StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

shopping med mammie

Frureinhold.se / 28 Maj, 2009 - 14:08 / Vardagen

Nu har jag äntligen fått köpt en födelsedagspresent till min skrutt :D Det är nämnligen så att Robin fyller 21 på tisdag och han är så värd det bästa :D Så jag är mycket nöjd med mitt köp och jag hoppas att han blir det också. Kan tyvär inte säga vad det är för han brukar kika på vad jag skriver :) Men om man skall återgår till vad min bästa mamma köpte till mig idag :D Vi träffades för att äta lunch och vips var vi inne i henrikssons och där gav hon mig massa fina skinnjackor att prova, det tog runt 7 min från att vi kom in tills vi gick ut med en jätte fin svart skinnjacka :D Jätte stort tack mammie du är den bästa !!

Idag har jag pluggat massor och just nu väntar jag egentligen bara på att robin skall komma hem så vi kan åka till hans föräldrar. Jag skall nämnligen prova ut klänning till jennifer som hon skall ha på hennes skolavslutning :D det kommer att bli toppen skoj :P hon är så himla söt så hon kommer tt se ut som en liten prinsessa :D precis som mig ;)

nu skall jag återgå till plugg

xoxo

Postat av: Christina

va e det du pluggar på nu då?

2009-05-28 @ 14:37:18
Postat av: Jennifer-Total Pink

jág gör klart min utbildning på distans, lärarutbildningen :) skriver ett examinations arbete som skall vara klart imon :)

2009-05-28 @ 15:12:19
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: