år gammal) så jag får nöja mig med den ett tag till....


Postat av: Pernilla

Hur kan amn säga att det är omoget att diskutera en sådan sak som hur annorlunda en person ser ut med eller utan smink :P Slit samma om det är Kisse eller Britney Spears, man tar ju bara ett exempel lixom :)



Antar att det är en återkommande IP adress som skriver annonymt?



Jag tror inte det är enbart smink som får Kisse att se ut som hon gör på sin egen blogg, lär ju vara ett och annat penseldrag i Photoshop också! För den där hyn kan man väl ändå inte trolla bort så extremt med bara smink? För i så fall borde jag fråga henne hur hon gör :P

2010-02-05 @ 23:26:06
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: