StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

skön låt att somna till :)

Frureinhold.se / 31 Juli, 2009 - 21:54 / Vardagen
0 Kommentarer



fort minor - where'd you go?

storm ngn ??

Frureinhold.se / 31 Juli, 2009 - 21:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Ah det är synd att säga att det är lugnt ute, vinden har ju fått rå damp och stormar gärnet ute. Vi åkte efter middagen och kollade till båten i ulvesund, och för att komma ut till båten behöver du självklart gå på en brygga rätt långt ut eftersom båten är ganska stor. Hade jag haft batman vingar hade jag flugit som en vante av bryggan haha :) Båten mådde bra och det blev en kort visit. Efter båten åkte vi till uddevalla för att lämna Jennifer och visa upp alla fina kläder vi köpte idag :) Sen fick vi också god kvällsmat av kycklingspett med jordnötsmör sås :D mumsigt..

Imorgon är det ingen vanlig dag för det är tindras födelsedag hurra hurra hurra. Ja imorgon är det Tindras dags att fylla år och inte vilken ålder som helst utan 5 år :D Hon bara växer och växer och tiden går föööööör fort :p Känner än nästan gammal. Vi har köpt en dans matta till henne som jag tror hon kommer att digga starkt, hon är grym på wii sports så hon lär tycka om detta lika mkt :p får hoppas det allafall..

Jag har också blivit sjuk vilket jag har glömt att skriva :( jag vaknade i morse och hade världens ondaste hals... hatar att vara sjuk och ännu värre att ha ont :( ahh jag tänker faktist gnälla lite, då får man massa gos från robin :) just nu gör han grönt the :D ah jag är mkt glad att jag har honom !!

nu skall jag stänga av datorn

xoxo

speed shopping !!

Frureinhold.se / 31 Juli, 2009 - 13:20 / Vardagen
0 Kommentarer

start 10.30 !!

ja nu styrdes bilen ner ill kungsbacka för en shopping dag på kungsmässan :) men snacka om att det gick fort. Först gick vi till hm och shoppade lite basplagg  :) jag köpte mig en mössa :p Jag lägger även upp kort på alla plagg vi köpte fast på en skylt docka ;) (Jennifer den lilla ) Hon måste ju ha massa nya skolkläder nu för gymnasiet och vem kan inte sånt bättre än jag ?? haha ingen !! Ni skall veta det att jennifer har levt i hood tröjja och mysbrallor det senaste åren. Så jag gör succse och hon blir så himla vacker..



mössa, stickad från HM



väska och plånbok från Kårlings esprit.



kjol och linne från gina tricot.



kjol från gina, tröja från hm och skärp från gina



leggins från hm, tröja från hm



sko punkten



samma som ovan fast med en extra tröja från hm


allt detta på loppet av 1.5 timmar :p rätt okej asså :D

xoxo

vill ha

Frureinhold.se / 30 Juli, 2009 - 18:31 / Vardagen
1 Kommentarer


Vill ha !!!! den är en förbättring än den gamla locktången eller som vissa använder en smal plattång. Jag kikade efter dden på ullared men den var slut där :( får fjäska med min man om inte han tycker att jag behöver en sån, den är allafall helt grym och det blir jätte fina lockar. Jag tycker att resultatet blir bra med plattång när man lockar, men den värmer hela vägen runt så att det blir ännu bättre resultat :) me like !!

Nu har jag precis hämtat anna och joakim på landvetter, det är verkligen en speciell känsla att gå in i en flygplats, dock inte lika kul för att hämta någon :) Man vill ju vara den som skall resa, så underbart att lämna in väskan och sätta sig i baren och börja semestern. Ja vi får verkligen hoppas att det blir en resa i vinter.

Ikväll skall vi hyra hostel part two, förra helgen såg vi ettan och tvåan är lika bra :D Lite scary men ändå kul om man får säga så om en rå skräck film.



xoxo


godis monster

Frureinhold.se / 30 Juli, 2009 - 14:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag låg i soffan och kände hur jag var sjukt sugen på ngt :) Så jag kravlade mig ur soffan och gjorde kladdkaka :D mumsigt.. sen tag jag fram två bamse kycklingklubbor som jag la i marinad, yaammie


underbar låt !

Frureinhold.se / 30 Juli, 2009 - 13:20 / Vardagen
0 Kommentarer



ännu en låt som man blir helt sjukt glad utav :D


 

xoxo

budget för naglarna

Frureinhold.se / 30 Juli, 2009 - 11:53 / Vardagen
0 Kommentarer

Alla vet att vi lever i en lågkonjuktur, men detta tycker inte jag skall påverka hur vi tar hand om våran kropp.. Jag har införskaffat mig en budget produkt för mina naglar, vill testa och se om det kan göra gott
.


jag är precis klar med rengöring av nagelband och lagt på myrroljan, naglarna och händerna känns helt underbara så nu är det bara att fortsätta sköta om dom och se på resultat. Som sagt man behöver inte dyra manikyr behandlingar för att få känna på lyx. Hemma går lika bra :) och ett perfekt sätt i dessa tider att unna sig ngt extra. Finns att köpa på kicks, och det medföljer en beskrivning hur man skall göra om man är osäker.

xoxo

shopping coach?

Frureinhold.se / 30 Juli, 2009 - 10:34 / Vardagen
0 Kommentarer

det tror jag hade passat mig perfekt :p Det är minst en gång per dag känns det som om ngn frågar vilket schampoo eller vilket klädesplagg som passar personen bäst. Jag njuter verkligen utav det, kanske skall bli den nya rachel zoe ? haha Imorgon kommer Jennifer ner till gbg och vi skall ha en hel dag i stan för att köpa skolkläder för gymnasiet. Det skall vara sofistikerat men ändå klass på det :) Inga problem, det kommer att bli hur kul som helst :) Lägger även upp kort på vad vi hittar för kul :)

Rachel Zoe !!

Idag sov jag ut, utan att ngn väckte mig :D Vid tio slog jag upp skottgluggarna, hur skönt som helst med helt nya lakan som vi bytte igår kväll. Jätte söta satin lakan med änglar på :) Jag älskar satin, det ändå materialet som vi använder, det skall vara skönt att sova och man skall unna sig lite lyx. Dock vill jag ha samma lakan som de har på nääs fabriker, kommer inte ihåg märket, Måste ta reda på det, dem var helt underbara, och btw ni som inte varit på nääs borde åka dit, helt himelskt !

Nääs fabriker.

Mina planer idag är oklara, just nu ligger jag i soffan med robins tshirt och kollar på simningen, tro det eller ej men även den sporten tycker jag är intressant :) Det är nog ngt fel på mig men jag kan leva mig in i nästan allt :) Men jag får se om jag åker till kungälv och hälsar på min syster och hennes familj eller om jag hittar på ngt annat :)

mer uppdatering längre fram på dagen !

xoxo

sun sun sun ??? where are you !

Frureinhold.se / 29 Juli, 2009 - 22:03 / Vardagen
0 Kommentarer

Trött, det är nog det ordet alla använder mest haha, man är nog seg och jag tänker faktist skylla det på vädret.. så tråkigt att det inte kan vara sol och värme, man blir så mkt lyckligare av att solen skiner och att det är varmt ute.. Ta sköna promenader runt marstrand och mysa i solnedgången... Ah ni hör ju, inte konstigt att man blir deppig, det är ju samma årstid året om nästan !!

en dag på stan :)

Frureinhold.se / 29 Juli, 2009 - 16:15 / Vardagen
0 Kommentarer

´Nu är jag klar klippt och efter bara ngr timmar istan är man helt slut, om landet människor gnäller på badjävlar tänker jag gnälla på turister, det är helt sjukt vad mkt folk det var i stan.


ser ni hundöronen ? :P haha både jag och peter skratta åt det :p



inte så stor skilland, men det gör gott att klippa av 5 cm :) Jag är kanon nöjd :)



Och så fick det bli en ice latte :p åh vad jag älskar ice latte när det är varmt ute, sån sjukt skön av svalkning och med en god kaffe smal :D yaammii !!

Nu kollar jag på top model 2 och väntar på att robin skall komma hem, han jobbar över till 18.00 så jag få snällt vänta här, hade också behövt åka till båten och starta den så motorn får gå runt ett par varv :)

xoxo


bilder från ngr tidigare tillfällen :)

Frureinhold.se / 29 Juli, 2009 - 12:07 / Vardagen
1 Kommentarer



Jennifer värmer upp för EM, det är hon i blått :D sjukt duktigt !!



ice age 3D hur kul som helst och lätt värd att se på bio, vi skrattade oss igenom typ hela filmen :)



Min nya klocka :p perfekt när man vill ha ngn snygg ring men ändå att den är praktisk .:) Super nöjd  :)

klippa mig

Frureinhold.se / 29 Juli, 2009 - 10:32 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag skall äntligen få klippa mig idag :) det är svårt bara om man skall spara till lite längre eller klippa av det igen. Jag får diskutera det med peter, han har sin salong mitt i gbg med utsikt över avalon och kungsportsplatsen :) Skall bli skoj och testa en ny frisör. Jag älskar när johanna klipper mig som hon har gjort det senaste åren, men det är så svårt att ta sig till lilla edet :( Jag skall också göra mamma och pappa en tjänst, de brukar alltid ge tindra ett spelande kort men iår glömde de av att köpa ett innan de styrde bilen ner till europa. Så pappa ringde alldeles nyss och bad mig åka in till stan och köpa ett kort och skicka så att hon får det innan helgen då hon fyller 5 år :) Hon är en stor tjej nu :)

Nu har precis fotografen åkt och jag blir så avundsjuk på hans utrustning, den är helt kanon och allt blir såååå mkt större :p på fredag måste ni hålla koll på hemnet, då åker den ut och jag kan inte vara mer än stolt :) Nu skall jag slappa tills runt halv 1 och sen åka in till stan :)

xoxo

ullared

Frureinhold.se / 28 Juli, 2009 - 18:43 / Vardagen
2 Kommentarer

Ja så var man hemma ifrån ullared, dock inte nu men vid 3 tiden lämnade jessica av mig hemma i gbg igen :) Det har varit en underbar dag med en underbar syster, det gick smidigt med varken kö in eller ut :) Jag fick köpt massa nytt till huset med inslag av båthus :) lyktor med fiskenät och fiskmåsar på :)aahh helt super fint :) Sen köpte jag lie tavlor med gamalt stuk över det, en var bla eiffel tornet på :) Det gillar jag verkligen, gamaldagsa tavlor är riktigt hett :P Sen var det även motiv med gamla annonser på båtresor bla till america på 1900-talet. Jag är riktigt nöjd :) Kommer att bli fint i huset :)

Nu har jag precis stängt igen dörren efter en lång konversation med grannen, hon har väldigt mkt erfarenhet av hundar och speciellt valpar så jag fick massa tips och råd om hur jag skall gå till väga med Macy och hon ville gärna hjälpa mig :) Jag längtar tills våran lilla vovve bor hos oss :) och när jag kan börja all träning :) Åh nu kom Robin med en red bull, han vet verkligen vad jag behöver, är helt slut efter ullared och en red bull hjälper än att komma upp i tempo igen, för att börja rensa lägenheten från saker. Imorgon kommer mäklaren och fotograferar och jag skall även klippa mig imon :) på tal om ingenting, men det skall bli skönt och få klippt till det lite :)

Nä nu får jag börja röra på mig

xoxo


fullt upp..

Frureinhold.se / 27 Juli, 2009 - 14:28 / Vardagen
5 Kommentarer

Som mamma sa igår, jag borde bli hemma fru, hahah jag har fullt upp hela dagarna med sysslor som en riktig hemma fru gör :p Nu är det allafall fullt upp, mäklaren kommer idag och skall värdera lägenheten, gud vad jag skrubbar varje vrå och plockar saker överallt. Men nu är jag nöjd för en stund, skall väll gå en runda vid tre igen för Morgan som mäklaren heter kommer vid 4, har lite saker att bära upp till vinden också. Så nu håller vi tummarna igen att vi kan få sålt så fort som det bara går och sen börja flytta till gården, jag vill jag vill jag vill..

Imorgon skall jag och syster till ullared :) Hon ringde förut och frågade om jag ville följa med henne till ullared och självklart vill jag det. Man hittar alltid massa kul där nere :)

nu skall jag dricka upp mitt kaffe och ta det lugnt en stund :)

xoxo

rätt foder

Frureinhold.se / 26 Juli, 2009 - 17:04 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har länge funderat om jag har rätt foder till min lilla katt, ger henne just nu royal canin för hårbollar, mjuka royal canin bitar i sås och en skvätt fiskolja. Jag är super nöjd, det finns inget mer uppskattat foder för djuren än royal canin, det är smakrikt och mkt vitaminer och mineraler som en katt/hund behöver. Jag har även shoppat mat och atiraljer till Macy, vi har zoo kompaniet ett stenkast bort och det är svårt att inte shoppa ihjäl sig :D Det jag har kvar till den lilla är en säng som jag skall köpa på ikea och matskålar. Men det skall jag be mamma köpa på ullared, där har dom jätte fina som inte kostar extremt mkt. :) Lägger hellere pengar på maten ( vilket inte är det billigaste). Jag investerade även i ett mkt fint halsband och koppel idag, det syns kanske dåligt på bilden, men det är rosa med massa glitter på :D Gud vad söt hon kommer att bli. Det går också att förstora kopplet allt eftersom att hon växer. Det fick också bli hund godis som belöning när hon kissar / bajsar ute och när hon är duktig på hennes valpkurser :) belöning är vikigt när dom är små...  

Igår var det en lång dag som sagt men jag glömde skriva in att vi var och shoppade lite små saker till oss själva (jag och jennifer) Så jag får lägga in det nu. Jag är väldigt mån om min kropp och vad jag har på den (smink, schampoo, lotaion osv) Så åkte förbi bellbox och handlade in saker som tagit slut. Jag köpte värmeskydd och inpackning medans jennifer köpte bara schampoo. Men sen var vi också på kungsmässan och köpte lite kläder till jennifer, det fick bli en blå shorta, grå lång tröja och lila glittrig halsduk. Vi skall också träffas i veckan för att handla lite skolsaker :) Så himla kul !!





xoxo

RR's Macy

Frureinhold.se / 25 Juli, 2009 - 18:39 / Vardagen
0 Kommentarer

nu är hon äntligen vår och den 13 augusti flyttar hon även in. Det tog oss tre timmar för att åka och kolla på macy, men det var så värt det. En lång resa in i skånes mörka skogar, men det blev minst sagt en skojjig resa mohaha :)



xoxo

dagens

Frureinhold.se / 24 Juli, 2009 - 10:42 / Träning och hälsa
0 Kommentarer




xoxo

human is beautiful, perfekt is boring...

Frureinhold.se / 23 Juli, 2009 - 17:00 / Vardagen
2 Kommentarer

Som Tyra banks sa i top model; human is beautiful, perfekt is boring.. vilket stämmer riktigt bra, ingen är perfekt, och att framstå som det är döds trist. Jag kan komma på mig själv skriva i bloggen om allt bra som händer osv. Men sjävklart har jag dåliga dagar, som idag tex, världens dåligaste humör och inte alls på hugget. Kastar elaka kommentarer och har alla taggar utåt. Jag skall vara glad att mina föräldrar och speciellt robin har tålamod och vet hur jag skall tas. Det finns olika metoder :P antingen låta mig vara och näst intill ignorera mig, eller så pratar man (robin) med mig och så blir jag jätte arg tills det kommer så långt så att jag börjar gråta och då kramar han mig och så blir allt bra. Haha jag låter som ett psykfall, men som sagt alla har dåliga dagar och man måste få gråta en skvätt eller två.

Men så till den delen av dagen som har varit bra, eller ah bättre :P vi åkte nyss till ikea och köpte doft ljus, älskar när det luktar gott och det blir en sån mysig känsla när det är regn och rusk. Nu längtar jag som en tok tills lördag, då skall vi åka och kolla på Macy och lämna handpenning, jag längtar efter en liten vovve som kommer och snosar.

Just nu studerar jag Robin när han sätter upp en fläkt i köket, det är helt otroligt hur händig min man är, det finns nog inget han inte kan lösa. Jag är imponerad. Nu skall jag krypa ner i soffan och inte göra fler knop idag :)

xoxo

scones

Frureinhold.se / 22 Juli, 2009 - 19:54 / Vardagen
0 Kommentarer

nu står jag i köket och beundrar min man på hur duktig han är på att komma på goda saker att göra och att också göra dom. Han ville ha scones och gissa vad han knådar just nu ?? jo scones såklart. Skall bli mumsigt och det var nog i högstadiet jag åt det senast.
 

mumsigt värre :D

allt måste klaffa

Frureinhold.se / 21 Juli, 2009 - 18:24 / Vardagen
2 Kommentarer

I helgen väntar som det set ut nu en resa till blekinge. Jag och Robin vill ha en hund och vi har äntligen hittat en sötnos som vi vill ha. Vi skall därför åka och kolla på henne på lördag om allt klaffar, hon som äger henne måste få ledig från jobbet. Men det verkar som det skall lösa sig. Om inte åker vi och hämtar henne den 13 augusti.

RR´s Macy kommer hon att heta  :) erkänn söööt, det är en blanding utav bordercollie och golden retriver. Jag älskar bordercollie, men det skadar inte att blanda den, molly var bordercollie/labrador och det gjorde henne till en mkt klok dam men som ändå kunde tygla sina nerver från bordercollie sidan. Jag tror därför att golden rasen kan tygla bordercollin. :) låter krongligt men jag hoppas på att det blir bra :)Så håll tummarna alla på att hon är lika bedorande som på bilderna och att allt klaffar :)

Ikväll är det My new BFF med paris hilton, det är helt patetiskt men ändå kan man inte sluta kolla haha. Det är sjukt men ändå kul att se unga tjejer bete sig som besatta hyener. Jag har också börjar planera husets tema och det lutar åt sjöbod, vi bor som sagt 200 m från havet och det passar ganska bra med lite lantigt och sjöbod stuk :)

nu skall jag se klart på bones innan kycklingen åker in i ugnen !!

xoxo

Vår lägenhet är till salu

Frureinhold.se / 20 Juli, 2009 - 16:21 / Vardagen
3 Kommentarer

Nu skall vi sälja vår lägenhet för att flytta till en gård i uddevalla. Här är annonsen som ligger ute på blocket denna veckan, enjoy !!

http://www.blocket.se/goteborg/Ny_renoverad_frasch_2_a_I_Bagaregarden_22657258.htm?ca=15&w=1

Säljer nu min nyrenoverade 2:a i Bagaregården. Med läge i ett snyggt och fräscht landshövdingshus.

Rundtur i lägenheten; på andra plan med utsikt över ånäsfältet ser du en nyrenoverad hall med snygga guld-vit randiga tapeter, golvet är ny slipat och är bevarat från start. Det är stort utrymme med högt i tak.

Sovrummet är stort med samma golv som hallen, tapeterna är ljusgrått målat med en härlig fondvägg utav slingrande blommor. En stor garderob och det finns också utrymme i rummet för byråer om det skulle behövas.

vardagsrummet är också ett rum med mycket yta, det är högt i tak och väggarna är vita med en grå fondvägg. Det är högt i tak som övriga lägenheten.

toaletten är lagom stor med dusch.

köket är nyrenoverat, med grön pärlspont, svart bänkskiva, vit keramik dubbelho, svart spis och ugn (keramikhäll) specialdesignad dioderlampa från italien. Köksluckor i vitt med vetrin, infällda spottar med dimmer. Kyl och frys är inbyggda, stort kallfråd.

Lägenheten i helhet är öppen och fräsch, bostadsrättsföreningen är stadig med mkt låg avgift. Tvättstugan är helt nyrenoverad, med nya maskiner och en spa avdelning på gång.

Klicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bildKlicka för att se nästa bild

Om vi inte hittar en försäljare i veckan som kommer, överlämnar vi den till en mäklare.

måla klart huset

Frureinhold.se / 20 Juli, 2009 - 10:19 / Vardagen
0 Kommentarer

idag håller vi tummarna att det inte börjar regna, jag skall nämnligen upp till mormor och morfar och måla klart huset. Jag är riktigt stolt över mitt jobb, det har varit riktigt tungt i ryggen men tar man det succesicvt så går det kanon. Sen hjälpte mamma mig en dag med den värsta väggen. Så om en stund när jag och Robin har vaknat till och ätit klart skall jag åka upp till lödöse och han till uddevalla. Han har sin enda vecka ledig och endå är han inte ledig, segt att vara egen företagare, fullt upp jämt. Men vi skall på lång tur till vinterns så det är kanon :)

Ikväll blir det till att ta det lugnt, vila och mysa !!

xoxo

damp?

Frureinhold.se / 19 Juli, 2009 - 18:17 / Vardagen
0 Kommentarer

jag tror att jag och robin lider av adhd, haha, vi skulle ligga hemma och bara mysa hela dagen. Det höll fram tills efter moto gp, rossi vann tätt följd utav lorenzo, helt okej :) vi bestämde allafall för att möta upp mamma och pappa i uddevalla och åka och kolla på vårat hus vi skall flytta till så fort lägenheten är såld. Så om det är ngn är intresserad utav en fräsch 2:a i bagaregården sök efter det på blocket, den ligger ute en vecka innan mäklaren tar över. Dem tyckte allafall att huset var jätte fint och det tycker vi med, har hittat massa ideer och jag vill bara börja renovera och dona :D Jag fick också en ny överaskning idag utav min baby, gud vad glad jag blev och jag läääääääängtar tills lördag och även till den 13 augusti. Ahhh nu nu nu, ME LIKE !  

Just nu sitter jag i soffan i uddevalla hos Robins föräldrar med jennifers mac i knät, btw mac is the shit finns ingen bättre och praktiskare dator. Det blir fläskfilé och potatis till mat, robin och jag har lagat :D 

ikväll är planerna samma, appoloosa och mys, plus att vi skall försöka hinna hem till privilegde.

xoxo

mys söndag

Frureinhold.se / 19 Juli, 2009 - 10:53 / Vardagen
0 Kommentarer

idag är det mys till 100 %, vaknade för en stund sedan och drog med baby till affären, köpte frukost, film och gott för ikväll :) det blir glass med varma hallon till the appaloosa


får hoppas att den är bra. Igår var vi på bio, harry potter, den var helt okej men jag vill ha mera, så är det väl alltid. Vi satt och åt god glass och en öl innan bion, det är verkligen så gosigt :D

Men som sagt mys idag, kolla på moto gp 13.45 och göra minsta möjliga.

xoxo

planer

Frureinhold.se / 18 Juli, 2009 - 12:47 / Vardagen
2 Kommentarer

nu måste allt klaffa, det  blev lite hastigt allting. Men så som det ser ut nu skall lägenheten ut på försäljning den 27 juli och förhoppningsvis blir den såld snarast. Vi skall nämnligen flytta till en gård i uddevalla och för att vi skall kunna göra det krväs det att lägenheten blir såld fort. Men om vi nu leker med tanken att den är såld, jag längtar massor till att inreda ett hus :) blir så mkt mer yta att göra fint. Vi har börjat kolla hur vi skall ha det och det blir så fint :)

Idag är det lördag vilken innebär Harry pottter, jag längtar verkligen tills ikväll, men först skall mamma och pappa komma hit och kolla på våran fina hall och äta ny gräddad kladdkaka som robin grejar med just nu. Sen skall vi hinna gå ut och få i oss en bit mat innan bion :) får se vilken restaurang det blir, kanske danilo, men får helt enkelt  se.

Vi har också börjar kolla på hund, jag älskar bordercollie, men det är alltid bra att bryta av rasen, tex som molly bordercollie/labrador. Vi har hittat en kull med bordercollie/golden, får se hur det blir. Men jag längtar även tills det springer runt en liten valp hemma på gården :)

nu skall jag åka och handla kattmat, min kräsna katt äter bara royal canin ;)

xoxo

ny bil?

Frureinhold.se / 16 Juli, 2009 - 12:09 / Vardagen
0 Kommentarer

ja det är eventuellt dags för det, vi kikar runt lite på bilar som passar för en gård, en hund och som fortfarande är cool med mkt potensial. Jag har kikat runt lite och har hittat en bil som jag verkligen diggar och som även robin gillar.
http://www.teknikensvarld.se/provkorningar/mazda/3_mps/index.xml

Mazda 3 MPS kommer att bli en hårding för konkurrenterna i GTI-klassen. 260 hästkrafter, 250 km/h i toppfart och 0-100 på 6,1 sekunder. skrivet ur teknikens värld.

Vi får helt enkelt åka och provköra den och sen slå till, me like a lot..

xoxo

längtar !!

Frureinhold.se / 15 Juli, 2009 - 11:56 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu börjar det nalkas massa roliga saker :D dock är det hemligt ;) för allas spänning kommer jag att dra ut på det lite till.. det jag kan säga är att det kommer att bli en förändring ''big time'' och nej det handlar inte om barn haha..

Idag är det onsdag och harry potter premiär, jag kommer ju ha svårt att inte kolla på youtube senare om en massa klipp osv.. jag och robin skall gå på lördag så jag får länga lite till, vi skall dock hyra lite harry potter filmer ikväll och göra en resumé. Det kommer att bli skaldjurs creps till middag blandat med skaldjur i vitlök :D gud det är så himla gott :D

vad skall man skriva om, just nu är det totalt stopp haha.. jo en sak som jag tänkt på, som egentligen inte är så kul. Men jag var på apoteket förut och köpte lite små saker, och jag har regaerat på vaccin mot svininfluensan och om man skall ta en spruta och slippe skiten eller om hur nödvändigt det är. Jag frågade apotektanten om vad hon tyckte och hur man skall gå till väga. Tidningarna skriver om att till hösten kommer många att drabbas och redan nu finns ett gothiacup fall. Så man har ju smittan runt omkring sig. Dock tyckte hon att media överskriver (som vanligt) men att jag skall prata med en läkare för mer info, sen sa hon också att unga borde ta vaccinet eftersom de är lite mer mottagliga. Jag skall till doktorn imorgon för ryggen och då skall jag verkligen fråga.

nu skall jag lägga mig i soffan, äta frukost och kolla på en bra film.

xoxo

oj då

Frureinhold.se / 14 Juli, 2009 - 17:00 / Vardagen
0 Kommentarer

jag får be om ursäkt för värdelös uppdatering, jag har haft alldelses för mkt att göra och har helt enkelt inte hunnit sätta mig till ro. Jag mår i allafall bra och det är inte fy skam ;) Det jag har sysselsatt mig med veckan som gått är att måla om mormor och morfars hus :) det blir sjukt snyggt och jag fick välja färgen :D biege grått hus, 2 nyanser mörkare knutar och röda fönster :) ahh jag älskar verkligen röda fönster. Det är ganska rogivande att måla, dock har jag så jävla ont i kroppen så det blir ett litet handikapp, men jag tar allt i min takt. Jag har också umgåts mycket med min pojkvänn, min älskade, fantastiska livskamrat som jag avgudar och älskar mest av allt. Men så kommer ví till veckans höjdpunkt!!!



I fredags åkte jag och robin ner till malmö för att följa lilla jennifers första EM i reining. Hon har under året kvalat och samlat poäng för att slutligen tävla nere i bökeberg den 11 juli. Hon gjorde sjukt bra ifrån sig och är rankad 21 i europa, man kan inte vara mer än stolt och imponerad. Hon är helt klart min idol, och du är en underbar person, min lilla syster !! Det var en underbar helg och en skön relax...

nu är det tisdag och imon gäller sjukgymnasten igen, jag har numera avslutat akupunktur, det hjälpte ej, så nu testar jag ''elshocker'' får la se om det kan göra ngn nytta. Jag skall fortsätta att måla på huset och det kommer vara klart i slutet av veckan :) sen i helgen blir det wheels and wings på söndag och harry potter på lördag :) ovanligt att vi har ngt att göra konstant hela tiden :) Men det skall bli mysigt att få se hur det är där nere och jag längtar efter harry potter filmen :D

nu skall jag äta och vänta in Emelie med barn !

xoxo

harry potter

Frureinhold.se / 06 Juli, 2009 - 11:40 / Vardagen
2 Kommentarer



nu är det dags för 'ännu en harry potter film och jag LÄNGTAR verkligen :) den har premiär på onsdag den 15 / 7 men jag och min prins skall inte gå förän på lördagen. Filmen är 2.33 timmar lång så vi ville ha guld stolar så därför får vi snällt vänta tills lördagen. Men det kommer att bli dunder mysigt med god mat innan och sen en skön stol på bion :D Me like a lot !

bird women

Frureinhold.se / 06 Juli, 2009 - 10:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Ja vad skall man säga, kom in hemma på gården efter sjukgymnasten och möts av en himlans duns, och en liten fågel bebis åker till marken, efter kommer hans kompis och börjar puffa på honom men när jag kommer fram flyger kompisen iväg och jag tar upp den näst intill livlösa lilla fågeln. Jag sätter mig på en utav utemöblerna och ser så att vingar och klor är hela och han ligger i min hand med stängda ögon. Men efter en liten stund öppnar han dom, sträcker på sina små söta ben och kolla på mig. Han sitter i 2-3 minuter och samlar kraft för att sen flyga iväg. Det kändes verkligen som dagens goda gärning. :)



så himla söt alltså :)

sjukligt trött

Frureinhold.se / 06 Juli, 2009 - 07:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Såhär trött har jag nog inte varit på länge, min kropp är helt lam och jag vill bara ligga i sängen och dra täcket över huvudet... Men men sånna dagar har vi alla. Jag har varit dålig på att uppdater men jag lägger upp lite bilder ifrån helgen så får ni se varför jag har haft fullt upp :P


jag har lite kort på mobilen också men det får komma upp sen, det som inte fångades på bild var när vi tillsammans med michaela och linus åkte ner till volvo fritids by och badade, hur skönt som helst  och inte en manet i sikte :p

jaja nu måste jag äta och springa till vagnen..

xoxo


heta dagar och heta nätter

Frureinhold.se / 01 Juli, 2009 - 14:07 / Vardagen
0 Kommentarer

jag skall verkligen inte klaga på det underbara vädret, men just nu är det extremt :p känns ju som om man är i ett annat land, ett mer exotiskt sådant. Men det är aldrig fel att få lite sol på skrutten. Fönstren står på vid gavel och Robin sitter varje kv'äll och kollar på hus, vi har kommit så långt att vi bestämt oss för vilket område vi vill bo i. Båda var överens om att det skall ligga lite avskilt, alltså inget stort villa område, så det fick bli kungsbacka området, runt särö och onsala. Underbart område som erbjuder massa fina ting. Vi var där igår och gick en promenad, det är verkligen helt underbart. Samtidigt som man har nära till ett stort köpcentrum (kungsmässan och freeport) där vi igår köpte ett par skor till robin, dunder fina levis sommar skor. Så vi letar för fullt, efter något som skall falla oss perfekt. Vi är allafall en bit på väg och det är inte illa det :)

Nu skall jag ut i solen, baby kommer hem snart, bäst med eget företag, man bestämmer hur man vill jobba :D me like !! så direkt han har kommit hem skall vi till mamma och pappa och glassa vid poolen hela kvällen.

xoxo