StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

liseberg och anderstorp

Frureinhold.se / 28 Juni, 2009 - 22:46 / Vardagen
2 Kommentarer



xoxo


soool

Frureinhold.se / 26 Juni, 2009 - 16:25 / Vardagen
0 Kommentarer

så himla skönt med soool och färgen börjar att komma :) underbart, idag har jag varit med michaela och myst hela dagen. Vid två åkte jag hem för att åka till öb och köpa ett partytält :) super fint blått och allt, passar till team blue. Imorgon är det anderstorp och jag skall ha mina blåa bikini och ett par svarta shorts, det kommer bli super snyggt ;) Just nu kollar jag på tennis, söderling är klar för en fjärde omgång, skoj skoj.. sen ikväll är det fotboll, småkillarna är hemma i gbg och spelar semi :) hoppas att de kan vinna över england, det hade varit sensation :D


solen gör mig lyckligt

Frureinhold.se / 25 Juni, 2009 - 08:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Igår var ännu en underbar dag, lite mer svettigt än vanligt haha, jag var nämnligen i lödöse igår och började skrapa på huset. Jag måste ändå erkänna att det var nog det tråkigaste jag gjort haha nä inte direkt. Men det var tungt för kroppen, speciellt för en handikappad jennifer med en kropp som en 70 åring haha. Men jag fick skrapat huset och en mysig stund tillsammans med mormor och morfar :)

Idag är en ny dag och egentligen skulle jag till havet med michaela, men igår kväll kom jag på att jag skulle till sjukgymnasten idag :( det är väl bra att jag skall dit, men jag hade gärna legat vid havet. Men jag har lite andra planer för idag, funderar på att åka till syster yster och bara slappa hela dagen :)

nu skall jag i allafall äta frukost

xoxo

sommar kort

Frureinhold.se / 23 Juni, 2009 - 22:31 / Vardagen
0 Kommentarer



härligt :)

you give me love love love

Frureinhold.se / 23 Juni, 2009 - 08:38 / Vardagen
2 Kommentarer

Min baby är verkligen helt underbar, jag är så lycklig över att jag har dig mitt troll :D

Idag är det ännu mera sol och jag blir bara så lycklig :) Vaknade vid sju och kunde inte somna om så nu ligger jag i soffan och kolla på top model, skall snart ta en promenad till tandläkaren och sen en lite längre tur efter åt. Så himla skönt att promenera på morgonen, speciellt på sommaren :) Igår kändes det som det enda jag gjorde var att röra på sig :p Först gick jag´till sjukgymnasten, akupunkterades och sen tränade. Efter träningen gick jag hem igen bytte kläder och åkte sen in till stan, men av en dum anledning gick jag på fel spårvagn och insåg att de hade spårat om vid svingeln så jag gick av där och gick till centralen, det är la kanske 500 meter så det är inte så farligt :p Men på centralen ser jag min fina prinsessa :D där s tod hon med snygga evon och väntade på mig :p Uppe i stenungsund satte vi oss för att sola, men både hon och jag lider av damp så vi tog hundarna och promenerade till sjön som ligger ca 3 km från huset :p hur mysigt som helst och det gjorde gott att röra på sig :p Så kortfattat röre jag på mig extremt mkt igår haha, men det gör gott för kroppen.

nu måste jag gå

ha en bra dag :D

xoxo

midsommar

Frureinhold.se / 22 Juni, 2009 - 12:31 / Vardagen
0 Kommentarer

så är helgens bravader över och tillbaka till varadagen. Jag måste bara säga att denna midsommar var nog den bästa ever. Vi hade det så otroligt mysigt nere i halmstad med party tält, god mat, dans kring midsommar stång, bastu och bad. Men det bästa av allt var att jag fick spendera den tillsammans med min prins :p Vi fick till och med lite sol på näsan vilket var ett stort pluss. Men midsommar dagen var inte lika fin och vi var ganska sega båda två, så efter frukost åkte vi hem till gbg igen. Myste och vilade en timma innan bilen styrdes upp emot stenungsund och en mysig kväll tillsammans med linus och michaela. Så himla underbara är ni båda två :D

Finns inte så mkt mer att skriva, men jag lägger upp lite kort så får ni se helgen i bilder :D




xoxo

Aha - Bingo

Frureinhold.se / 18 Juni, 2009 - 10:47 / Vardagen
0 Kommentarer

Just nu får du 50 kr att spela för så fort du registrerar dig på http://www.ahabingo.com/?ref=u26467 Kan vara en jackpott som väntar just på dig ;) Passa på i regnet och gör en registrering, det är helt gratis och ett stort nöje :)

xoxo

midsommar stress

Frureinhold.se / 18 Juni, 2009 - 10:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja, så är det återigen midsommar och planerna det här året är Halmstad och Tomasz, alltså inte tylösand :P Men det skall bli spännande och jag hoppas på en toppen midsommar med många skratt och god mat :)

Nu kommer lite bilder från igår, då det var hannas skolavslutning i nian, så himla duktig är du !!



underbart !

underbar dag

Frureinhold.se / 15 Juni, 2009 - 20:10 / Vardagen
0 Kommentarer

så är måndagen avklarad. Idag var det sags för akupunktur, om jag skall vara ärlig gjorde det sjukt ont :p jag har redan svin ont i kroppen och sätta nålar i muskelfästen som redan gör ont är ingen höjdare haha. Men det gick helt okej, 2 st i ryggen 2 i benet och en i foten. På torsdag blir det ytterligare fler nålar och jag hoppas på att det skall bli bra i min stackars kropp.

Men efter sjukgymnasten var det att promenera hem och göra sig iordning och invänta michaela :) Idag var det nämnligen ullareds dag :) Vi kom dit ner runt 12 och det var lugnt och skönt där inne. Vi skulle dock inte köpa så mycket, det mest behövliga, tvättmedel osv. Men självklart kröp det ner lite prydnads saker också. Men när vi väl var klara så lämnade vi sakerna i bilen och traskade vidare till martinsshop outlet :D hemliga saker till mig och michaela, såååå kul :D

nu är jag hemma, precis packat upp, lagt in en tvätt och väntar in min prins :D

ha en bra kväll

xoxo

Helg mys

Frureinhold.se / 14 Juni, 2009 - 18:38 / Vardagen
0 Kommentarer

Så är det söndag och moto gp reprisen är i full gång :) Men om vi skulle göra en sammanfattning.

Fredag:
I fredags gjorde vi verkligen inte mycket, både jag och mitt lilla troll var helt slut efter veckan. Så vi köpte massa godis, såg på filmen Them och ett päron till farsa i LA. Blev en skön fredag och jag tror att det var behövligt, bara gosa och mysa till 110 %.

Lördag:
Ja vad gjorde vi då... På förmiddagen tog vi det bara lugnt, kollade in lite träningar på moto gp i spanien och verkligen ingen stress alls :) Men vid tre fick vi lämna lyan och åka till Tony i mölndal (kompis till Robin). Han behövde råd om spottar i badrummet och eftersom min prins är bäst på allt sånt så fixade det sig. Tiden tickade fort fram och vid 4 styrde vi ''peggan'' till Stenungsund och till Linus och Michaela :) Vi har så himla kul tillsammans och frågan är om man kan skratta så mkt som vi gör haha.. Vi lämnade killarna en stund och gjorde klart hagen i skogen till de små hästarna, hur mysigt som helst med solen och hästarna som snosar en i nacken. Men vid nio var vi klara och då gick vi in och kollade på rally brudar :) galet bra film och vi skrattade lika mkt där med haha !!

Söndag:
Så är det dagens bravader... Vi vaknade vid 9, eller ah, jag vaknade vid nio och putte på robin så att han skulle vakna :) Jag gick och upp och gjorde iordning pannkaks smet och robin började vädra sängkläder och gjorde det fint här hemma :) Du är så duktig baby. Men vi hade lite spring i benen så vi åkte upp till lödöse för att hjälpa mamma och pappa med huset och båten. Jag började med att göra iordning våran bil så att den var ren och fin, utvändigt och invändigt. I min röda bekini stod jag och tvätta bilen haha. Väl klart var jag trött och hungerig så då fick det bli lite mat i magen :) och direkt efter sattes jag i arbete :( haha klippa gräset fick det bli och om jag skall vara helt ärlig var det ganska rogivande, fick en skön kommentar utav robin; Du är lätt den sexigaste trägårdsarbetaren jag sett, med bekini och allt. Tack baby ! Men med en båt klar för sjösättning och en gräsmatta klippt och fin, kastade jag mig i poolen... brrr 16 grader var inte vad jag hade väntat mig och jag trodde kroppen skulle sluta fungera  :) men jag var först i iår och jag är rätt stolt :)

Nu skall jag göra hallon/blåbärs paj och mysa mig ner i soffan. Imon väntar akupunktur och ullared med michaela !!

Kiss och bajs !!

xoxo


Uch för regn

Frureinhold.se / 12 Juni, 2009 - 10:01 / Vardagen
0 Kommentarer

Man blir ju bara så deppig utav det här regnandet :( Men man får göra det bästa av situationen och lägga sig i soffan med sex and the city och twilight :D godis och ngt mer gott :)

Igår lekte jag en stund med michaela :) vi har så himla kul tillsammans, vi testade på hur det var att gå till en pantbank och panta guld som man inte ville ha kvar. Det låter lite skumt, men både hon och jag hade saker som vi inte ville ha kvar :D så nu är vi snäppet rikare haha. Han som expiderade oss tyckte nog vi var dunder roliga haha.(kan förstå honom). Efter pantbanken åkte vi och lämnade av linus bil och Robin hämtade upp två flamsfior, och styrde bilen mot tre hästar :) gud vad jag älskar den affären asså, köpte läderfett till mina stövlar, medan michaela köpte tråd osv till hagning :)  Du är såå duktig. Men när vi var klara där åkte vi till maxi i kungälv och köpte taccos, mumsigt :) åkte till deras hus i stenungsund och gjorde en god par middag ;) Så himla kul att linus och robin går så bra ihop, allt blir så mkt lättare då :) jag och michaela spelar allan och dem kan hålla på med det dom tycker är kul :) Men efter allt lek var det dags att åka hem, var la hemma vid 22.00 och la oss direkt i sängen. Men nu till det jobbiga, jag stensomnade, men under natten började jag drömma om hur illa jag mådde och vaknade med världens illamående. Jag gick upp för att spy, men inget verkade vara på g. Men jag satt på toa länge och mådde as illa, men till slut blev jag så trött på att sitta där, jag var trött och ville sova. Så jag stoppade fingrarna i halsen, s***** och sen var det bättre och jag fick somna om, Men fatta vad skumt att bara spy och sen är det bättre, jag har inte spýtt igen heller så det var riktigt skumt. Men men nu skall jag sätta på en film och gosa ner mig i soffan...

xoxo

Jennifer´s avslutning middag

Frureinhold.se / 11 Juni, 2009 - 10:05 / Vardagen
1 Kommentarer



himla söt blev hon :) och jag är rätt stolt eftersom det är jag som stylat henne :)

fullt ös

Frureinhold.se / 10 Juni, 2009 - 08:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja idag är det återigen miljioner saker att göra, uppe med tuppen för att tvätta. Sitter nu i soffan och äter yougurt, la mig igår med världens migrän och den ligger fortfarande kvar och lurar, och inte nog med det så mår jag illa. Ah vad ska man säga, gnällspik eller allvarliga problem ? haha ibland börjar man fan undra, men det är bara att kurer och gå vidare. Men vad skall jag då göra idag?? Jo efter att all tvätt är tvättat skall jag sminka mej lite snabbt och åka in till stan och träffa Diana :) skall bli jätte kul, saknar henne massor. Ta en lång fika och snacka massa med strunt :) Vid två bär det av till uddevalla för att göra iordning sötnosen jennifer :) hon skall nämnligen ha skolmiddag idag och hon skall självklart vara den finaste på hela middagen :D Men vi återgår till kvällen, då är det fotboll och då skall jag bänka mig i soffan med en filit och med min mann :D


nu skall jag kolla klart på nyhetsmorgon, ha en bra dag !!

xoxo

ny färg

Frureinhold.se / 09 Juni, 2009 - 17:34 / Vardagen
0 Kommentarer




Me love :)

Team blue

Frureinhold.se / 09 Juni, 2009 - 16:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Fick bli en liten tillökning för team blue :D

mums :)

Frureinhold.se / 09 Juni, 2009 - 14:08 / Vardagen
0 Kommentarer



prova nytt?

Frureinhold.se / 09 Juni, 2009 - 11:54 / Vardagen
1 Kommentarer

jag har använt mary kay mascara länge nu, men igår så kände jag för att testa nytt.. Jag ger Nivea Nano Definition. ett stor +.
 

färga håret och promenader

Frureinhold.se / 09 Juni, 2009 - 11:26 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag skall jag äntligen färga mitt hår, vet dock inte vilken färg jag skall ha men det kommer att vara mörkt, med inslag av rött och lila.. låter lite emo, men det är väldigt fint och livfullt :) ahh får helt enkelt ta kort sen och visa :) Robin åkte precis in till stan för att äta lunch med ngr kompisar och jag ligger i soffan, är för trött för att röra mig haha.. slapp är bara förnamnet. Men när han kommer hem skall vi åka till slottskogen och gå en lång promenad :) skall bli dunder mysigt..

xoxo

så var det måndag igen.

Frureinhold.se / 08 Juni, 2009 - 11:36 / Vardagen
0 Kommentarer

måndagar är nog de värsta dagarna på hela veckan haha, dock skall jag väl inte klaga, jag har haft en skön morgon. Vaknade vid 8 och fick skynda mig lite för att hinna ner till sjukgymnastiken, solen lös och det var allmänt skönt ute. Träningen gick bra, väldigt många mjuka övningar, men som gör mig väldigt stark i rätt muskler. Det är rena lyxen att ha en egen tränare som peppar än och hjälper än. Snart skall vi börja med akupunktur också, skall bli kul att se om det gör ngn skillnad. På tal och akupunnkntur, igår låg jag på en spikmatta, fy *** vad ont det gjorde men efter 2-3 minuter börjar smärtan övergå till en skönkänlsa och man blev helt yr och näst intill drogad haha. Kroppen satte igång att arbeta så hårt att man skapade ett eget avslappningsmedel. Jag kommer verkligen att fortsätta med spikmatta för jag tror att det kan hjälpa mig. Sen skall jag och baby köpa en bäddmadrass som innehåller magneter, en slags magnitism som ''suger'' ut det onda i punkter på kroppen. Vi sov på det hemma hos hans föräldrar i lördags och det var nästan samma känsla som med slikmatta (dock lite mildare) Det pulserade och man fick ett skönt lugn i kroppen. Så för er med mycket värk och problem med muskler och leder, testa dessa sakerna.

Efter sjukgymnasten gick jag till ica för att köpa frukost :) fick bli brämhults smootie (mango och ananas) yougurt med mango smak och banan skivad i yougurten och sist men inte minst kiwi :) God och nyttig frukost :) Till lunch blir det mozzarella och tomat sallad :) ahh I love !! Men efter lunchen kommer vi till det roliga :) då skall jag nämnligen till michaela och vi skall leka hela eftermiddagen :) Skall bli så himla kul :) Ikväll blir det lugnt, pasta och kycklling till middag och sen bara mysa ner oss i soffan :) pussa extra mkt på min prins, saknar hon fast att han bara varit borta i hmmmm 3.5 timmar haha..

ha en bra dag alla

xoxo

nytt i garderoben :)

Frureinhold.se / 07 Juni, 2009 - 20:04 / Vardagen
3 Kommentarer

Tack baby, du är den bästa !!


Allt detta tillägnat Team blue, vilket är vårat team inom road racing :) kommer bli himla snygg och klänningen är planerad till midsommar :) får hoppas att den sitter fint :)

ha en bra kväll

xoxo


underbar helg och en toppen pojkvän

Frureinhold.se / 07 Juni, 2009 - 13:39 / Vardagen
0 Kommentarer

så är ännu en helg över och det har varit helt underbart. Det börjar i fredags då vi var i uddevalla och passade hästar, mysig kväll med grillning tillsammans med michaela och linus. Mysigt att de kunde komma ut mitt ute i skogen tillsammans med oss :) Men om man skall övergå till lördagen, det är  nämnligen så att jag och min lilla skrutt hade 6 månaders dag igår. Men vad jag inte visste var att han hade hyrt ett delux rum med loft på nääs fabriker, med utsikt över sjön  :) att jag inte smälte när jag ser att han svänger in på göteborg och ahh hela sveriges finaste hotell :D haha kanske inte, men den standarn som de hade där har jag aldrig mött på ett svenskt hotell. Så jävla fint (lägger upp kort ikväll eller imon) åt god mat och drack vin, åt godis och kollade på fotboll :) Ah man kan ju utan några som helst problem säga att det var bland de bästa kvällarna i mitt liv. Du är den bästa pojkvännen i hela världen.

idag är det val och vi har varit och röstat, just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa för att äta middag och robin hjälper pappa med båten :) jag skall laga mat och invänta tennis finalen :) bli en mysig eftermiddag..

xoxo

roadracing och två lönnmördare ;)

Frureinhold.se / 04 Juni, 2009 - 13:22 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var det dags för årets första träning på falkenberg igår :) det gick hur bra som helst och med sprillans nya ställ och fräscha ställ kan jag lova att många var svartsjuka ;) jag blev ju helt upphettsad över att se min prins köra sådär fort på banan ;) haha
Robin längst fram ;) bäst är du..

Om vi går till idag, i morse kl 06.45 fick jag ett sms utav michaela; Heeej godmorgon är du vaken, skall vi äta frukost. haha skojig är du gumman, men jag gick allt upp förberede frukost och vid halv 8 åkte jag hämtade henne på svenska mässan, hon åkte med Linus in så för att slippa ta vagnen hem till mig så hämtade jag henne :) Det fick bli pannkakor, hur gott som helst med grädde och sylt.. jummy. Men till det sjuka med oss två, haha vi lider verkligen av något, det är inte normalt att skratta konstant hela tiden haha.. bäst är du gumman :) Får leka mera en annan dag !!



sötaste paret efter mig och baby :D Men bäst för Linus och Robin att ni kör försiktigt med era monster maskiner ;)


mysig hästdag

Frureinhold.se / 02 Juni, 2009 - 20:59 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag var nog bland de mysigaste dagarna på länge :) I morse kl 7 satt jag i bilen påväg till Michaela, vi skulle nämnligen åka och hämta en liten sällskapsponny till hennes wiskey :) Vi hade många skratt och många planer ;) om ni bara visste alla våra ovänner vad vi planerar för er ;) mohaha galet vad kul det var, gaskammare, för att nämna något.. haha nä kanske inte så extremt med det var i allafall mkt trevligt.. Efter trippen ¨åkte jag hem för att igen åka bil, fast denna gången till uddevalla för att prova ut skor till Jennifer. Det fick bli mina student skor, skit snygga och det passade perfekt. Men istället för att åka hem åkte vi till michaela och linus :) Dem hade köpt en sjukt snygg evo, och huset blir bara finare och finare :) sen fick vi också se små söta shettisar springa runt och leka :p ahh det blev en mysig kväll.. :) En sak till som vi planerade var att åka till tyskland :) jag och michaela i en bil i ett gäng timmar haha stackars medtraffkanter :p

Nu är det desperet

xoxo

ps: Grattis baby på 21 års dagen !!