StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Monday again !

Frureinhold.se / 11 Maj, 2009 - 08:41 / Vardagen

Så var helgen över åter igen och måndagen är alltid lika trevlig. I fredags var det semifinal i hockey vm, det gick tyvär inte alls bra och sverige tog brons i stället för guld. Det är väl helt okej och som arne sa för en stund sedan på nyhetsmorgon;om nhl inte funntis och att alla de svenska spelarna som spelar där hade varit med i svenska truppen hade endast kenny jönsson fått vara kvar, från den kvarvarande truppen, Men så kom lördagen och då var det dags för kalas för pappa :) han fick en spade och kläder utav oss syskon och respektive :) Han blev jätte glad och det bjöds på mumsig mat och dryck :) På kvällen gjorde vi inte alls mkt, kollade på da vinci koden och bara myste. Men till gårdagen, vi gick upp runt 9 och tog en lång dusch :D Sen åt vi frukost gjorde oss iordmning och stryde bilen ner till halmstad. Vi skulle träffa robins mc kompis Tomasz (kowe). Det blev dock en mkt kort vistelse, vi hade planerat att åka till anderstorp för att kolla på roadracing. Det var min första roadracing tävling och jag måste erkänna att för ett halvår sedan skulle jag inte sätta en fot på en sån bana. Men efter att ha träffat robin och blivit integrerat i mc världen är jag helt såld. Det var hur kul som helst och vilken kraft det är :D Efter tävlingarna åkte vi hem till halmstad igen och spelade rock band, shit vad kul det var :D Jag spelade gitarr och trummor en gång. Jag sög på trummorna, men robin var helt sjukt bra haha trummade gärnet. Klockan rann iväg och vid 11  åkte vi hem :) Tack för en toppen dag alla. Jag och Robin har också börjat kolla runt på lite gårdar i södra sverige. Vi fann bla. en gård i falkenberg som jag blev helt såld på :D hur fin som helst. Men en sak som gjorde robin helt extas var att det endast var 1.5 km till race banan(där han är medlem) Så vi blev riktigt sugna. Men vi får kolla upp lite mer med tider till gbg och hela den biten. Men det lutar åt att vi tar oss ner i landet när vi bestämer oss för att köpa hus/gård.

Idag då, jag sitter nu i soffan och väntar in släppet av britney spears, vi flickor ( johanna, elein, malin,carro, cissi, sandra och jag) hoppas att allt löser sej och att vi får tag i biljetterna :D annars blir det lugnt, får ta och plugga lite och kolla upp vad som skall vara gjort denna veckan.

ha en bra dag alla

xoxo

Postat av: Christina

Gård? ska ni ha hästar och sånt?=) trivdes ni inte i stan?

2009-05-11 @ 12:39:17
Postat av: Jennifer-Total Pink

trivs kanon i stan :) men man får sån smak av de gårdarna neråt landet, så jävla fina och stora med maneger och padock. Rena lyxen för häst tjejer :) Men jo jag trivs jätte bra i stan, men det är inte farligt att kolla lite ;)

2009-05-11 @ 12:52:04
URL: http://mizztang.blogg.se/
Postat av: Christina

Nej det är sant, kanske är det familjelivet som lockar?;)

2009-05-11 @ 13:35:13
Postat av: Jennifer-Total Pink

inte än men allt är så mkt skönare i hus :)

2009-05-11 @ 16:36:46
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: