StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

förkylningar

Frureinhold.se / 23 Januari, 2009 - 07:52 / Vardagen

Godmorgon

Det är nog ett under att jag än så länge (peppar peppar) inte blivit sjuk, satt på vagnen på väg in till tåget, och överallt hör man host, snor och allt som hör förkylning och influensan till, Så jag får helt enkelt hålla tummarna att jag klarar mig ifrån det iår med.

Idag är det fredag, I love fridays !! kvällen ser dock ganska lugn ut, lets dance, mys, godis och såklart ska jag köra hem mammie och pappie inatt efter deras konsert på lisebger. Så det blir att man sover i lödöse inatt, men det blir ganska bra ändå eftersom vi skall till bike imon förmiddag och sen kommer tuva och tindra på dagen :D Men det kommer att bli hektiskt eftersom snickaren kommer imon eftermiddag och på kvällen skall vi träffa Pau och Richard för bowling. Med lite natts sömn bär det av till sthlm på söndag morgon på 2 hjul mässan. Så om jag är totalt död på söndag kväll finns det en anledning till det.

Nästa vecka väntar också ett späckat schema med vfu(verksamhetsförlagd utbildning) i stenungsund, det är verkligen det bästa med lärarutbildningen, att få praktisera. Att få se hur det ser ut i det verkliga livet, teorin i praktiken helt klart.

skriver mer sen !

xoxo




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: