StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

mysiga lördag

Frureinhold.se / 10 April, 2010 - 09:06 /

ahhh solen skiner, kaffet doftar sådär gott och djuren håller mig sällskap på balkongen :) Duchess sitter på grillöverdraget och macy ligger i en utav utemöbelstolarna :) dom ser nästan liga belåtna ut som jag :) man kan ju inte annat när det är så himla fin sol och inte ett moln på himmelen.. Jag har verkligen svårt att sova på helgmornar.. det är precis som en klocka väcker mig vid halv 8 tiden och sen är det kört :p måste nog erkänna också att solen gör mig extra pigg. Man vill liksom upp så att man inte missar ngt utav den vackra dagen haha gud vad jag låter som närmare 60 :p men det är verkligen sant.. Vad tjänar man på att ligga och sova bort en hel dag ?? okej omdet regnar, då kan man ligga och inte göra ngt alls.. men hallåå ?? det är sol ute. Jag älskar solen så för min del är det upp med tuppen :) Var nere vid 8 och tog ut hästarna, flätade om sörens man och mockade :)
Idag skall jag/vi bara vara hemma, grilla gott och fixa här på gården.. tror att jag och robin skall sätta oss och slipa lite kåpor och kolla över motorcykeln.. sen hittar man alltid ngt att pyssla med om inte annat skall sören longeras lite idag :) imorgon bär det ju av till manegen igen och då är det skönt att ha en longeringsdag dagen innan :)
macy lekte med en kompis igår :p haha här kommer ngr kort fler finns på facebook
första simmandet, hon gick rätt i och började simma haha :P
dom älskade verkligen varandra, busade konstant i en timma haha tror ni att macy sov gott sen ??

Postat av: Helena

åh vad jag gillar din blogg :)

2010-04-10 @ 09:46:37
URL: http://pompinella.blogg.se/
Postat av: Sameh♥

ja sska jobba idag;)

2010-04-10 @ 10:10:06
URL: http://zaibi.blogg.se/
Postat av: Lorissa

SV: :)



FRÅGESTUND i veckan, passa på! Oavsett om ni känner mig eller inte så är det alltid något man undrar över om man tänker efter!



Hit me :)

2010-04-10 @ 15:00:20
URL: http://lorissalovebomb.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: