StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

nyårsafton

Frureinhold.se / 31 December, 2010 - 14:08 / Foto
0 Kommentarer

idag är det nyårsafton sista dagen på 2010. Hmm om man skulle ta och sumera året som gått.
Januari: började med en resa till sälen
våren var ganska lugn med lite party, shopping och bus.
Sommaren bjöd på mycket jobb men vi hann även med en resa til rhodos !
sen kom hösten och skola, men vi han även då med lite bus ;)
sen byggde vi kök :)
och glöm inte vår resa till mexico :)
sen kom december, verkligheten efter mexico och julafton :)
nu är det nyår och nya möjligheter !! glöm aldrig att njuta av livet och gör det bästa av det !!

ridtur :)

Frureinhold.se / 30 December, 2010 - 17:42 / Foto
0 Kommentarer


shopping

Frureinhold.se / 30 December, 2010 - 16:12 / Foto
0 Kommentarer

ja nu har jag och lillan varit inne på torp och köpt det sista inför imorgon. Jag fick köpt en super söt skjorta till robin och en matchande fluga till. Sen köpte jag strumpbyxor till mig och tjocka strumpbyxor + knästrumpor :) jag fick också gå in på bellbox och köpa nytt schampoo, svin störande att min schampoo som jag beställde på beautybay inte kommit än. Jag var lite väl optimist när jag trodde dom skulle komma snabbare än vad de egentligen gör :p Vi är ju två som använder friösrschampoo med så det tar snabbt på det.
lite skojiga julkort :)

godmorgon

Frureinhold.se / 30 December, 2010 - 08:24 / Vardagen
0 Kommentarer

nu kankse ni undrar varför jag är upp svin tidigt :/ tro mig det undrar jag med. Men inatt har varit en sån där natt när man sover fast ändå inte. Som dagen innan julafton, man sover fast omedvetet är man klar vaken. Så när robin gick upp och macy hade gjort lite bus bestämde jag mig för att gå upp. Ta en kopp kaffe och sen börja plugga den sista frågan. Jag och lillan skall ju rida vid 11 och sen efter det dra in till torp och handla lite mat och strumbyxor. Måste ha ett par nu innan nyår. Shit vad mörkt och kallt det är ute, min mage börjar även kurra. Borde jag kanske ta och äta lite innan jag börjar med plugget. Det är den värsta frågan kvar med, allafall i min mening, de första två var super sköna. Visste svaren och behövde mest leta referenser. Men de två senaste, bläää helt nollad. 
Idag är det även uppesittarkväll igen med bingolotto. Förra veckan vann ju robin en ny lott så då var det bara att köpa två till. Tror dock inte att vi vinner idag heller, ja menar vad är oddsen. Det känns som om hur mkt man än spelar så vinner man inte ändå. Trist som tusan men tyvär såååå sant. Uch mitt kaffe smakar verkligen inte gott, får ta och göra mig ngt annat. Detta håller inte, sitta och dricka kaffe som smakar blää, nä ucha ucha !!

hur underbart är inte detta kortet ?! vill ner och dyka snart igen asså !!

nu vill jag veta..

Frureinhold.se / 29 December, 2010 - 19:09 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag är inte rasistisk över huvudtaget, jag tycker att det är bra att hjälpa andra osv. Men nu blir jag fundersam över sveriges rykte. Ser på nyheterna och så säger dom att Svenskar gripna för terrorbrott, är det svenne svenskar eller invandrar svenskar. Inte för att det egentligen spelar någon roll, men det ser inte så bra ut, i min mening asså. Nu sa dom visst att det var männ ifrån Tunisien, Irak och Libanon. Kanske är tanke att skriva det i stället för Svensk. Nu kommer jag säkert att få massa hat kommentarer och rasitiska påhopp men det känns så fel att säga svenska terrorister. visst dom har kanske svensk medborgarskap, men de lever inte efter svensk kultur, för det jag läst i historia böcker etc så är vi inte terrorister.. Vi spränger oss inte i luften, inte vad jag sett det senaste åren. Missförstå mig inte nu för som skrev tidigare är jag inte rasist, men jag säger bara MEN !! Enligt wikipedia har det skett 2 attentat av svenskar 1 1908 och ett 1940...
Källa

miss dee

Frureinhold.se / 29 December, 2010 - 17:29 / Tävlingar
0 Kommentarer

vem vill inte ha dessa fantastiska smycken, dom är stilrena och alla kan bära dem. Det är inget nickel så för er känsliga läsare behöver ni inte vara oroliga, även ni kan bära dessa fantastiska smycken. Jag är själv överkänslig och har inte känt av något alls :)

promenad :)

Frureinhold.se / 29 December, 2010 - 14:25 / Foto
0 Kommentarer

love my iphone
sötast i stan. Efter en timmas promenad sover nog både hon och jag middag. Helt slut, men så skönt det känns alltså :) det känns i hela kroppen när man gjort ngt bra. Sen att det första man trycker i sig är en pizza bit hör inte till saken ;) den ropade ju på mig ifrån kylen, kan ju inte dissa den liksom ?! :) Hade ni gjort det ? pizza som är så gott.

plugg

Frureinhold.se / 29 December, 2010 - 10:40 / Vardagen
0 Kommentarer

pjuu är på tredje läraren nu och inser att det blir lite att bita i. Hälsoekonomi?! jaja bara att börja nöta i litteraturen, det är ju trots allt väldigt intressant. Visste ni att Sverige ligger på andra plats i listan på relationen mellan medelivslängd och BNP. Inte illa asså, Japan liger först och kanada på tredje plats. Sista i listan ligger portugal strax efter kuba och irland. Lite sådär onödig fakta på onsdag morgon :) Idag är det strålande sol ute, var nyss nere i stallet och fixade hästarna, tog en liten promenad med macy och nu inne för att äta frukost. Tog sånt nescafe idag istället för att brygga. Det smakar helt okej asså, kul att ventilera lite. 
Det är ju snart nyår och mina planer bli att fira min systers mans födelsedag, säger inte ålder, det är liksom inte relevant ;) Det ser jag riktigt fram emot. Har ni några planer ? men åter till min dag. Just nu skall jag plugga igenom de tre frågor som jag måste göra. Sen skall jag dammsuga upp massa macy och duchesshår. Efter det ta en lång promenad med kalle och nero, myspys. Sen in igen, värma mig, kanske kolla på lite sex and the city avsnitt, har ju trots allt boxen :D sen vänta in min man och efter det vet jag inte :) får klura ut ngt. Måste ju komma på ngt bra att äta idag med, hmmm ja vi får helt enkelt se :) Ha en bra dag alla !!

upprörda edetbor ?

Frureinhold.se / 28 December, 2010 - 10:48 / Vardagen
0 Kommentarer

vad vet jag ;) men jag fick just en kommentar att ip adressen är ifrån trollhättan. Men på de sidor jag sökt stor det lilla edet, det verkar som om det finns olika sökningar :) Men om ni missade min länk så är det bara att skrolla ner i bloggen. 
Så åter till min dag :) Idag vaknade jag kl 9 av att klockan ringde. Dags att ta ut dom små hästisarna, dom är så dunigt goa just nu asså. Passade på att mocka och göra klart det mesta, skönt att slippa göra det sen. Funderar på om jag skall rida idag med, himla skönt att upprätthålla konditionen på de lilla kräket ;) nädå han är allt min prins. Sen när jag kom in satte jag mig med lite skola. På 40 min gjorde jag klart 3 frågor, riktigt stolt, då var min kvot klar för idag. Bra plan att göra en lärares frågor varje dag och jag gör dom bra med. Känns så allafall, just nu är en sån period där skrivandet funkar och rullar på. Fick tillbaka min fältsturierapport igår och den var godkänd, svin gott. 
Annars idag skall jag inte göra så mycket, mest mysa och njuta av ledigheten. Det är så galet skönt, michaela borde komma hit senare också. hörs dåå !!

the one and only

Frureinhold.se / 27 December, 2010 - 14:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Michaela med sin nya telefon som hon fick av mig och robin i julklapp :D
jag och macy :) sötaste hunden i stan. Idag var vi ute och red hon och jag, mötte säkert tre olika ekipage med hund och häst. Macy brydde sig inte alls, bara kollade på mig och gick vidare. Så himla duktig, blir så imponerad över hennes sätt att utvecklas. Hon fick till och med beröm av dom vi mötte, det kallar jag skoj !! Sören gick som en klocka idag, nytte i båda varven hur snyggt som helst :) det är också super skoj, utveckling är wonderful !!

ip adress

Frureinhold.se / 27 December, 2010 - 14:11 / Vardagen
1 Kommentarer

IP: 90.229.172.120
IP-adressen verkar höra hemma i Lilla Edet, Sverige
Spännande, svin bra när man kan spåra ip adresser ser man vart sina fans bor :) Jag har nämnligen fått massa kommentarer utav denna personen, anonymt såklart ;) jaja nu vet jag lite allafall, skoj du lilla edet bo som läser min blogg och inte kan stå för sina åsikter.. love you too !!
källa : http://www.olzzon.com/gratis_sparaip.php?do=trace

mexico

Frureinhold.se / 26 December, 2010 - 21:24 / Foto
0 Kommentarer

i miss itttttt
nice body asså :)

godmorgon

Frureinhold.se / 26 December, 2010 - 15:51 / Vardagen
0 Kommentarer

eller ah det är inte morgon längre. Sitter i soffan med två lyckliga små troll. Michaela fick en nya mobil utav mig och robin i julklapp, en x10 mini, robin sitter med ett special tangentbord och uppdaterar sin lur. Jag köpte ett galet snyggt skal till min iphone 4, skall googla och se om jag hittar det :) kul när man kan byta nästa gång ´när det jag har nu blir slitet. Idag har vi varit på torp med alla andra 600000 msk. Handlade som sagt ett nytt skal, ett skydd för skärmen, ett tangentbord, mat och fixat över mitt tele 2 abonemang till 3. Känns wierd att byta ifrån tele 2 som jag haft i så många år.

ikväll är det hockey, och itne vilken hockey som helst :D det är vf - fbk utomhus :D det kallar jag sviiin grymt. Var på rekord matchen förra året och det var magiskt. Kolla på hockey under stjärnorna och sen vann frölunda vilket var nice nice nice. så nu håller vi tummarna för ikväll också, jag tvingar michaela att kolla med oss, hon ser väl inte direkt fram emot det, men hon har inget emot det ;) vi har även köpt bingolotter till miljonkvällen på torsdag, då jävlar asså !!

julafton

Frureinhold.se / 25 December, 2010 - 10:13 / Vardagen
0 Kommentarer

god jul på er alla. Igår blev det inget bloggande, ber om ursäkt för det. Men jag hann inte, det var ett späckat schema :) började dagen med att michaela kom vid 9 tiden, släppte då ut kidden och macy som är störtkära i varandra. Dom busar från det att dom träffas till dom stenslocknar :D Det vi inte hade räknat med var att dom skulle på en upptäcksfärd i skogen. Så när vi skulle åka fanns det inga hundar :p oj oj oj, ut och leta. I 45 minuter utan lycka blev jag riktigt sur och tog på mig full mundering och tog med mig klickern. ut och klicka och vips, från backen vid bengan kommer två super glada hundar i 1000 km/h. Svin trötta och super glada. Suck, jaja efter det kunde vi äntligen åka upp till veronica och bert för frukost. Fick massa fina paket, bla. fick robin en sån vit jacka som jag har fast svart :P så nu kan vi vara lika. Vid 13.00 styrde vi bilen hem till mamma och pappa :) super mysig kväll med massa fina paket. Tänkte att jag kunde rada upp ngr här :)
* IPHONE 4 med 3 abonemang
* resa till lindvallen v 2.
* mini volumemaster
* massage stol som man sätter på andra stolar
* klänning
* presentkort på cervera
* pengar
* sex and the citybox
* jay smith skiva
* inception
* almanacka
* lakan
* handdukar
* digital fotoram
* tröja
Det var säkert något som jag missade nu, men jag får återkomma med det senare. Just nu är jag helt såld på min mobil :) love love love !! alla paket har varit helt fantastiska. så tusen tack !!

nu börjar det

Frureinhold.se / 23 December, 2010 - 19:29 / Vardagen
0 Kommentarer

dags för uppesittarkväll, är ni redo?

jag och macy i skogen

Frureinhold.se / 23 December, 2010 - 14:46 / Vardagen
0 Kommentarer

kom just in efter en tur i skogen :) macy fick nos på rådjursspår och jag som uppmuntrar henne att träna näsna följde efter henne :) vi kom fram till ett, som jag tror bo :) super mysigt, tänkte gå och lägga mat en bit ifrån som dom kan mumsa på såhär på julafton, eller ah dagen innan :) Men i vilket fall som helst, vi pöllsade på i skogen, off road och vips så tappar jag taget och börjar ramla, får tag i ett träd som räddade mig på benen. Det jag itne tänkte på var att alla träd har 100000 kg med snö på sig. Så ah ni fattar nog själva vad som hände, hela jag fylld med snö.. NU ville jag gå hem :P Macy var helt oberörd :p

vad skall jag ha på mig ?

Frureinhold.se / 23 December, 2010 - 12:37 / Vardagen
0 Kommentarer

jag har ett stoooort problem. Det är ju ingen nyhet att det är julafton imorgon, svårt att missa liksom. Men vad skutton skall jag ha på mig ? vill ju inte ha ngt som jag haft innan och sen den 25 är det fest och samma sak där, helst inte samma som ngn annan fest. Men håll er i hatten nu, det kommer även ett nyår, har ju en klänning tills då, men vill liksom ha den, den 25.... suck hur skall jag göra ?! blir lite smått galen haha. Kan ju gå och köpa en, men det känns så onödigt att bara springa iväg och köpa en ny klänning sådär. Denna månaden är ju ändå julmånad vilket innebär väldigt massa utgifter. Jag får fundera en stund, hmm jaja det löser väl sig. Ni som läser min blogg, lär ju se på bilderna vilka val jag gjorde :)
vem kan detta vara ?! såå söt, tänk om var hund, inte många beskymer !

Miss Dee

Frureinhold.se / 23 December, 2010 - 12:07 / Tävlingar
0 Kommentarer

super fina örhängen :)
tips på mellandagsreor, googla miss dee webshop så finns det massa återförsäljare, sen för er som bor i uddevalla har vi pondus som säljer ett stort sortiment av Miss Dee !

jay smith

Frureinhold.se / 23 December, 2010 - 12:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag avgudar jays album, haha idag igen sitter jag på spotify och lyssnar. Just nu like a prayer, jag ryser och vill aldrig stänga av. Första idolen som jag känner att ; hans skiva måste jag ha. Det är skoj, vill även ha minnahs album, tycker att de låtarna hon framfört under hösten har varit kanon.
Idag är det dagen innan julafton och jag är super exalterad. Solen lyser, det är svin kallt och jag har precis ätit frukost. Var nere nyss och hämtade posten och gissa vad som låg i lådan? Jo ett par super snygga örhängen ifrån Miss Dee. Jag kommer att använda dom imorgon på julafton och de andra högtiderna som snart är på ingång. Skoj att bära så stilrena och snygga smycken. Me like a lot !! Lägger upp ett längre inlägg om örhängena snart. 
Men åter till idag, det är dagen innan julafton och jag skall bara mysa här hemma. Greja i stallet och njuta av att det snart är den bästa tiden på året. Idag skall jag, robin och michaela spela bingolotto, super skoj, uppesittarkväll och allt :) Någon mer som skall göra samma nöje ?! det är liksom tradition, myser i soffan, julmusik och bästa sällskapet ever. Skall ta kort ikväll och lägga upp, ni kommer bli super avundsjuka ;) hhahah nädå, men vi skall ha det myspys :)
fick precis julkort på Tuva och Tindra, seriöst ?! kan man bli sötare än dom. Man ser på kortet och bara smälter, så glada, snälla och underbara barn. Hoppas att jag får lika goa barn asså, en eloge till Syster yster och mikael som gjort ett sånt kanon jobb :)
man smälter juuuu !!!

dreaming people

Frureinhold.se / 22 December, 2010 - 21:36 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag kom på vad jag just önskade mig. Jay smiths album :D sjukt bra låtar, tänk att ha den i bilen. Love it ! får se om tomten tycker samma. Jag var på torp idag och jag kan väl sumera det hela som ett jävla kaos ! sinnes, visste inte att det bodde så mycket folk i uddevalla, för helt ärligt alla måste ha varit där. Okej kanske inte alla, men ändå, det var galet. Jag tänkte smart och parkera bakom maxi, där det alltid finns parkeringar. Tror ni att det fanns parkeringar där ?! oooo nej. Jah fick parkera en mil ifrån och gå med höga klackar i hal snö hela vägen till ingången. I dörren möts man av hysteriska folk som springer om vart annat. Tur man inte lider av panikångest, då hade jag nog lagt mig ner på golvet och skrikit hysteriskt :D Jag visste vad jag var ute efter så in på joy (vilket numera är min favvo affär för romantik kläder) köpte julklapp till morfar och mormor. Sen in på alla affärer runt om såsom bik bok och carlings. Jag har lider av shoppingbehov. Men stark som jag är köpte jag inget till mig själv. Köpte dock en till julklapp till robin :D sååå nöjd, jag är helt grym. Alla mina julklappar iår är precis vad jag hade tänkt mig. Låter lite divigt kanske, vet inte, känns så. Men har ni aldrig haft den känslan när man gjort ngt grymt bra. Det känns liksom i hela kroppen :p
gammal bild, men tänkte att jag får bjuda på ngt skoj allafall :D

Men åter till dagen. Idag sa jag farväl till mina underbara bokenäs tjejer, mirjam och eva. Dom åkte upp till sälen idag, Mirjam bor där och Evas kille var där uppe så dom gjorde en liten road trip :) Gud jag saknar dom redan och mirjam hade gjort super fina egenstöpta ljus till mig i julklapp. Hon har ett hjärta av guld, tror inte att man kan vara snällare än vad hon är :) så glad att jag lärt känna dig !! Jag har så många runt omkring mig som är så snälla. Det är verkligen ett privelegium !! Nä nu skall vi se på film och njuta av att det snart är julafton :D jag vill öppna paket  nu nu nu !

sistaminuten klapp

Frureinhold.se / 21 December, 2010 - 17:51 / Tävlingar
0 Kommentarer

igår ringde en killkompis och frågade bland annat om jag visste någon check julklapp som man kan köpa till 3 tjejer i olika åldrar. Vet ni vad jag sa ? jo miss dee så klart. Inne på torp i uddevalla har dom miss dee collection och vad är inte bättre än ett snyggt armband eller halsband? Så han tackade för tipset och nu får vi se om dom blir lyckligt lottade med miss dee på kroppen.
snyggt miss dee halsband :)

eyes of a fighter

Frureinhold.se / 21 December, 2010 - 16:49 / Foto
0 Kommentarer


snow

Frureinhold.se / 21 December, 2010 - 14:59 / Vardagen
0 Kommentarer

undra om det finns något stopp på snön :) nu har det snöat lite varje dag, inte mig emot, mysigt med snö. Men det blir ju lite problem på vägarna. Speciellt här ute på landet. Men men man får hålla sig inne helt enkelt. Men nu är det bara en julklapp kvar och det är morfar och imorgon tror jag att det får bli en tur till torp. Har en aning om vad han skall få :) Borde åka till skolan imon, men jag ser ingen anledning att ge sig ut i det här väglaget. Onödigt att köra av vägen två dagar innan julafton :) Nä nu skall jag ner till stallet och mocka, det måste man ju göra innan det blir mörkt och hästarna skall in :) Sen tycker jag att det är mysigt att göra fint i stallet. Måste ta lite kort snart med, så ni får se all fin snö :D Vi hörs sen, skriver ett längre inlägg då !!

gästlista

Frureinhold.se / 20 December, 2010 - 22:42 / bröllop
2 Kommentarer

suck detta var ingen lätt match. Jag och robin har kollat på festlokaler och har valt ut 4 kandidater :P nyfikna på vilka ? snart skall ni få svar, skall ta morgondagen till att kolla på bilder etc. Men gästlistan har vi börjat med och är uppe i 59 personer. Hmm är det mycket eller lite ?! skulle gärna få lite tips och råd ifrån sånna som gift sig :p för detta var då ingen lätt match. Men jag skall köpa mig en scrapbook och börja skriva ner allt i en bok. Toppen bra :) jag har ju även mitt magasin som jag får massa ideer i. Men en sak är klar, detta kommer att bli ett pink wedding och theeeee wedding of 2012 :)
söta brudtärnsklänningar :D

paket

Frureinhold.se / 20 December, 2010 - 20:43 / Vardagen
0 Kommentarer

nu har jag slagit in alla paket och lagt några under granen :) vi har ju även köpt gran idag, det fick bli en liten ädelgran, super söt. Jag har varit jätte trött nu på eftermiddagen. Tror att det kan bero på infektionen jag drog på mig i helgen. Skall bara njuta och mysa ner mig i soffan tillsammans med min prins. Det blir ingen skola för mig imorgon heller, känner att det är såpass riskabelt att ge sig ut på vägarna när det är som det är. får studera hemifrån och vila upp mig. Var ute och red idag, det var helt underbart. Helt tyst i skogen och sören var super pigg :D men det är mysigt att få komma ut och bara njuta av lugnet.

man slutar aldrig att förvånas

Frureinhold.se / 20 December, 2010 - 11:19 / Foto
1 Kommentarer

Jag tror på karma, det skulle väl kanske vara rubriken. Alla föds som en blankt papper, det är genom arv, gener och socialomgivning som vi bildar barnet. Alla har vi olika förutsättningar och skapar olika beteende utififrån dem. Det finns en hemsida som man kan snurra på lyckohjulet. Det är alltså ett privilegium att födas i ett land som sverige, vi tog vinst lotten, vet ni om det? www.livetslotteri.se, gå in och prova vart just du skulle födas om du fick ett andra alternativ. Studera landet och vad du hade fått för förutsättningar.

Men åter till rubriken. Jag har alltid varit farsinerad över hur människor tänker och hanterar olika situationer och man slutar aldrig förvånas. Jag är av resonemangen att alla skall få en andra och till och med tredje chans. När man blir sviken av familj, vänner etc får man studerar bakgrunden till dennes beteende. Hur kunde det blivit såhär och varför. Jag har själv haft en trygg uppväxt med en underbar familj. Men under större delen av högstadiet var jag ensam, inga direkta vänner, mest till och från. Jag kan ha satt mig i situationen själv, mycket möjligt, men det är inte ofta man erkänner s¨ånt för sig själv. Anyway, jag tog hästarna som min trygghet. Varje dag sju dagar i veckan spenderade jag massor med tid i stallet. När jag sen började gymnasiet flyttade jag till göteborg. Jag trodde kanske att jag skulle skapa fler vänner då, vilket jag också gjorde. Men alla var av det andra könet. Jag har alltid varit väldigt killig av mig, spelat fotboll, följt sporten på tv:n som om det vore victoria secret fashion show varje dag. Det är sån jag är. Jag hade vid den här tiden sålt min häst och hade inga direkta frittidsintressen kvar. Jag umgicks med mina killkompisar i skolan men efter skolan åkte jag hem och satte mig framför datorn. Ni kan tänka er i längden vad uttråkad jag blev. Självklart hade man kontakt med vissa vänner under tiden och åkte på olika fester etc. Men jah hade aldrig den där vännen. Ni vet den som alltid fanns där. Som en skyddsängel, en trygghet, en ja ALLT. Ni kanske undrar varför jag skriver ner hela min livsgång (ur ett kompis perspektiv) men jag vill att ni skall förstå¨hur viktigt det är att ha den där vännen. Den som alltid finns där, som kan vara borta ett tag men alltid stå på din sida och acceptera dig för den du är !


Idag i ganska vuxen ålder har jag väldigt många, tro det eller ej men kvinnliga vänner. Några stycken ifrån barnsålder Johanna, elein, sofia och Michaela som är äldsta och än idag helt underbara vänner. Vi har gått igenom massor tillsammans, både för och motgångar. Men på något sätt alltid hittat tillbaka, det är äkta vänskap. Sen har jag träffat nya vänner, såsom Mirjam, Eva, camilla och Jennifer. Sånna tjejer som man träffat under två års tid och fäst sig vid ordenligt. Vänskap är inget man skall leta efter utan något som skall komma av sig själv. Det tog mig många år att inse det.


Men åter igen tillbaka till min rubrik. Jag vill att alla skall förstå varför människan beter som på ett visst sätt. Att förstå handlande som i många fall kan ses som egoistiskt och sårande. Vi föds alla som ett blankt papper och har utifrån det olika förutsättningar. Glöm ALDRIG  av det.

humor

Frureinhold.se / 19 December, 2010 - 10:23 / Vardagen
1 Kommentarer

Storan: Åhh jag måste köpa en gran nu snart
Lillan: Men gå ut och hugg en i skogen??!!
storan: Det finns inga granar i skogen :O
lillan: ---------asg----------
storan: eller ah asså inte sånna som jag vill ha ! suck att jag aldrig tänker innan jag pratar !
Tidigare på dagen igår !!
storan: Jävla skit, vart fan är mina vantar !!!! (dom nya lila)
Mirjam: Har du också tappat bort dina vantar ?!
storan: Ja ! svin irriterande, jag lyckas alltid slarva bort sånna saker
kvällen gick och vi skall nu gå hem. Storan sitter och är ombytt och klar.
Mirjam: Nemen har du två vantar med dig idag ??
Storan som sitter med de lila vantarna på sig: VAAHH nemen här är dom ju (med stora lyckliga oförstående ögon)
Mirjam: Fan vad dum du är haha
Storan: Ja ibland faller inte polletten hela vägen ner. Jag hade varit så smart och lagt dom lila i huvvan igår och glömt dom där :)
Som robin sa, man kan nog skriva en bok om alla saker du säger varje dag. Rätt roligt :) och jag bjuder på den !!

anonyma

Frureinhold.se / 18 December, 2010 - 14:19 / Vardagen
1 Kommentarer

jag får ibland kommentarer av anonyma, jag víll bara klargöra det att jag accepterar inte anonyma. Jag accepterar kommentarer som har namn och mailadress. Kan man inte stå för vem man är kan man lika gärna strunta i att yttra sig :) sån är jag och passar det inte så är det inget jag kan göra åt. 
nu är jag klar allafall för att åka, snön verkligen vräker ner. Ucha det känns lite oroligt det här. Mina föräldrar som åker ifrån lödöse kommer att få köra väldigt försiktigt. Om dom ens kommer, det kan ju bli så illa att det är för dåligt väglag att det inte går att köra. Vi får låta tiden avgöra :) ha en bra kväll alla !

snö snö snö

Frureinhold.se / 18 December, 2010 - 13:39 / Vardagen
0 Kommentarer

gud så det snöar ute asså. Jag blir helt matt och jag vill inte vara matt jag vill vara pigg så kan någon skicka en energibomb så jag piggnar till. Nä gud vad skall jag skriva om ? ge mig inspiration. Jag kommer somna stående, helt övertygad. Inte så skoj, gud vad jag låter negativ, men jag hatar att inte vara på topp. Men jag får ta några värktabletter så släpper väl det snart. Ligger i soffan och behöver egentligen gå och sminka mig, men som sagt jag orkar inte. Får ta mig i kragen nu och släpa mig upp. 
Sen tänker jag fråga om det är någon som är sugen på en hund. Jag har en vännina som behöver bli av med en super söt rottisblandning. Kontakta mig via bloggen så löser jag kontakten :) har ni några frågor så är det bara att fråga på :) 
Nä nu hörs vi imorgon, jag känner mig inte motiverad alls till att skriva eller nott. Så nu säger jag tack och hej !!

bröllopsmagasinet

Frureinhold.se / 18 December, 2010 - 10:49 / bröllop
1 Kommentarer

Ja igår var det jobb som alla vet. Dock under kvällens gång började jag må sämre och sämre, halsen började värka, kroppen började värka och jag blev tröttare och tröttare. Hm börjar jag bli förkyld ? eller vad är det som är på g. Får se hur dagen tar sig. Skulle ju åkt med eva och mirjam idag in till torp för att shoppa, men jag orkade verkligen inte upp imorse. Kände mig som jag gick i sömnen, uch fy och blä. Men det är bara idag och imorgon kvar sen är det inte mer jobb förän nästa år. Idag kommer min familj, robins familj och michaela ut och äter. Hoppas att dom blir nöjda, jag har aldrig varit med om gäster som inte varit nöjda. 
Inte nog med att det är några dagar innan jul, det snöar som tusan här hemma med. Inte så skoj när man skall ut och köra bil senare. Igår när jag åkte hem, var det ren såpa på vägen, tror ju knappast att det blir lättare nu. Men åter till huvudrubriken. Igår när jag kom hem hade michaela och robin köpt en bibel till mig. över 300 sidor av bröllopstips :) Himla skoj, största bröllopstidningen på maxi :p Helt otroligt skoj :) Får kika i den när jag har tid :)
skall göra ett längre bröllopsinlägg senare :) har ju lovat att hålla er uppdaterade och det känns som om jag har svikit er lite väl mycket just nu.

soligt

Frureinhold.se / 17 December, 2010 - 14:45 / Foto
1 Kommentarer

gud vad fint väder det har varit idag, sol och skönt. Dock jävligt kallt. Men idag har jag och bff varit inne i uddevalla, druckit lite kaffe, myst och busat. Som jag skrev innan, man skall alltid omge sig utav människor som får en att må bra. Thats it !! Idag skall jag även jobba, känns helt okej, klart sklnast att ligga hemma och mysa, men man måste ju få in lite stålar också. Sen är det skoj att träffa alla underbara arbetskamrater och härliga gäster.
Lite dåligt skrivande det sista men jag lovar att det skall bli bättre. Har så mycket i huvudet just nu, så det släpper liksom inte fram blogg behovet. Men jag skall anstränga mig snart, så håll ut mina underbara läsare. Jag bjuder på lite bilder undertiden.

snark

Frureinhold.se / 16 December, 2010 - 20:30 / Vardagen
0 Kommentarer

nu har jag precis kommut hem ifrån skolan och hunnit äta lite. Michaela och Robin hade gjort super god fiskgratäng och kladdkakemuffins med rosa grädde och baileys is :D fy farao vad jag blir bortskämd asså :p bara la mig i soffan och får allt serverat. Vad är det här ?? jag har sån tur som har så underbara människor runt omkring mig. Alla underbara vänner, fantastiska pojkvänn, skolkamrater, arbetskamrater och de bästa familjerna ever !! Lyckligt lottad, men det är genom att omge sig med goda människor som man mår gott :D gud vad filosofisk jag är !!
Imorgon är jag ledig och då skall jag och michaela in till uddevalla en sväng, dricka lite kaffe, snacka skit och mysa :D det behöver vi, mysa är bäst. Jag skall dock jobba på kvällen, men det är inte förän kl 16. Nä nu får jag lägga undan datorn. Är helt slut i huvvet.

julbak

Frureinhold.se / 15 December, 2010 - 21:52 / Vardagen
0 Kommentarer

finns mer kort på facebook check it out ;)

julbak

Frureinhold.se / 15 December, 2010 - 15:26 / Vardagen
0 Kommentarer

åååhh så mysigt, idag skall vi ha julbak hemma hos robins föräldrar :) vi blir också en till idag i familjen. Min ängel och söta vänn Michaela kommer att vara med. Idag har vi spenderat hela dagen till att mysa, gå inne i uddevalla och prata en massssa skit ;) nädå kanske inte massa men vi har haft det väldigt mysigt och jag är otroligt glad över att få prat ut med henne. Hon behöver det och även jag. Så pluss i kanten för det. Vi smystartade redan igår med julbuset och gjorde ett pepparkakshus. Svin sött. Robin och Michaela gjorde ena sidan (den fula ;) ) och jag den andra, snyggaste sidan. Massa rosa och goda nonstop. Jag lovar att fota under kvällen och lägga upp senare eller imon. Gud vad jag lovar mycket, men jag skall försöka att hålla det :) Ärlighet är ju trots allt det bästa.
Julradion går också på högvarv nu för tiden. Dock är radiopratarna värdelösa, suck jag svimmar asså :p Men en låt som har fastnat i mitt huvud och en person som får alla i hushållet att vika sig av skratt är sean banan. Så här kommer hans jul låt, lyssna och njuuttttt.... ROOOOOMPPPAAAAAHHHH ;)

Frågan Är ju om man kan se coolare ut:-) i...

Frureinhold.se / 14 December, 2010 - 23:35 / Vardagen
1 Kommentarer

foto1023 (MMS)

Frågan Är ju om man kan se coolare ut:-) idag i skolan slappt och skönt men ändå snyggt:) skoj när man kan blanda stilar:) ena dagen baggy och andra dagen kontor:) sagt det förut och säger det igen:) love that i suite in everything. Gud vad divig jag låter, men det måste man ibland. Nu skall vi sova. Lovar att Blogga bättre imorgon:)


Godmorgon alla:) äntligen framme i trollhä...

Frureinhold.se / 14 December, 2010 - 08:52 / Vardagen
0 Kommentarer

foto1022 (MMS)

Godmorgon alla:) äntligen framme i trollhättan. Seriöst kan det bli kallare? Känns ju som om man skall dö varje gång man går ut. Men men nu Är jag inne i värmen med kaffe så nu börjar dagen<3


jag vill soooooova

Frureinhold.se / 13 December, 2010 - 06:49 / Vardagen
0 Kommentarer

NU är jag bannemig trött. Tror kroppen har ställt tillbaka sig på normal tid, men jag har ändå brist på ordentliga sovtimmar. Sitter vid frukostbordet, med vörtbröd, ekologisk vanilj yogurt med frusna hallon och oboy. Igår när jag kom hem från jobbet vid halv 9, la jag mig i soffan tillsammans med robin för att kolla på film. Tog väl sisådär 5 min så snarkade jag i hans knä. Svin trött verkligen. Men idag är det skola och varje dag denna veckan :/ riktigt segt, så himla mycket man skall hinna läsa innan och inte en lugn stund. Jag märker  idag var det är för kurs och hur jobbig den är. Håll tummarna för att den är bra. Dock vet jag att vi är lediga i mellandagarna vilket är kanon :D gud låter som jag inte gör annat än att vara ledig, men jag älskar att kunna varva ner. Andas ut och bara vara hemma, greja med allt som går att greja med. Ta hand om mina djur och självklart spendera massa tid tillsammans med min prins :) 
Jag hade gärna lagt upp en bild på mig nu med min goa stickade tröja men tyvär är min webcamera sönder så det gick i stöpet. Vet inte vad smo hänt med den, den är helt väck. Måste försöka se om jag kan ladda hem nya drivrutiner, tror dock att vi måste formatera om den här datorn :/ suck. Jaja nu måste jag äta klart och åka till skolan. Önska mig lycka till, det är ju svin kallt och säkert jätte halt '! gaahh ge mig en pansarvagn ;) Kör in ett mobilinlägg senare dont worry !!

Nu bär det av till jobbet:) här Är håret :)

Frureinhold.se / 12 December, 2010 - 11:59 / Vardagen
1 Kommentarer

foto1016 (MMS)

Nu bär det av till jobbet:) här Är håret :)


godmorgon

Frureinhold.se / 12 December, 2010 - 10:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är trött, sitter vi köksbordet och har precis fått i mig lite tomtegröt. Jobbade till 1 inatt och sov till 9, känns som om att ögonen hänger nere vid naveln typ. Men jag piggnar väl till snart. Jag har verkligen fobi för djurhår. Hemma nu så fäller båda djuren och det är fan hår över allt. Dammsuger ibland två gånger per dag, men det hjälper inte. Likt förbannat är det hår överallt ändå. Suck, jag blir så trött. Men men det är väl bara att bita ihop och se glad ut antar jag :) Om en stund är det som sagt jobb igen, 12-19.30, det är otroligt mysigt med julbord, härlig stämmning, mysig dekoration och super god mat. Alla gäster var super nöjda (som alltid).


Imorgon börjar en ny kurs och jag är väl sådär pepp på det schemat. varje dag från och med imorgon till den 22. Pluss att jag skall jobba helgen så från och med igår och 14 dagar framåt arbetar jag eller pluggar :p suck snacka om rivstart. Men sen under mellandagarna är det ganska lugnt för min del, hemtentamen och vila (igen). Men det skall bli skönt, bli klar med allt här hemma osv. nu skall jag hoppa in i duschen och sen göra mig iordning för att åka :)

 


herregud

Frureinhold.se / 11 December, 2010 - 10:59 / bröllop
1 Kommentarer

Satt igår hos johanna och diskuterade bröllop.. När jag kom hem sen började fundera på vad allt skall kosta, hur vill jag ha det osv. Började med att googla och det var då mitt herregud kom :p hur många bröllopsguidar finns det egentligen och vilken skall man välja ?? Jag funderar på att köpa mig en skrapbook och ha den som en liten bibel :p Jag har ju mitt bröllop i huvudet, så nu måste jag få ner det på papper :) Det är otroligt hur mycket tid allt kommer att ta. Jag är glad att det är 1.5 år kvar, det behövs vill jag lova.


Jag har iallafall bestämt mig för som det ser ut nu att gifta mig i kyrkan. Jag tycker att det är så vackert, med kyrkklockr, alla står upp och man går till altarett tillsammans med pappa. Sen blir festen på en herrgård eller liknande slott. Det är mitt mål allafall :p men som sagt, följ allt här, får då är ni först med det senaste !!

spännande

Frureinhold.se / 11 December, 2010 - 00:10 / bröllop
0 Kommentarer

nu börjar det..

love my hair

Frureinhold.se / 10 December, 2010 - 19:41 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu är vi äntligen inne och nyätna. Det har varit en lång dag med mkt skoj. Både jag och jennifer blev uuuuuuuuursnygga i håret. Johanna är så jävla grym, gud vad jag hade saknat henne. Hon är så himla skojjig och ja alldeles underbar :p Vi måste ses snart igen, får inte ta 1.5 år tills nästa gång. Vi hade massa att prata om, lite skvaller och självklart bröllopet. Hon får ju göra mitt hår och lite till ;) Men allt sånt kommer i den nya kolumnen om ett litet tag !! Tror att den kan bli bra, har så mkt idéer och jag börjar nästan bli stressad, hmm hur skall detta gå ?!

Idag har jag också köpt klart mina julklappar :D yeeeii för mig, men fy fan vad jobbigt det var. Min plan som jag hade innan gick lite i stöpet. Suck, inte alltid bra att vara ute i sista minuten. Ha ha jag och Jennifer stötte också på två riktiga paddor haha, vi gick och små fnissade på det resten utav dagen. Så jädra fuuuult med tjejer som är mörkhåriga och som gör slingor och så blir dom helt guuullaa.. Jag spyr :p Men det är skoj att skratta åt folk, allafall dom som förtjänar det ;)

Men som sagt nu sitter vi i soffan, ätit gott och skall snart se på idolfinalen. Jag har köpt lite chockladaskar (dont like lösgodis just nu) så då får man köpa goda askar istället. Vem vill ni skall vinna idag ? minnah eller jay ?? och hur blir triangeldramat, jay + minnah, jay + hans tjeje.. Hmm ja vad skall man säga, börjar idol bli en dockusåpa eller vad ? Vi får se om ngr timmar, det är då de avgörs :)

Nu blir jennifer ljus:-) nice asså, snart ...

Frureinhold.se / 10 December, 2010 - 10:54 / Vardagen
0 Kommentarer

foto1011 (MMS)

Nu blir jennifer ljus:-) nice asså, snart dags för mig. Spännande gud vad jag saknat johanna, bästa Frisören ever.


Hit tänker jag åka nästa jul, london Baby....

Frureinhold.se / 10 December, 2010 - 07:15 / Vardagen
0 Kommentarer

foto1000 (MMS)

Hit tänker jag åka nästa jul, london Baby. Godnatt imorgon bär det av till lilla edet för en träff hos johanna:) klipp och färg nice. Sweet dreams


shopping

Frureinhold.se / 09 December, 2010 - 15:49 / Shopping
1 Kommentarer

japps jag kunde inte låta bli när jag och robin var inne på torp förut. Första tog vi en god frukost på briggen, sen gick vi och kikade på lite mysiga tröjor. Jag köpte en ny stickad tröja, ett pannband och vantar på bik bok :) sen köpte jag 5 nya ögonskuggor på kicks :p me like.. allt i lila :D





så himla mysigt asså !!


hemma

Frureinhold.se / 09 December, 2010 - 10:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja nu är jag äntligen vid datorn igen. Efter att ha landat på landvetter kl 18 igår kväll har det varit fullrulle hela tiden. Första hämtade mamma och pappa upp oss :p så himla skoj att få träffa dom igen efter så lång tid. Vi åkte direkt till våran bil som stod i fastigheten. Sa hej då och hela den biten och styrde bilen till kungälv. Jessica hade ju fyllt år som ni kanske minns och jag hade en present till henne :) Tjötade lite, bytte presenter och sen var det bara att styra bilen emot uddevalla. Brr vilket väder det är i sverige asså, sviiiin kallt och snöade gjorde det med igår. Jag stensomnade i bilen och vaknade inte föräns vid torp. Svängde in hemma hos robins föräldrar för att hämta macy och säga hej såklart. Jag blev dock otålig och ville bara hem, så efter en halvtimma eller nott satte vi oss i bilen igen för att åka 500 m :p sååå äntligen hemma. Dock så var det inte vila där. Nej nej, nu skulle Jennifer städa och julstöka. Så runt 3 inatt kom vi i säng :p oops. Men vad skall man göra, jag är som jag är, vill att allt skall vara perfekt. Skall dra över med dammsugarn om en stund igen och dammtorka. Det kan aldrig bli för mycket.

Vi måste även in till torp idag och handla, kylen var helt tom och min mage kurrar. Så om sötnos robin kan vakna ngn gång så vi kan göra oss i ordning för att åka hade jag blivit super glad :p dock förstår jag om han vill sova lite. Han skall på julbord ikväll på palace, så han behöver vila upp sig lite :) om jag har tur kommer även mirjam hit ikväll efter jobbet. Skall bli så himla skoj att träffa henne, hon och viktor har ju köpt hus och grejer :D så himla skoj asså.

vi hörs senare :) måste försöka få gjort ngt nu :)

födelsedag på Era Ora

Frureinhold.se / 07 December, 2010 - 14:33 / Resor
0 Kommentarer

Ja nu är det ju morgon är i mexico, närmare bestämt 07.24. Rätt trött måste jag säga men ändå gott att kunna ligga kvar i sängen och vakna till innan vi måste göra oss iordning för att åka till flygplatsen. Planet går 14.05 till miami och 20.30 tror jag vi åker ifrån miami till london, sen från london och hem. Röv segt på hemvägen, men på heathrow finns massssssa fina affärer tex. tiffanys ;) nä skämt och sido, men vi hittar nog tidsfördriv.

Igår var vi på Era Ora och firade min dag. Dock hade jag inga tankar på födelsedag efter gårdagens bravader. Men någon skvallrade att vi både förlovat oss (de 6 pensionärerna som bodde på sama hotell) och att jag fyllde år. Så efter middagen fick vi gratis tiquila och tiramisu med ljus i :D gud nu blev jag sådär sentimental igen. Tänk att det finns så fina och genomsnälla människor vart man än kommer. Fick så mkt kramar och pussar att jag knapps vet in eller ut. Bästa semestern ever och vi måste bara tillbaka, har ju lovat Annelie och Marjo det nu (era oras ägare) här kommer lite kort ifrån kvällen.


så fantastiskt roliga människor !!


ja må oss leva !!!

Frureinhold.se / 07 December, 2010 - 01:32 / Shopping
0 Kommentarer

Ja idag är ingen vanlig dag, för idag är det min och Jessicas födelsedag :) Jag och min syster fyller år idag, det skiljer bara 14 år ;) Super grattis till oss allafall


Madonna konsert 2009 :)


Jag har även köpt två nya ringar idag :) svin snygga !!




nice hu ?? style by tyra !! galet snygga allafall

besöksrekord

Frureinhold.se / 06 December, 2010 - 22:37 / Vardagen
4 Kommentarer

Ja så har man slått besöksrekord idag då :p undra om det kan bero på förlovningen. Otroligt skoj allafall, nu är det 1.5 år kvar tills det tänkta giftemålet. Men jag funderar på om jag skall ha en kategori som heter Bröllop. Ni som har gift er vet hur lång tid det tar med planering etc. Lite skoj att följa kanske. Inte för att det kommer att stå så mycket nu, men allt eftet som kommer det att röra på sig :) Släng gärna iväg en kommentar om vad ni tycker.
Idag har vi legat och gottat oss vid havet och även tagit oss en helkroppsmassage. Så jädra gott, tycker att alla borde ta massage lite då och då. Bra för kroppen. Just nu ligger vi på hotellrummet och vilar, jag kunde knappt sova inatt och med så mycket intryck börjar man bli lite slö. Alla på hotellet har varit helt till sig idag och givit massa snälla kommentarer. Vi har ju ett pankis gäng som vi tjötat mycket med som till och med kom och kramade oss :p På facebook har jag fått hur många kommentarer som helst, gud jag blir så himla glad av att se hur snälla och omtänksamma alla är.

Men som sagt kommentera gänra angående bröllopskategorin :) ngt att ha eller ej. Eller som bloggvärlden skriver hiss eller diss ;)


18 karat rödguld med 7 diamanter, en lite större i mitten och sen tripp trapp trull :)


vi lider av något

Frureinhold.se / 06 December, 2010 - 15:22 / Vardagen
0 Kommentarer

haha igår när vi satt på den mysiga restaurangen och rökte vattenpipa diskuterade vi weddingsongs haha. Vi bestämde att efter de tre nästkommande låtar skulle vi välja ut en som måste vara med på bröllopet :p haha denna låten fick det bli. Skoj ändå, alla kan ju texten och dansen :D vilken fest !!



tänk er bröllopet :p fy tusan vad skoj asså :D

förlovad

Frureinhold.se / 06 December, 2010 - 06:39 / Vardagen
1 Kommentarer

just nu är jag den lyckligaste människan i hela världen. Idag när vi gick ut hade jag en feeling, en feeling av att något stort var på gång. Vi gick ut som vanligt och hade tänk äta på era ora (svensk restaurang) den var tyvär söndags stäng så vi gick ner på hörnet av vår hotellgata. Där kan man nämnligen röka vattenpipa, så vi satte oss där och allt jändes så himla underbart. I Sverige var det nu 6 dec, alltså våran 2 års dag. Jag bad robin hämta kameran på hotellet som låg 100 meter bort :) Det jag itne visste var att han även tog med sig två ringar. Ringar som en timme senare skulle sitta på mitt finger. Jag som redan fått i mig två mojitos var lite lullig och busig. Så jag gick upp till bartendern och bad dom spela weezer best friend (våran låt)´. Jag fnissade och robin såg allt mer nervös ut :p Efter att låten var slut ställer sig Robin upp och går ner på knä. Fatta att den absolut underbaraste människan jag vet, går ner på knä framför mig och frågar om jag vill gifta mig med honom. I asken ligger två fantastiska ringar, jag började gråta och alla i restaurangen börjar applodera och tårarnas fortsätter att flöda. Jag säger så klart JA och nu äntligen är jag hans för all framtid. Den 6 juni 2012 bär det av till kyrkan och jag längtar redan !!



innan, mys med vattenpipa (lemon) innan frieriet.


laddat med rosor







lycka på extremt hög nivå <3

2 år

Frureinhold.se / 06 December, 2010 - 02:42 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag har jag och Robin varit tillsammans i två år, jisses vad tiden har gått fort. Jag måste säga att jag är så otroligt lycklig och så himla glad att han skickade ett sms till mig för lite drygt två år sedan. Utan honom i mitt liv hade jag inte velat leva, han är mitt allt, min bättre hälft. Vi kompliterar varandra precis som ett par skall göra och jag vet att vi kommer ha många år framför oss.

Jag älskar dig min prins !!

började 2008




vidare in i 2009



så in i 2010



har vi växt något ?? kanske lite, men vi är fortfarande kära, lyckliga och otroligt busiga. Vi har gjort så mycket tillsammans och stöttat varandra, du och jag min älskling, vi är oslagbara !!!

Morfar 90 år

Frureinhold.se / 05 December, 2010 - 14:57 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag är ingen vanlig dag för idag är det ufffaaass 90 års dag hurra hurra hurra. Ringde precis hem till sverige och grattade bästaste morfarn i världen. Han tyckte det var super skoj att jag ringde ifrån mexico och han ville försäkra sig om att alla var snälla emot oss. Så himla underbar som han är, tror att det är omöjligt att ha en bättre morfar än vad jag har. Alltid ställt upp, alltid snäll och ja allt allt allt. Självklart är mormor världens bästa också :)


så tråkigt att jag inte kan vara hemma på ditt 90 års firande med släckt och vänner :) men jag kommer snart hem och då skall jag komma upp till dig !!

sunshine

Frureinhold.se / 04 December, 2010 - 23:48 / Resor
2 Kommentarer

så himla gott i solen och jag tror minsan att man har fått lite färg trots allt :D skoj


stranden

Frureinhold.se / 04 December, 2010 - 20:18 / Resor
0 Kommentarer

ligger nere vi stranden och har det riktigt gott just nu :D Precis varit på starbucks och köpt oss var sin frappe :D så jädra god asså. Synd att vi inte har starbucks i uddevalla på klev. Skall nog kika på om det kanske går att öppna en ;) Har även en påse med coronas som skall knäckas alldeles strax med. Semester är livet och tyvär är den snart slut. Men vi lär åka tillbaka, underbart land, underbar strand och hav. Ja allt är så himla gött. Man kan till och med gå på stranden utan att bränna sig, eftersom det är korallstrand. Aldrig varit med om innan. Sen är det inte skoj hemma, massa snö och sviiiiiiiiiiiiiiiin kallt. Inte motiverande asså. Kommer ju få en smärre chock när vi går av planet. Blääää, dock vill jag hem. Jag saknar alla hemma speciellt Macy och duchess, mina små änglar.

har lite bilder jag skall lägga upp sen, haha tog samma kort som när vi kom hit, sådär mot sand dynen. Kul att jämföra :) nä nu får det vara nog, skriver mera sen :)

julklappar

Frureinhold.se / 04 December, 2010 - 00:51 / Resor
1 Kommentarer

nu sitter jag och precis beställt tre julklappar, en till mamma, veronica och Jessica :) kanon när man kan sitta på andra sidan jorden och handla julklappar i sverige :) dont you think :) Sen har jag handlat lite julklappar här nere med, vilket också är kanon :) Kommer ju att vara kanon lugnt när jag kommer hem. Bara robin bus att tänka på :) Dock är inte han den lättaste, har ngr idéer som jag tror går hem :)

Idag har vi legat och gottat oss hela dagen på stranden. Robin ville ha massage igen, men det får bli på måndag när vi har våran 2 års dag :) Super gott, verkligen, men man kan inte göra det varje dag :) vi var ute nyss och handla en flaska vitt och en flaska rött. Mumsigt värre asså, sitter och smuttar på ett glas nu till crimenal mindes. Det är en riktigt bra serie, aldrig följt det i sverige, men skall nog börja med det :) Jag börjar bli grym på spanska med, rätt skoj att lära sig nya språk och man lär sig såå mkt bättre när man är i ett spansktalande land.

kikade på youtube förut på dagens sånger av idol, jädrar vad bra jay är asså :D sjunger som en gud. Minnah var bra också och det är ju just dom som är i final, skoj :) nästa fredag är jag hemma med så då kan jag se :) me like aaaa lot !!


hängmatta

Frureinhold.se / 02 December, 2010 - 16:25 / Resor
2 Kommentarer

nu ligger jag i hängmattan på balkongen, lyssnar på eminem på spotify och ser ut över havet. Det är lite molnligt idag med så vi skall om en stund gå ner och ta en timmas massage :) Precis vid vårat hotell har dom två massage stolar :) svin gott. Ligga och slappna av till havets bris. På vårat hotell har vi konstaterat att det är en del svenskar. Vi träffade ett par bland de första dagarna som äger ett rum här på hotellet. Hela hotellet ägs av olika personer typ som en bostadsrätt. Dom hade varit här nere i 10 år, hur ballt är inte det ?! Igår när vi gick till den italienska restaurangen var alla svenskar från vårat hotell där, svin mysigt. Vi åt pizza igår och det var nog den godaste pizzan ever. Gjord i en vedeldad ugn, nam nam nam. Beställde in en flaska rött vin, suvingnon cabarnet, gott gott. Semester är nog det bästa som finns, speciellt när man gör det tillsammans med den man älskar så otroligt mkt. Ojj nu kom en fågel gåendes bredvid mig :p sött.

Sitter och läser igenom aftonbladet och gp dagligen, sjukt hur ni har det hemma i sverige. Här nere kan man inte ens förstå hur kallt det verkligen är. Vi har aldrig en dygnstemp under 23 grader. Kommer ju att få en chock när jag kommer hem, brrrrr svin kallt. Dock älskar jag snön och så, men kroppen lär ju sparka bakut :p Men man får ju se tillbaka på den underbara tiden vi haft här och kämpa för att komma tillbaka igen :)


tulum

Frureinhold.se / 02 December, 2010 - 01:44 / Resor
3 Kommentarer

idag var det sämre väder här nere 25 grader och mulet med lite sol :) så vi tog en taxi till tulum, ja mamma vi skippade skoter :) hoppas du är nöjd nu. Här kommer lite bilder från dagen, orkar inte skriva så mkt. Skall iväg till en italiensk restaurang, sviiiiiin god :D


sur

Frureinhold.se / 01 December, 2010 - 00:10 / Resor
1 Kommentarer

eller ah inte super sur men lite. Idag var det ganska blåsigt på morgonen men jag och robin skulle självklart i vattnet ändå och busa.. Så i alla vågorna och i allt bus så kom både han och jag under vattnet och vips så var mina solbrillor väck :/ tror ni jag hittade dom ? nopps icke, helt väck ut i havet. Lite trist för jag gillade verkligen dom glasögonen, så sur som ett bi gick vi upp igen till solstolarna. Robin erbjöd mig hans, men jag ville bara ha mina rosa fina som nu sitter på ngn rocka. Efter en liten stund beslöt vi oss för att gå och köpa nya. Gick upp på 5:th street och började leta. på det tredje stället vi gick till hittade jag ett par snygga rosa och jag var glad igen. På väg tillbaka gick vi in på en ''mal'' med bara märkes grejer typ smink och parfym. Fanns massa fint, hittade bla en julklapp till tirro där. Hannah montana set, super bra :) Mitt emot den affären fanns en annan med massa klockor och dit ville såklart robin gå :) så in där och kika fick jag syn på en hel övervåning med sminkmärket mac. Vi gick upp för att kika och då envisades robin att jag skulle sitta i en sån där stol och bli sminkad. Det han inte visste var att köpbehovet blev galet och vi gick därifrån med en ny foundation och en grym foundationborste :D dock är det en födelsedagspresent :) super glad blev jag allafall :) men jag vet ju egentligen inte om det ;)


sen köpte vi ju en del kläder häromdagen :) tänkte lägga upp det med :) och lite andra kort :)