StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

jobb ikväll

Frureinhold.se / 02 April, 2010 - 15:24 / Vardagen

jag är inte ett stort fan av att jobba kvällar och helger, men när ett erbjudande dyker upp kan man faktist inte säga nej. Tycker att det är ens skylldighet att ställa upp :) Ikväll börjar jag kl 17 och jobbar till midnatt, om jag inte minns helt fel är det buffé på fredagar och det är alltid skönt :) fylla på och byta tallrikar är inte lika smärtsamt för ryggen, har rätt ont idag :( Robin har fått massera och jag har legat på spiken i nästan 40 min. Jobbigt att ha en kropp liknande en 80 åring, men men det är bara att bita ihop och gå vidare. 


Nu är det påsk och det kryllar av godis i hela huset :D tror vi sammanlagt har 4 påskägg utspridda :) robin var måtligt glad i morse när han dammsög och insåg att i nästan varje rum fann det tillgång till godis :p tyckte väl att det tog lite extra lång tid i just dom rummen ;)

Imorgon var det planerat att åka till elmia (bilmässa) men om jag skall vara riktigt ärlig så orkar jag inte, är lite små sjuk och som sagt ont som faaaaaaaaan i ryggen. Vi kommer därför stanna hemma, fixa och dona i huset och sen upp på påskmiddag hos robins föräldrar. Det skall bli väldigt skönt att få ta vara på ledigheten, bara få vara och inte stressa hit och stressa dit. Skall även ringa läkaren på tisdag och boka till så jag kan få en remiss till otropeden. Hade ju en tid i gbg innan vi flyttade men det krockade med dagarna så jag kom aldrig dit :/ segt hade nog gjort gott tror jag.
Men som sagt, ni får ha bra dag, så hörs vi imorgon :)
glad påsk på er !

Postat av: ♥Claaaudia ♥

Jag har lagt till dig :) din tur ;)!

2010-04-02 @ 18:19:42
URL: http://claaaudias.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: