StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

sista dagen med gänget?

Frureinhold.se / 15 Maj, 2009 - 14:41 / Vardagen

nästa så kändes det idag när man spred till de närmsta i klassen att detta var min sista skoldag tillsammans med dem. Ja, man kan verkligen kalla det sista dagen med gänget. Ngr tårar kom allt och man inser nog inte vilken underbar tid vi haft tillsammans med skratt och otrolig vänskap. Jag tog också farval av min lärare som till och med han fällde ngr tårar, vad skall man säga? jag lämnar ett avtryck.  Efter skolan gick jag och emelie och satte oss på strandgatan för att ta en öl/cider, hur gott som helst och gud vad jag avgudar dej tjejen, du vet vad jag menar. Solen stekte i ansiktet och jag kommer sakna dessa tider,

Nu är jag påväg hem och det är totalt fullt på tåget, jag sitter dock för mig själv, mkt skönt. Jag skall i allafall hem till min vackra, underbara, perfekta, sexiga absolut bästa pojkvän och blivande man :D Älskar dej skrutten !! Vi skall gosa hela kvällen, dricka ett glas vin och bara rå om varandra, vi är så bra på det :D ps: Jag vetvad skrutten skall få i present nu ;)

Imon är det dags för en tripp till min mamma och pappa, söta mamsen har varit i lilla edet och hämtat min cykel som jag glömde där innan jag flyttade. Du är nog den bästa mamman i hela världen, jag skulle aldrig hinna eller vilja åka dit och hämta den :) Så tusen tack !! Jag skall också låna lite kläder utav mamsen som jag behöver i sthlm, du ställer alltid upp och du skall ha en stort tack. Kvällen imon blir nog lugn, har inga planer direkt. Men till söndag då, förutom att packa och hela den biten skall jag och baby åka till falkenberg för roadracing tävling :D vi skall möta upp johan, anders och tomasz, skall bli kul och träffa dem igen, hur trevliga som helst. Detta kommer att ta hela dagen så det blir hem och ännu mer packning innan huvudet skall besöka kudden.

bloggar mer på måndag när jag sitter i bilen upp till sthlm !!

ha en bra helg och kväll

xoxo

Postat av: Christina

Blivande man? Åh har ni förlovat er?:)

2009-05-15 @ 16:53:15
Postat av: Jennifer-Total Pink

nej det är vi inte, men en sån bra pojkvän släpper man inte taget om. Så tids nog skall vi gifta oss, (om jag får bestämma) ;)

2009-05-15 @ 19:30:56
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Har du hoppat av utbildningen? Hade du mkt kvar av den? Hur kommer det sig att du inte fortsatte?? Eller fungerar den så att du skulle kunna hoppa på någon gång i framtiden igen om du vill det??



Lycka till med det nya jobbet!!!



Vi har ju ffs hela livet på oss, plugga kan man göra senare. Vi har ju änna gjort det i ganska många år i sträck :P

2009-05-16 @ 02:44:57
URL: http://vanillab.blogg.se/
Postat av: Jennifer-Total Pink

japp jag skall byta utbildning, trivdes kanon men inte det jag vill göra. Så nu skall jag fösröka mig på företagssäljare, skall arbeta med det nu i sommar och sen till hösten hoppas jag komma in på ihm. Jag kan hoppa på utbildningen igen som lärare om jag vill.



tack detsamma, lycka till i frankrike :)

2009-05-16 @ 09:54:52
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: