StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sthlm avklarad och nya tag väntar

Frureinhold.se / 24 Maj, 2009 - 20:10 / Vardagen

Så var jag hemma från stockholm igår och jag är helt slut :) Veckan har varit rolig men väldigt stressig, vi bodde vid odenplan ganska centralt. Och vi arbetade på södermalm så nu har jag i allafall sett en del av huvudstaden, helt okej men gbg är så mkt bättre ;) är ju ändå sveriges framsida ;) Jag lärde känna en toppen tjej där uppe som heter Kristin, vi bodde tillsammans och hon är helt sjukt go. Kul när man träffar människor som är exakt som en själv, man har så himla kul tillsammans då. I fredags drog hon med mig till stureplan, intressant ställe, de har införts en lag i sthlm som lyder; Inget mera sprut med champange. Man skall dricka den inte spruta den. haha kan det bli mer patetiskt, vad är det folk vill bevisa med att spruta 3000 :- champange på sig? jaja har aldrig riktigt förstått mig på ''fiskmåsarna'' För er som inte förstår vad jag menar med det kan jag förklara. De kommer i flock, för ett djävla oväsen och skiter ner. ;) Men kort sagt hade vi en toppen kväll och det får bli mer sånna här i gbg.

När jag kom hem igår hade min skrutt gjort det så himla fint hemma och köpt massa gott att äta. Jag vet att jag har världens bästa pojkvänn, älskar dej mest baby....

Idag har vi spenderat tid på freeport :D har inhandlat nya kuddar (stjärnor på) korgar (röda med stjärnor) handukar med stjärnor på där med, helt enkelt massa stjärnor :D me love, fått en förkärlek till stjärnor haha :) Efter freeport åkte vi till min syster och åt middag, grillad kyckling och tzatziki :) mumsigt värre + att vi fick en super god avocado sallad. Du är bäst syster.


nu är skrutten otålig och får sluta skriva, giuttar heroes för hela slanten..

xoxo

Postat av: J - Total Pink

Va fint det blev i sängen med dina stjärnor :)

2009-05-24 @ 21:40:21
Postat av: christina

haha ger du dig själv en komplimang?:P

2009-05-26 @ 12:11:20
Postat av: Jennifer-Total Pink

ah flera gånger om dagen, men det var min syster som skrev kommentaren, hon skrev med sin mail adress men den ser bara jag. Kan hålla med om att det ser lite skoj ut ;)

2009-05-26 @ 13:51:07
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Christina

fast det ska man väl göra egentligen:) hade du kul i Stockholm? var ni ute på någon av dom stora krogarna?=)

2009-05-26 @ 15:56:38
Postat av: Jennifer-Total Pink

vi hade allt kul i sthlm, jobbet vtog mkt tid med på fredagen var jag och krisitn på stureplan. Utan lista hade fått stå länge i kö, så krogarna måste varit relativt stora :p

2009-05-26 @ 16:16:35
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Christina

jo det lär dom ju ha varit då, har du inga bilder ifrån veckan? va tyckte du om jobbet, något att satsa på? haha gud va nyfiken ja e på allt men ja följer ju din blogg som en tok då blir det ju lite så:P nästan lite beroende framkallande;)

2009-05-27 @ 09:39:44
Postat av: J-Totalpink

nej jag har inte det, bara två stycken ego kort men dem ligger på min facebook, du kan ju alltid adda mid där för att se en merbilddagbok :) jag tyckte sådär om jobbet och har nu bytt. Chefen var katastrof så det fick bli ett byte. Jag trivs med det jobbet jag har nu, arbetar med företag och mobila hemsidor :) Kul att du gillar min blogg, men ta och adda mig på face kan vi prata mer där :) mvh Jennifer Täng

2009-05-27 @ 11:40:18
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Christina

Men hade för mig att chefen gillade dig? haha jag har varit lite emot facebook eftersom verkligen ALLA skaffar det men det är väl dags att jag gör detsamma;)

2009-05-28 @ 07:19:38
Postat av: Jennifer-Total Pink

chefen gillade mig men jag gillade inte honom :p gör så och adda mig, jennifer täng göteborg

2009-05-28 @ 09:57:43
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: