StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

biljard kväll !

Frureinhold.se / 09 Januari, 2009 - 13:25 / Vardagen

Ikväll ska jag spöa pojkarna i biljard ;) förra gången gjorde jag succé, kanske för att jag var relativt nykter om man jämför med fredrik och robin. Men idag är kalle med så då blir det lag, Jag fredrik mot kalle och robin ;) ni kommer att få storstryk mohaah.. egentligen skulle paulina och richard komma men tyvär var dom dubbelbokade :( tråkigt men sånt som händer.

Igår gjorde jag inte mkt mer efter att jag skrev, slappade med thaimat tillsammans med Fredrik och Robin, kollade på en bra film och bara tog det super lugnt :) åt även tårta igår, I love fat food, make my curves look good ;) haha

För tillfället äter jag frukost, vaknade kl 12 idag närmare halv 1 men är man ledig så är man och jag tror min kropp behöver sova ut ! Traska upp ur sängen satte på datorn och gick ner med tvätten i tvättstugen. Med min stora förvåning hade ngn tagit min tvättid, snacka om att man ville skriva en lapp men snäll som jag är struntade jag i det och tog två andra maskiner som alla får använda. Skillnad på tvättstuga, här i detta område är det lyx att tvätta känns det som, jätte bra maskiner, snyggt runt om kring och alltid chans till att tvätta, fast att du inte bokat. Toppen helt enkelt !


dags att slå på projektorn och kika på tv :)


ha en bra eftermiddag och kväll


xoxo

Total Pink




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: