StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

bröllopsmagasinet

Frureinhold.se / 18 December, 2010 - 10:49 / bröllop

Ja igår var det jobb som alla vet. Dock under kvällens gång började jag må sämre och sämre, halsen började värka, kroppen började värka och jag blev tröttare och tröttare. Hm börjar jag bli förkyld ? eller vad är det som är på g. Får se hur dagen tar sig. Skulle ju åkt med eva och mirjam idag in till torp för att shoppa, men jag orkade verkligen inte upp imorse. Kände mig som jag gick i sömnen, uch fy och blä. Men det är bara idag och imorgon kvar sen är det inte mer jobb förän nästa år. Idag kommer min familj, robins familj och michaela ut och äter. Hoppas att dom blir nöjda, jag har aldrig varit med om gäster som inte varit nöjda. 
Inte nog med att det är några dagar innan jul, det snöar som tusan här hemma med. Inte så skoj när man skall ut och köra bil senare. Igår när jag åkte hem, var det ren såpa på vägen, tror ju knappast att det blir lättare nu. Men åter till huvudrubriken. Igår när jag kom hem hade michaela och robin köpt en bibel till mig. över 300 sidor av bröllopstips :) Himla skoj, största bröllopstidningen på maxi :p Helt otroligt skoj :) Får kika i den när jag har tid :)
skall göra ett längre bröllopsinlägg senare :) har ju lovat att hålla er uppdaterade och det känns som om jag har svikit er lite väl mycket just nu.

Postat av: Jeanette Henriksson

Hej



Berätta gärna vad du tyckte om magasinet :) Berätta gärna om ditt bröllop också, kanske kan bli ett reportage i magasinet, ha det fint.

2011-03-15 @ 13:28:14


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: