StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

full rulle som vanligt :)

Frureinhold.se / 14 September, 2009 - 11:59 / Vardagen

Idag är robin hemma eftersom han var hos tandläkaren i morse :) me like a lot eftersom då blir det som en långhelg för oss :) Tandisen var kl 8 imorse så efter det åkte vi hem och började greja för fullt här hemma :) Här kommer lite bilder, låter dom säga sitt :)


massa röj :D



suddigt men ni ser hur söt hon är :D



mina favvosar !!



macy sötisen :D


åååh heeej !!



och sist men inte minst lilla jag :D haha



xoxo.gif XOXO image by XOXLiLMEXiCANXOX


Postat av: Ann sofie

Du verkar ha massa saker på gång hela tiden! men du är ung så Jag undrar- saknar du inte att vara med "tjej gänget" och sånna saker? Saknar du inte dina vänner?

2009-09-14 @ 13:53:03
Postat av: TotalPink- J

Ja, det är verkligen mkt på g hela tiden, men det är så jag funkar och har funkat hela uppväxten :) Klart att man saknar ibland att leva i tjejgänget osv, men enda sedan jag var ung tonåring har jag hållt på hästar och tävlat varje helg, då fanns det heller ingen tid till att umgås varje helg/ veckodag med tjejerna. Sen har jag mina vänner nära mig och min allra bästaste vän lever jag tillsammans med.(Robin) Jag är storm lycklig och trivs kanon med hur jag lever idag, sen finns det många andra alternativ som är minst lika bra, men detta passar mig och det är huvudsaken :)

2009-09-14 @ 15:03:50
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: