StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

besöksrekord

Frureinhold.se / 06 December, 2010 - 22:37 / Vardagen

Ja så har man slått besöksrekord idag då :p undra om det kan bero på förlovningen. Otroligt skoj allafall, nu är det 1.5 år kvar tills det tänkta giftemålet. Men jag funderar på om jag skall ha en kategori som heter Bröllop. Ni som har gift er vet hur lång tid det tar med planering etc. Lite skoj att följa kanske. Inte för att det kommer att stå så mycket nu, men allt eftet som kommer det att röra på sig :) Släng gärna iväg en kommentar om vad ni tycker.
Idag har vi legat och gottat oss vid havet och även tagit oss en helkroppsmassage. Så jädra gott, tycker att alla borde ta massage lite då och då. Bra för kroppen. Just nu ligger vi på hotellrummet och vilar, jag kunde knappt sova inatt och med så mycket intryck börjar man bli lite slö. Alla på hotellet har varit helt till sig idag och givit massa snälla kommentarer. Vi har ju ett pankis gäng som vi tjötat mycket med som till och med kom och kramade oss :p På facebook har jag fått hur många kommentarer som helst, gud jag blir så himla glad av att se hur snälla och omtänksamma alla är.

Men som sagt kommentera gänra angående bröllopskategorin :) ngt att ha eller ej. Eller som bloggvärlden skriver hiss eller diss ;)


18 karat rödguld med 7 diamanter, en lite större i mitten och sen tripp trapp trull :)


Postat av: jennifer Reinhold

GRATTIS!!! :D Jag hoppas att jag får ha en fin klänning på erat bröllop! :D och jag hoppas jag får vara med och kolla när du ska välja din Jennifer! :) men skynda er hem nu så jag kan få se på RINGEN!!! :D

2010-12-06 @ 22:49:56
Postat av: Jennifer Täng - miss dee

klart att du skall ha en fin klänning. Alla mina bridesmades kommer att ha fina klänningar :) och klar du skall vara med i allt planerande :p vi kommer och vi skyndar oss, ses på onsdag <3 kramar

2010-12-06 @ 22:57:24
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Jennie

Massa Grattis till er <3 Jag blev alldeles rörd när jag läste om frieriet :)



Jag tycker HISS, himla kul att läsa :)

2010-12-07 @ 01:04:35
URL: http://jencie.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Grattis grattis!!! Vad kul för er! Nu undrar jag, hur kommer det sig att ni valde just det datumet!?



All lycka till er, och, en sjuuuuukt fin ring, absolut i min smak!

2010-12-07 @ 23:05:29
URL: http://vanillab.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: