StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

frukost med sylt och grädde

Frureinhold.se / 25 Oktober, 2009 - 10:15 / Vardagen

Jag har fått en liten släng av att laga mat och goda frukostar. Som igår när vi gjorde älgfilé med massa gott till och idag skall jag göra våfflor med sylt och grädde till :) Visst är det mumsigt ??? :D



Igår var det jobb igen och det gick som det brukar, snabbt och lätt, det enda sega är väl att man kommer hem kl 1 på natten. Jag är ingen nattmänniska över huvudtaget. Men det är gott att man är ledig idag, det enda är valpiskursen men den är kl 4 så det blir en hel dag utav slapp :) det är också kanon tråkigt väder ute så det blir verkligen en innedag :)

igår var det styckning här hemma på älgarna som skjutits, så nu är hela frysen fylld med fina mumsiga älg bitar :p Macy hade visst varit med där nere och tyckt att det var kanon skoj och slaktaren gav henne ett ben som hon bara älskade. Efter styckningen är det dags att mala ner vissa köttbitar till köttfärs, och så fort det ramlade ner bitar på marken var macy där som en damsugare :p Man skall vara försiktig att ge hundar rått kött pga olika sjukdommar, men eftersom det är vi som skjutit älgarna och gjort tester så man ser att dom är fullt friska så är det ingen fara :)






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: