StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

underbara sol

Frureinhold.se / 12 April, 2010 - 10:31 / Vardagen

sitter på balkongen och bara njuter, har sol jär hela dagen och även lite lä ifrån de svala vindarna. Jag har plugg boken i handen och macy springer på gräsmattan och söker efter frolic, kanon när man kan träna och plugga samtidigt, lyx på hög nivå. Är så sjukt nervös inför kursen att jag nästan avlider, vill ju att hon skall göra så bra ifrån sig som möjligt. Lär ju vara yngst i gruppen nu med så det gäller att träna extra hårt. Men jag tycker allt att macy är duktig, hon lyder kanon bra och tränar för fullt för att få en bra nos :) det är tur att hon är ett sånt godis monster. Svansen bara flyger fram och tillbaka när man slänger ut ngr frolic och hon får leta upp dom :) 
Lena ringde nyss ifrån bokenäs, hon undrade om inte jag kunde komma in en stund i kväll och jobba :) självklart kunde jag det. Väldigt lyxigt att ha hela dagen i solen och sen ikväll åka ut till världens mysigaste restaurang och jobba ett par timmar :) Sitteer och kikar på hästarna, dom ser ur att njuta mkt dom med :) Stora hagar och ngr nya grästrån har börjat kika fram :
Det är egentligen helt sjukt att man kan sitta och små sola såhär i april, hoppas att man kan få lite färg på skrutten. Det är nästan tragiskt hur vit man är efter vintern haha. Det är också nu man inser hur man ser ut i bikini, det är en smärre chock varje år haha. Men man skall väl vara nöjd antar jag, man mår ju bra och man behöver inte söka till biggest losers riktigt än haha skämt och sido. Så länge man mår bra fysiskt och psykiskt tycker jag inte att man skall bry sig om vilken storlek man har..
april förra året
första turen med cykeln förra året :) gud det var lika härligt då som nu :)



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: