StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

mors dag och Tuva 1 År

Frureinhold.se / 31 Maj, 2009 - 23:29 / Vardagen
2 Kommentarer



väldigt mkt kort men det är en bra sammanfattning :)

xoxo

fredag och Robins överaskningskalas

Frureinhold.se / 31 Maj, 2009 - 10:46 / Vardagen
0 Kommentarer

I fredags var det äntligen dags :D jag har sedan 3 veckor tillbaka planerat en födelsedags fest åt min lilla skrutt  :) han förstod ingenting och det blev en lyckad kväll :)



lite roliga bilder, idag är det mors dag oc tuvas 1 års kalas :D ha en bra dag alla

xoxo

bilförare?

Frureinhold.se / 29 Maj, 2009 - 13:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja ibland börjar man undra, igår när jag och baby åkte hem från uddevalla kom vi till tingstads tunneln. Allt flöt på inga problem men när man kommer fram precis i ingången så går 2 filer ihop till 1. Detta visas långt innan så det är ingenting man kan missa, man får helt enkelt planera sin körning. Jag låg före robin i rätt fil, men så kommer det en bil körandes och försöker tränga sig in i min fil precis i slutet och jag hade släppt in en bil precis innan, så man kör efter kugghjulsprincipen. Men föraren som var en kille blev helt galen över att jag inte släppte in honom så han försökte preja mig av vägen, körde jätte nära och gasa som fan. haha men jag gav mig inte så han stannade bilen och gick ur och vifftade med händerna, jag skrattade åt honom och alla tutade på honom. jag körde vidare och igenom tunneln, men när jag kom ut igen ser jag golfen komma upp jämsides med mig och försökte preja mig av vägen åter igen, jag kollade inte ens på honom utan ignoerar honom totalt. Robin blev dock svin arg och åkte emellan oss och la sig i 10 km/h mitt i vägen. så jag åkte hem och han åkte efter robin upp till olskroken sen gav han sig och åkte hem. Seriöst, vad är det med människor haha, Skrattade mest åt hela grejjen men frågan är hur fan han orkade.

Idag är det fredag och helg skall mysa med min prins hela dagen och imorgon är det thn som gäller, brännboll med klasskompisarn :d skall bli sjojsigt värre :) En liten överasknings kommer att dyka upp under helgen :;)

xoxo

shopping med mammie

Frureinhold.se / 28 Maj, 2009 - 14:08 / Vardagen
2 Kommentarer

Nu har jag äntligen fått köpt en födelsedagspresent till min skrutt :D Det är nämnligen så att Robin fyller 21 på tisdag och han är så värd det bästa :D Så jag är mycket nöjd med mitt köp och jag hoppas att han blir det också. Kan tyvär inte säga vad det är för han brukar kika på vad jag skriver :) Men om man skall återgår till vad min bästa mamma köpte till mig idag :D Vi träffades för att äta lunch och vips var vi inne i henrikssons och där gav hon mig massa fina skinnjackor att prova, det tog runt 7 min från att vi kom in tills vi gick ut med en jätte fin svart skinnjacka :D Jätte stort tack mammie du är den bästa !!

Idag har jag pluggat massor och just nu väntar jag egentligen bara på att robin skall komma hem så vi kan åka till hans föräldrar. Jag skall nämnligen prova ut klänning till jennifer som hon skall ha på hennes skolavslutning :D det kommer att bli toppen skoj :P hon är så himla söt så hon kommer tt se ut som en liten prinsessa :D precis som mig ;)

nu skall jag återgå till plugg

xoxo

växa upp, eller vara barn föralltid?

Frureinhold.se / 26 Maj, 2009 - 15:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag är nog både och, man måste växa upp och tidigt sätts stor press på ungdomar. Vid 15 års ålder skall du välja hur du vill att ditt liv skall se ut. Men som 15 åring, kan man verkligen veta vad man vill göra 40 år framöver? Jag hade absolut ingen aning, så jag valde samhäll/samhäll. kort sagt blev jag absolut ingenting när jag gick ur gymnasiet. Men så är man 18/19 och studenten står nu bakom dig. Ut i arbetslivet, men vad skall man jobba med? Eller skall man plugga vidare? samma sak där, vad skall man söka, vad vill man bli? Förvirrad är bara förnamnet. Jag har provat på det mesta, bla. vården, servering, försäljning, lager och lokalvådare. Kanske inte de roligaste men jag har lärt mig mycket. Jag har pluggat 1 år på högskolan till gymnasielärare och 15 p juridik. Men fortfarande som 21 åring är man helt tom i huvvet på vad man vill bli. Jag har nu snöat in på att jag vill bli däckförsäljare, 1. jag älskar bilar och motorcyklar 2. jag är en sjukt bra säljare 3. jag är tjej = killar/gubbar anser det ballt och man säljer mer haha. (skämt) Jag skall i allafall söka till företagssäljare till hösten på ihm buisness school, håll tummarna att jag kommer in..

Men tillbaka till stress hos ungdomar, jag kan se tillbaka på min tid och jag kan verkligen förstå ungdomar / barn som blir utbrända och sönder stressade i tidig ålder. Det sätts en sån sjuk press och alldeles för tidigt, skall man inte få vara barn?? man kommer ha all tid i världen för att vara vuxen. Jag kan ofta känna mig som ett litet barn som bara vill mysa ner i mammas famn och glömma alla vardagsproblem. Men alla har inte den turen eller ron till att göra det, men för er som läser det jag skriver nu: STANNA UPP, TA ETT DJUPT ANDETAG OCH LOSSAS SOM OM DU LÄGGER DIG I MAMMAS/PAPPAS TRYGGA FAMN.  Låt dig inte ätas upp av stressen. Vi har bara ett liv och vi borde ta vara på den och må bra den tiden  vi har här. Det påminner lite om inlägget igår, pengar är inte allt, inget liv kan köpas utav pengar. Det är bara DU  som kan bestämma hur du vill leva det.

Så, nog med filosofi idag. Ha en toppen dag alla och ta vara på varandra !



money?

Frureinhold.se / 25 Maj, 2009 - 16:11 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag satt på vägen hem från sthlm och diskuterade pengar och dess värde... Men vad är egentligen viktigast, pengar eller vänskap? jag anser inte att man kan köpa sig vänskap, kärlek eller familj.

Lycka är, att vara ung, förälskad
att hand i hand få springa längs en strand
få känna svalkan ifrån vind och vatten
när kropparna har värmts av solbränd sand...

Lycka, krypa ner hos den man älskar
och stanna där i sängen halva da'n
tillsammans följa stigen genom skogen
och njuta härlig middag in i sta'n
Lycka är, att åldras nöjd, belåten
att utan bitterhet se tid som gått
få känna tacksamhet, vara förlåten
och ge och ta emot av stort och smått

Lycka kan man inte få för pengar
även om de finns i överflöd
lycka, är den ro som finns inom én
den gnista, som ger själva livet glöd
Kan man bara unna sig att vara
utan stress och utan prestation
har man lärt att ingen fångar lyckan
bara den som funnit tilliten och tron!

Detta tror jag på, självklart är pengar viktigt, du behöver mat och hela den biten, men allt för många fokuserar på pengar istället för lycka. Jag är lyckligt lottad, jag har ett underbart liv och jag behöver inte direkt tänka på pengar som situationen ser ut nu. Jag skall verkligen inte klaga och det gör jag inte heller men jag vill att andra skall förstå det vakra i livet. Att hitta någon att dela sitt liv med, inte köpa ngn att dela sitt liv med. Kärlek finns där man minst anar det och det är oftast det mest inveklade situationerna som varar längst. Som mig och Robin, vi var bästa vänner i gymnasiet, skildes åt och av en slump möttes vi igen och vi lever lyckliga och sjukligt förälskade i varandra. Sluta leta och låt ödet föra er tillsammans


sthlm avklarad och nya tag väntar

Frureinhold.se / 24 Maj, 2009 - 20:10 / Vardagen
9 Kommentarer

Så var jag hemma från stockholm igår och jag är helt slut :) Veckan har varit rolig men väldigt stressig, vi bodde vid odenplan ganska centralt. Och vi arbetade på södermalm så nu har jag i allafall sett en del av huvudstaden, helt okej men gbg är så mkt bättre ;) är ju ändå sveriges framsida ;) Jag lärde känna en toppen tjej där uppe som heter Kristin, vi bodde tillsammans och hon är helt sjukt go. Kul när man träffar människor som är exakt som en själv, man har så himla kul tillsammans då. I fredags drog hon med mig till stureplan, intressant ställe, de har införts en lag i sthlm som lyder; Inget mera sprut med champange. Man skall dricka den inte spruta den. haha kan det bli mer patetiskt, vad är det folk vill bevisa med att spruta 3000 :- champange på sig? jaja har aldrig riktigt förstått mig på ''fiskmåsarna'' För er som inte förstår vad jag menar med det kan jag förklara. De kommer i flock, för ett djävla oväsen och skiter ner. ;) Men kort sagt hade vi en toppen kväll och det får bli mer sånna här i gbg.

När jag kom hem igår hade min skrutt gjort det så himla fint hemma och köpt massa gott att äta. Jag vet att jag har världens bästa pojkvänn, älskar dej mest baby....

Idag har vi spenderat tid på freeport :D har inhandlat nya kuddar (stjärnor på) korgar (röda med stjärnor) handukar med stjärnor på där med, helt enkelt massa stjärnor :D me love, fått en förkärlek till stjärnor haha :) Efter freeport åkte vi till min syster och åt middag, grillad kyckling och tzatziki :) mumsigt värre + att vi fick en super god avocado sallad. Du är bäst syster.


nu är skrutten otålig och får sluta skriva, giuttar heroes för hela slanten..

xoxo

helgens bilder

Frureinhold.se / 17 Maj, 2009 - 20:06 / Vardagen
4 Kommentarer



vi var idag på falkenbergs motorbana, hur kul som helst, dock var det väldgt många urkörningar. Men man lär sid mer och mer för varje gång man är där :)

Igår var det melodifestiavl, jag tyckte rätt låt vann. Malena var bra, men europa är inte klar för opera. jag tyckte  även om portugals låt, semester känsla no.1.

nu blir det vin och mys, sthlm imon och det blir nog dåligt med blogg under veckan. Tar med mig datorn men kan inte lova att jag hinner skriva ngt.

xoxo

sista dagen med gänget?

Frureinhold.se / 15 Maj, 2009 - 14:41 / Vardagen
4 Kommentarer

nästa så kändes det idag när man spred till de närmsta i klassen att detta var min sista skoldag tillsammans med dem. Ja, man kan verkligen kalla det sista dagen med gänget. Ngr tårar kom allt och man inser nog inte vilken underbar tid vi haft tillsammans med skratt och otrolig vänskap. Jag tog också farval av min lärare som till och med han fällde ngr tårar, vad skall man säga? jag lämnar ett avtryck.  Efter skolan gick jag och emelie och satte oss på strandgatan för att ta en öl/cider, hur gott som helst och gud vad jag avgudar dej tjejen, du vet vad jag menar. Solen stekte i ansiktet och jag kommer sakna dessa tider,

Nu är jag påväg hem och det är totalt fullt på tåget, jag sitter dock för mig själv, mkt skönt. Jag skall i allafall hem till min vackra, underbara, perfekta, sexiga absolut bästa pojkvän och blivande man :D Älskar dej skrutten !! Vi skall gosa hela kvällen, dricka ett glas vin och bara rå om varandra, vi är så bra på det :D ps: Jag vetvad skrutten skall få i present nu ;)

Imon är det dags för en tripp till min mamma och pappa, söta mamsen har varit i lilla edet och hämtat min cykel som jag glömde där innan jag flyttade. Du är nog den bästa mamman i hela världen, jag skulle aldrig hinna eller vilja åka dit och hämta den :) Så tusen tack !! Jag skall också låna lite kläder utav mamsen som jag behöver i sthlm, du ställer alltid upp och du skall ha en stort tack. Kvällen imon blir nog lugn, har inga planer direkt. Men till söndag då, förutom att packa och hela den biten skall jag och baby åka till falkenberg för roadracing tävling :D vi skall möta upp johan, anders och tomasz, skall bli kul och träffa dem igen, hur trevliga som helst. Detta kommer att ta hela dagen så det blir hem och ännu mer packning innan huvudet skall besöka kudden.

bloggar mer på måndag när jag sitter i bilen upp till sthlm !!

ha en bra helg och kväll

xoxo

nytt jobb, ny utmaning.

Frureinhold.se / 14 Maj, 2009 - 22:19 / Vardagen
2 Kommentarer

Idag var andra dagen på intervjun som försäljare inom el avtal. Det finns två typer utav arbete, ett som går ut på att besöka privatkunder och förnya och byta till vårat avtal. (eon) Och ett går ut på att man besöker företag och avtalar med nya elavtal osv. Jag skall i allafall arbeta med att besöka företag och fjäska in mig hos cheferna :D Jag har fått ett stort förtroende utav chefen och slipper börja på noll. Jag skall på special utbilning i stockholm från måndag till lördag :)skall bli otroligt roligt och väldigt lärorikt. Vi kommer att bo mitt på södermalm och nära till massa företag. Jag längtar tills jag skall börjar och jag hoppas att det är ett jobb som passar mig bra. Men som min chef sa; jag har skinn på näsan :p helt riktigt !!

Ett tillägg till min underbara pojkvän som tyckte det skulle bli skoj med utbildning, dock kommer han att sakna mig massor. Sen hade han köpt räkor, tagit fram vin, köpt brämhults smootie och massa annat gott. Han hade också förberett allt så det var klart när jag kom hem och det var bara att börja äta. Älskar dej mest av allt min lilla skrutt :D Efter att ha ätit tog vi oss en lång dusch, hur mysigt som helst. Nu ligger vi allafall och kollar på highlights från super bike 1000 cc, mysigt kvälls nöje och jag blir allt bättre :)

hörs imorgon och skall försöka blogga under min vistelse i sthlm.

xoxo

karriär och privatliv

Frureinhold.se / 13 Maj, 2009 - 18:33 / Vardagen
2 Kommentarer

Ny dag med nya möjligheter. Jag var på arbetsintervju idag och fick fråga; hur ser du på karriär och privatlivet, vad har du för mål? Hur svarar man bra på en sådan fråga när man är på intervju? vad vill de höra som arbetsgivare. Jag svarade i allafall att allt handlar om att sammarbeta, självklart vill man ha en karriär men utan ett privatliv blir det ingen bra karriär. Man behöver en man/kvinna som finns där hemma, som ställer upp när jobbet tar knäcken på än eller om man bara behöver ett stöd. Men åter till intervjun, den gick bra (tror jag :p). Han ville att jag skulle komma tillbaka imorgon och se hur allt fungerade och han tyckte jätte bra om mig :) Jobbet handlar om att man besöker kunder och företag, marknadsför andra företags produkter. Exempelvis så kan jag besöka ett företag och så visar jag dem hur fantastiskt bra mac datorn, fixar ett avtal och så är allt löst. Hoppas att jag inte var allt för krånglig i min förklaring. Men jobbet kändes som ngt för mig och jag skall som sagt dit imorgon.

Hur har min dag sett ut annars idag?? Hmm jo jag gick upp vid nio slappade i soffan fram till 12 då jag började göra mig iordning. Intervjun var vid 3 och höll på i lite mer än 1 timmar. Efter intervjun gick jag till jensens för att äta lite middag, lataste laget, men efter den intervjun orkade jag inte ställa mig och laga mat :) Men nu är jag allafall hemma och jag har precis ställt in en rabarber paj i ungen och robin är snart hemma :)

ha en bra kväll alla

xoxo

ny dag !

Frureinhold.se / 12 Maj, 2009 - 10:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Solen gör mig sällskap i morgontimmarna :) Jag var ute precis för att flytta bilen, och jag bara njöt av att få solens, nu varma strålar mot mig :D Idag är det egentligen skola men jag hade missat det totalt :p i min almanacka står det att det skall vara imon, men himlans vad fel jag hade där. Men men får ta igen det en annan gång. Idag har jag ett ganska lugnt schema, vid lunch skall jag till jessica och gå en promenad tjöta och mysa med barnen. Hon var på beyonce igår så jag måste ju höra hur det var osv.

Om man skall gå in på helgen såhär i förväg har jag redan planer på gång :) fredag blir det ev. minigolf om det är bra väder och mys i slottskogen. Sen lördag och söndag skall vi till falkenbergs motorbana för att kolla på bla. superstock 600 och lite annat smått och gott inom roadracing.

Jag träffade en toppen tjej igår när jag var på anställningsintervju, Marina heter hon och bor i nässjö. Kul ändå att man sitter på en gruppintervju och man vet direkt vem man connectar med. När intervjuerna var över bestämde vi oss för att ta en fika. Vi gick till ett mysigt halvstort café mitt emot tingsrätten. Vi tog får kaffe och kaka och satte oss ner, efter en stund började båda skratta. Då ser vi att vi var de ända ungdommarna. Det var vi och bara pensionärer :p Men vi mumsade på, en äldre herre spelade piano i fulla muggar och det var en riktigt trevlig stund :) Vi sänkte medelåldern med typ 50 år :P

nu skall jag ta och äta frukost, brämhults juice och hembakt bröd :D

xoxo

Britney spears den 13 juli !

Frureinhold.se / 11 Maj, 2009 - 12:18 / Vardagen
0 Kommentarer

Då var det bokat och betalt, den 13 juli åker jag malin, johanna och Sandra till Stockholm för att skåda världens bästa artist :D Jag är en rock tjej men britney kan man bara inte missa. Det fick dock bli sittplatser :( satt kl 9 och det var totalt stopp och kvar över var alla ståplatser slut :( helt dö trist, det skulle varit på ullevi, då hade det funnits så många mer platser att stå på. Men men, det är bättre än inget.


Så jag ser fram emot detta och vi kommer att ha en toppen konsert flickor !!

xoxo

Monday again !

Frureinhold.se / 11 Maj, 2009 - 08:41 / Vardagen
4 Kommentarer

Så var helgen över åter igen och måndagen är alltid lika trevlig. I fredags var det semifinal i hockey vm, det gick tyvär inte alls bra och sverige tog brons i stället för guld. Det är väl helt okej och som arne sa för en stund sedan på nyhetsmorgon;om nhl inte funntis och att alla de svenska spelarna som spelar där hade varit med i svenska truppen hade endast kenny jönsson fått vara kvar, från den kvarvarande truppen, Men så kom lördagen och då var det dags för kalas för pappa :) han fick en spade och kläder utav oss syskon och respektive :) Han blev jätte glad och det bjöds på mumsig mat och dryck :) På kvällen gjorde vi inte alls mkt, kollade på da vinci koden och bara myste. Men till gårdagen, vi gick upp runt 9 och tog en lång dusch :D Sen åt vi frukost gjorde oss iordmning och stryde bilen ner till halmstad. Vi skulle träffa robins mc kompis Tomasz (kowe). Det blev dock en mkt kort vistelse, vi hade planerat att åka till anderstorp för att kolla på roadracing. Det var min första roadracing tävling och jag måste erkänna att för ett halvår sedan skulle jag inte sätta en fot på en sån bana. Men efter att ha träffat robin och blivit integrerat i mc världen är jag helt såld. Det var hur kul som helst och vilken kraft det är :D Efter tävlingarna åkte vi hem till halmstad igen och spelade rock band, shit vad kul det var :D Jag spelade gitarr och trummor en gång. Jag sög på trummorna, men robin var helt sjukt bra haha trummade gärnet. Klockan rann iväg och vid 11  åkte vi hem :) Tack för en toppen dag alla. Jag och Robin har också börjat kolla runt på lite gårdar i södra sverige. Vi fann bla. en gård i falkenberg som jag blev helt såld på :D hur fin som helst. Men en sak som gjorde robin helt extas var att det endast var 1.5 km till race banan(där han är medlem) Så vi blev riktigt sugna. Men vi får kolla upp lite mer med tider till gbg och hela den biten. Men det lutar åt att vi tar oss ner i landet när vi bestämer oss för att köpa hus/gård.

Idag då, jag sitter nu i soffan och väntar in släppet av britney spears, vi flickor ( johanna, elein, malin,carro, cissi, sandra och jag) hoppas att allt löser sej och att vi får tag i biljetterna :D annars blir det lugnt, får ta och plugga lite och kolla upp vad som skall vara gjort denna veckan.

ha en bra dag alla

xoxo

sjukgymnastik + akupunktur + gastroskopi

Frureinhold.se / 07 Maj, 2009 - 21:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu påbörjas ännu en behandling, för min rygg denna gången. Jag var hos sjukgymnasten på olskroken häromdagen och som vanligt; hur länge har du haft ont? sen 2002 ; oj, har du sökt hjälp? Ja, jag har varit hos kiropraktorer, naprapater, homeopater, massörer osv. Så ja, jag har sökt hjälp. Men har du ngn gång kännt att det blivit bättre? Nej och åter nej..... Detta är det vanliga snacket när jag är hos rygg och kropps doktorer. Efter lång undersökning med olika övningar kom vi fram att vi skall testa akupunktur och ett speciellt träningspass. Upplagt utav min tränare och han skall också vara med mig när jag tränar, så det känns jätte bra. En personlig tränare är guld värt och en kombination utav akupunktur hoppas jag för allt i världen att det kan bli bättre. Trött på konstant ont och jag vill kunna träna, jag mår så mycket bättre av att träna.

Men går man till magen nu då. Jag har nu gjort min andra gastroskopi på 2 år och jag hoppas även där på att bli bra. Jag läste sofias blogginlägg nyss och jag lider med dej hjärtat. Du skall veta att jag är stolt över dig och jag vet hur mkt du kämpar med mage och kombinerat med skola. Du är en fighter och det vet du !! Men som sagt, över till gastroskopin, jag skall i dagarna få svar på mina prover och jag hoppas att de kan visa vad det är för fel på mig. 


Nu åter till vardagen,  min praktik är snart klar och det är ganska skönt. Man blir utmattad av alla intryck och man blir trött av barn ibland :P Nästa vecka händer ngt intressant men jag säger inget om det nu, men det är skoj :) I helgen är det kalas för pappa :D han har nu blivit 48 år, men beter sej som 28 ;) nädå du är den bästa pappan ever !!


nu skall jag spendera tid med min syster innan robin kommer och hämtar mig.


xoxo 


helgens bravader

Frureinhold.se / 03 Maj, 2009 - 20:03 / Vardagen
3 Kommentarer


Det har hänt mkt i helgen, bla. liseberg och grillning :) ni får se på bilderna och förstå hur kul vi haft det :D


ha en bra kväll


xoxo


sol sol sol

Frureinhold.se / 01 Maj, 2009 - 21:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Man blir ju helt lycklig av detta väder... Idag vaknade jag vid 8 och var näst intill klarvaken, men jag ansträngde mig och sov en stund till :) Men vid nio gick jag upp och gjorde pannkakor :) älskar att äta pannkakor till frukost :) Men efter frukost åkte ja till kungsbacka för att rida en tur med Dante. Skönt förmiddag och när jag kom hem mötte jag mina lilla skrutt i dörren, då hade han precis varit och handtvättat jeepen. Men efter allt tvättande och ridande tog vi med oss en filt och la oss ute på gräsmattan och solade :) Kl 14.00 var det dags att göra sig iordning för att åka på kalas :) Hugo fyllde 3 år och det var dags att fira honom :D Utav mig och robin fick han en slipover och en tshirt att ha under :p Himla snygg :) Efter kalaset åkte vi till stan igen, men istället för att åka hem, åkte vi till liseberg :) Vi tog en liten tur runt parken, åkte bergbanan och köpte socker vadd :D mumsigt värre. Men till kvällen nu då, efter liseberg köpte vi grillmat och nu sitter vi med massa gott kött i magen och med vin + öl i handen :) Till det roliga hör att vi har världens slappaste katt :D se och njut !


xoxo