StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Lördag

Frureinhold.se / 31 Januari, 2009 - 12:49 / Vardagen
0 Kommentarer

Så är jag hemma i soffan och slappar, Robin och Rhaino bygger kök :P så gött att inte behöva göra ngt alls, bara att ligga och slappa, känner att jag är i stort behov av det just nu. Schemat idag är ganska mycket slapp men om en stund skall vi åka till uddevalla för att hä'mta mercerdersen, eftersom vi skall hämta motorcykeln. Efter uddevalla skall vi till Paulina och Richard :) vara där en stund, visa edet för robin haha.. kvällen blir i allafall hemma i göteborg.



Dessa söta döskalle spännen köpte jag i sthlm på mässan, har matchande örhängen, så himla snyggt om ni frågar mej ;D Me love !!

nu blir det mer skidåkning

xoxo

Mc-brud numera !!!

Frureinhold.se / 30 Januari, 2009 - 11:48 / Vardagen
0 Kommentarer



Sexigt värre ;)



Sån skall jag ha :D bra när man är på tävlingarna !!!



Love it !! Thank god får the U.S.



tattoo

Frureinhold.se / 30 Januari, 2009 - 07:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Så¨var det fredag igen, bästa dagen  på hela veckan, man vet när man kommer till arbetet på morgonen att ikväll blir det partaj eller mys !! helt perfekt. Om man skall sammanfatta dagen igår blev det såhär, först praktik på dagen fram tills 2, tog tåget hem till gbg så var här nere runt kvart över tre. Robin hämtade upp mig och så åkte vil till hans tatuerare :D bokade en tid, dock 3 mars ( mkt att göra = bra tatuerare) och då fick jag ändå en snabb tid för att vara dom, så jag hade lite flyt med mig igår. Vi skall också träffas en vecka innan och skissa upp så att den blir personlig och att det ser ut som mig :p om ni fattar.  Efter tatureraren åkte vi till blomsteraffären och handlade hur mycket fina växter som helst, kort sagt blev det riktigt hemtrevligt, (hemtrevligare) Men sen bar det hem, plantera blommor och beställa frölunda-södertälje på ppv, grymt bra match och självklart så vann frölunda med 4-1 :D

Idag är en ny dag och kl 7 var det dags att lämna in duchess till veterinären, hon skall nämnligen steriliseras. Så himla söt var hon när doktorn ropade upp hennes namn och vi gick in i rummet. Hon kröp ihop i min famn och ville inte släppa taget, mammas älskling. Men vid 4 kan vi hämta ut henne igen så det är skönt det. Så nu sitter jag på tåget på väg till stenungsund för sista dagen med praktik, skönt men också lite tråkigt :/

Som sagt fredag idag och jag skall bara ta det lugnt, plugga lite och bara relaxa tillsammans med baby. Imon blir det upp tidigt för prov, efter provet ner till gbg igen för att studera när snickaren och robin arbetar ;) när dom ngn gång blivit klara skall vi till uddevalla för att hämta mercedersen. Vi behöver nämnligen ha den på söndag när vi skall till malmö och köpa en Yamaha R1 :D Så nu kommer det att stå en R6 och en R1 i garaget :D så himla snyggt ! Dock skall han ha R1 på bana så den får ni tyvär inte se, om ni inte kommer på tävlingarna vill säga.


Fredrik har även lovat att lära mig köra så jag också kan ta motorcykelkörkort ! :D

Frukost nu, ha en bra dag

xoxo

torsdag

Frureinhold.se / 29 Januari, 2009 - 14:55 / Vardagen
3 Kommentarer

så är man på väg hem efter en ganska lugn dag på praktiken. Högtiden på dagen var ärtsoppa till lunch :D såå himla gott ;) Men som sagt är på väg hem nu med tåget och jag lä'ngtar till stan, 1 Robin står oc väntar  på mig och 2 vi skall till hans tatuerare och kolla på mina tatuering och beställa tid :D vill göra tattoo nuuuuu !!!

Ikväll blir det mys för hela slanten, så himla trött på kvällarna och inatt väckte duchess mig kl halv 4 av att hon har kommit in i puberteten, så hon jamar konstant.. Så på tisdag är det vaccination och sterilisering, thank god...

blir inte mkt mer idag, kankse mer sen om jag orkar ;)

xoxo

kallt kallt kallt !!

Frureinhold.se / 28 Januari, 2009 - 07:25 / Vardagen
2 Kommentarer

Jag vill ha ljusare tider nu, idag när jag stack näsan utanför dörren var det precis som om man frös ihjäl. Det är kallt, mörkt och tråkigt, snälla ge mig värme. Dagen ser ut såhär, frukost på espresso house, gå på tåget och slappa tills det är framme i stenungsund. Jag kommer att bli upphämtad av Gustaf på stationen och sen bär det av till skolan. Det är en ganska hektisk dag med lektioner fram tills halv 3, sen är det hemgång. Och eftersom vi inte hann med Ikea igår får det bli idag istället.


dagen igår gick prima, lektioner fram till 2 sen var det tänkt kvarsittning men inga elever kom så Robin var så gullig och hämtade mig igen uppe i stenungsund :D världsbäst är du baby !! Väl hemma i gbg åkte vi till frisören eftersom robin hade klipptid, var där i 45 minuter och åkte sen hem. Kvällen spenderade jag mestadels i soffan, man blir så otroligt trött på kvällarna när man inte är van vid att ta in så mkt info på samma gång. VFU: n denna gång handlar om att observera och det tar otroligt mkt på mina krafter :)

ha alla en bra dag

xoxo

godmorgon praktik dag 2

Frureinhold.se / 27 Januari, 2009 - 08:48 / Vardagen
0 Kommentarer

så sitter man och väntar på att tåget ska lämna stationen. Men ist'ället för att åka till thn blir det att tåget åker till stenungsund, tåg är ett mkt smart sätt att ta sig till olika destinationer. Dagen igår gick som sagt bra, hade med ärligehtens namn saknat dom små djävularna :p dock skall jag nog försöka komma till gymnasiet nästa gång för att känna en utveckling.

Schemat idag ligger till såhär, att först blir det skola fram tills, tre eller fyra. Sen ska jag hem, möta upp robin och åka till ikea för att köpa en byrå :) en vit byrå kommer det att bli, för att få plats med lakan och sånna grejer.

dagens outfit ser ut såhär


ha en bra dag, skriver en längre sammanfattining ikv'äll

xoxo

MC mässan

Frureinhold.se / 26 Januari, 2009 - 18:57 / Vardagen
0 Kommentarer

så var det mässa igår och resan till stockholm var så värt det. Åkte hemifrån vid 7 tillsammans med robin,kalle,paulina och richard. Jag och Robin körde lite var, hur kul som helst iallafall, längesen jag var i sthlm och alla de andra städerna för den delen., åkte bla. in i gränna ;) mums med polkagris. Mässan var också jätte bra, massa snygga motorcyklar, jag och Paulina var sjukt sexiga sittandes på dom ;) Vi var hemma vid 8 på kvällen, hur skönt som helst, duscha och hoppa i säng, skönaste på länge att efter en lång dag lägga sig i en skön säng.



Idag började praktiken i stenungsund och jag är helt slut, huvudet bara snurrar, alltid värst första dagen. Slutade kl 16.15 och eftersom tåget gick så skevt kom Robin och hämtade mig :) du är verkligen bäst baby !! Vi åkte och handla lite glass och sen bar det hem, shoppade också idag en grå tubkjol, en grå t-shirt med rosa,gul,blå och grön text, rosa-gul-grönt armband och rosa örhängen. (rosa= shock rosa) hur snyggt som helst.

imon är det praktik igen och dagen kommer att bli lika lång som idag :/ känns sådär men ah det går snabbt, är nog piggare imon också hoppas jag !

ha en bra kväll

xoxo

sthlm here we come

Frureinhold.se / 25 Januari, 2009 - 07:38 / Vardagen
0 Kommentarer

så var vi på väg, dock bara en kvart från göteborg, men allt har fungerat bra hittils. Robin kör första biten till borås, sen får jag ta fartkamrorna :) Mer uppdatering kommer längre fram.

Igår var det bowling igen, och gissa vem som vann :D lägger upp resultatet sist i inlägget. Efter bowlingen gick vi till jensens och tog en dessert och fick övertalat paulina och richard att åka med till sthlm, så nu sitter vi här, jag, Robin, Paulina, Richard och kalle. En sjukt rolig road trip ;)



hörs senare, ses på 2 hjul..

xoxo

lördag med bowling !

Frureinhold.se / 24 Januari, 2009 - 18:06 / Vardagen
0 Kommentarer

Snart dags att göra sig iordning för bowling, men först ngr rader om dagen. Vaknade vid tio, gick upp åt och allt som hör morgonen till. Åkte upp till bike och provade skinnställ, frågan är om man kan vara sexigare i skinnställ :P lägger upp bilder i slutet av inlägget. Efter bike åkte vi hem, mammie klippte till mitt hår och sen kom världens finaste och sötaste syskonbarn. Man blir helt lycklig när man ser dom små sötnosarna, springa runt och sitter ner med massa leksaker, skrattar och är lyckliga.. Vi var dock tvungna att åka hem runt 4 eftersom vi skall bowla ikväll, ska bli så himla kul att träffa Pau med pojkvän, min lilla skrutta :) skriver mer imon hur det gick. nu får det bli lite bilder !



Kan det blir roligare, nu är det bara plusgrader som gäller :D

ha en bra dag alla

xoxo

förkylningar

Frureinhold.se / 23 Januari, 2009 - 07:52 / Vardagen
0 Kommentarer

Godmorgon

Det är nog ett under att jag än så länge (peppar peppar) inte blivit sjuk, satt på vagnen på väg in till tåget, och överallt hör man host, snor och allt som hör förkylning och influensan till, Så jag får helt enkelt hålla tummarna att jag klarar mig ifrån det iår med.

Idag är det fredag, I love fridays !! kvällen ser dock ganska lugn ut, lets dance, mys, godis och såklart ska jag köra hem mammie och pappie inatt efter deras konsert på lisebger. Så det blir att man sover i lödöse inatt, men det blir ganska bra ändå eftersom vi skall till bike imon förmiddag och sen kommer tuva och tindra på dagen :D Men det kommer att bli hektiskt eftersom snickaren kommer imon eftermiddag och på kvällen skall vi träffa Pau och Richard för bowling. Med lite natts sömn bär det av till sthlm på söndag morgon på 2 hjul mässan. Så om jag är totalt död på söndag kväll finns det en anledning till det.

Nästa vecka väntar också ett späckat schema med vfu(verksamhetsförlagd utbildning) i stenungsund, det är verkligen det bästa med lärarutbildningen, att få praktisera. Att få se hur det ser ut i det verkliga livet, teorin i praktiken helt klart.

skriver mer sen !

xoxo


A day off

Frureinhold.se / 22 Januari, 2009 - 12:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var man ledig idag, hur skönt som helst, dock har jag inte sovit så bra inatt, drömt en massa. Sånt som händer antar jag. Idag är det i allafall torsdag och bara en dag kvar innan helg, fullspäckad är bara förnamnet på helgen som kommer. Först är det fredag, med lets dance och ganska lugnt, men så kommer lördag, då snickaren skall komma, vi ska till lödöse och hälsa på, sen på kvällen skall söta Pau kommer ner med Richard. Blir lite bowling och massa tjöt :D Söndag skall vi upp med tuppen, bilen styrs mot stockholm :D längtar efter en liten road trip, vi skall nämnligen på 2 hjul mässan. Få lite inspiration inför kommande road racing säsong.

Söta soffsar och mitt fina Jenniferhalsband

Dagens planer ser ut såhär, vakna och den biten är avklarad, kollat på gossip girl (love) sminkat mig och fått på mig sköna kläder. Skall om en stund gå upp till vintage affären som ligger vid redbergsplatsen, finns sjukt snygga kläder där. Sen när Robin kommer hem blir det middag på halta lottas, ev skall fredrik med. Kvällens schema är med hockey + handboll, hoppas hoppas att sverige vinner över kroatien, men oddsen är inte dirket på vår sida :(

nä dags för en promenad. Ha en bra dag

xoxo

lite bilder på boendet.

Frureinhold.se / 21 Januari, 2009 - 14:46 / Vardagen
7 Kommentarer

Eftersom jag numera bor större delen av tiden i göteborg får jag väl passa på att lägga upp lite kort :) 


som ni ser är det lite renovering :) köket är som himla fint, nästa projekt är sovrummer :D ska tapetsera om och ny garderob :)  finns mkt man kan hitta på, men en sak i taget det är det viktigaste. Den är otroligt mysig allafall och duchess trivs att vara stadskatt, lilla skruttan ligger raklång i soffan med tassarna i vädret :p så himla söt är hon. 

Är hemma nu igen från skolan, tänkte tagit en promenad, men just nu är det storm ute (nästan) så jag sitter och överväger.. ska kolla om robin hade tänkt att komma hem snart så kankse han vill följa med ut.

Diana var sötast idag, - VAAAH!! fanns det chocklad pudding, fan nu kommer alla vara slut, alla menstjejer kommer äta upp dom innan jag hinner dit. Fan jennifer varför sa du inget. ( då ska ni veta att hon stod bakom mej i kön när jag fråga om det var chockladpudding) Sen kom en efter en ner med en chockladpudding på brickan :D 

nä får väl göra ngt nyttigt antar jag.. 

xoxo
 

Gratis presentkort ! JC, Gina tricot, hm m.m

Frureinhold.se / 21 Januari, 2009 - 13:39 / Vardagen
0 Kommentarer




godmorgon

Frureinhold.se / 21 Januari, 2009 - 08:27 / Vardagen
2 Kommentarer

Så var man på väg till skolan igen, riktigt segt att gå upp kl 6, men är det skola så är det. Schemat idag ligger såhär, skola nu fram till 12, efter det blir det lunch innan det bär av till göteborg igen. Hem till bagaregården och antagligen lite plugg, fram tills 4-5 då Robin kommer hem, förhoppningsvis har han funderat ut ngt gott att äta. Sen är det en liten väntan tills handbollen börjar, hoppas hoppas att sverige vinner :p På tal om att vinna, frölunda tog sin första seger på 5 matcher, vilket är äntligen. Även boräs vann igår på västerås med 3-4 i förlängning :) mkt bra !!

Sen får man väl inte glömma en historisk händelse som tog sin kraft igår när Barack Obama startade en lång process som USA:S president. Ganska farsinerad utav hans start när han redan innan cermonin skapar ett 120 dagar långt stopp på guantanamo bay, vilket han sa i sin valkampanj att han skulle göra. Men vem trodde att han skulle börja uppfylla sina löften så snart?? Man kan alltid hoppas på att han kan utöra underverk, USA behöver mer eller mindre ett mirakel.

Lite nöje på detta, för er som är the killers fan kommer dom till hultsfred i sommar :) Sen var jag inne på www.macys.com igår, vilken underbar vårcollection, även hm och laredoute har mkt att erbjuda :) synd att man är fattig student, blir inte mkt till shopping nu... men har sökt lite jobb så man kan ju hoppas på att man får napp ;) i värsta fall får man sy om lite gamla kläder, det kan alltid vara kul :D eller så anlitar jag emelie till att sy lite kläder, hon är så himla duktig min lilla designer !

snart framme i thn så nu är det dags att klappa ihop datorn..ha en bra dag

xoxo



candyman

Frureinhold.se / 20 Januari, 2009 - 15:07 / Vardagen
0 Kommentarer

http://se.youtube.com/watch?v=vQ_7srmo5cE






njut !!



xoxo

50-tals kläder.

Frureinhold.se / 20 Januari, 2009 - 11:26 / Vardagen
1 Kommentarer

Jag hoppas att 50-tals kläderna tar över världen snart igen. satt och kollade på mtv och så kom låten candyman - christina aguilera. För övrigt en toppen låt, men se kläderna som de använder, I love it !!







Idag är jag ledig men har en bok att läsa, political philosophy, sådär kul men tyvär ett måste :/ Vaknade för en stund sedan riktigt skönt att få sova ut. Robin var så söt i morse, först åkte han till jobbet vid kvart i 7 som vanligt, men vid nio kom han hem igen :p blev hur glad som helst, dock skulle han bara hämta kort och leg som han glömt :p men jag fick pussa på honom en gång till. Lucky me !!

Om en stund ska jag ner och tvätta, ngt nyttigt får man göra när man är ledig kan man ju tycka. Sen får det bli att jag fortsätter att läsa i skolboken, så man lär sig något.

Till helgen kanske det händer skojsiga saker :D vi pratar på att åka till mc mässan på söndag i stockholm :P hade varit hur kul som helst, nu när snart säsongen drar igång och allt. Får se till så att det blir av, men det skall väl inte vara några problem.

dags att röra på proteserna, först tvätt, sen promenad och sen läsa :p perfekt '!!

xoxo

bagaregården..

Frureinhold.se / 19 Januari, 2009 - 17:05 / Vardagen
4 Kommentarer

Kom hem runt 2 förut och vädret kanske inte var det bästa, men om jag nu bor i göteborg och i ett väldigt mysigt område måste jag se mig om. Så jag tog på mig mysbyxor, gåskor och gick en sväng. Så himla fint, försöker hitta kort så ni ser hur mysigt det är. Får gå ut och fota imon och hoppas på sol :)

Ikväll är det handboll, hoppas,hoppas att de vinner över spanien, men vi får se vad som händer.. Nu tog top model 10 slut, whitney vann vilket jag redan visste, men finns det ngt skönare nöjje kl fyra på vardagar än att kolla på top model? nopps jag diggar det och många tjejer med mig? eller har jag fel ?? :P

Här är två tatueringar som jag funderar på, lite omritning på hjärtat, men snarlikt. Kina tecknen är en utfyllnad på det tecknet jag redan har vilket är kärlek :)



Snart kommer sötnosen hem med mat, mums mums med thai, me like mucho!!

ha en bra kväll

xoxo

skoldag

Frureinhold.se / 19 Januari, 2009 - 07:59 / Vardagen
1 Kommentarer

så sitter man på tåget igen, kallt och mörkt ute, men robin va så snäll och körde mig till tåget, så man slapp den biten med att stå ute och frysa. Dagens schema är skola som vanligt 9.15-12.00, vi skall diskutera Tomas Englunds bok och ngr andra diskussions frågor angående jämlikhet, samhället osv. Blir nog intressant får vi hoppas, just nu är jag så dunder hungrig så kan inte direkt tänka på skola :p

En sak som jag inte kan förstå är varför man med flit sitter och har as hög musik på ipoden, alla i vagnen hör exakt varje ord som kommer ur hörlurarna. Om du nu vill ha högt ljud skaffa rätt hörlurar så de slipper läcka hälften. Och en sak till, har man inte lite hjärna att förstå att alla människor inte gillar det hon lyssnar på? nä jag fattar inte hur vissa msk tänker, men men så kan det vara.

Igår var det som sagt uddevalla och den biten, men på kvällen såg vi på saw 5, aah me love saw filmerna, så för er som missat den, se den.

ha en bra dag

xoxo

söndag

Frureinhold.se / 18 Januari, 2009 - 19:48 / Vardagen
0 Kommentarer

så var helgen över igen :( så tråkigt med helger, dom kommer med storm och är lika snabbt över ! men men sånt får man väl leva med antar jag. igår var vi i uddevalla och passade hus och hästar, mysigt mysigt sen idag var vi i uddevalla tílls tre, har pluggat järnet, ska ha skrivit en text tills imon om en bok som är svår att hitta ngt centralt att skriva om. Men nu är det gjort efter en dags arbete så får hoppas att det duger :p

Bilden som ni ser är jag och duchess som precis har badat, så himla söt hon är asså. hatar att bada så nu går hon runt och skvätter med tassarna, men hon fäller så himla mycket så hon behöve badas.



det är också handboll just nu, skojsigt med sverige som leder med 27-22 mot korea, gött om dom vinner.

ha en bra kväll

xoxo
total pink


lördag

Frureinhold.se / 17 Januari, 2009 - 09:48 / Vardagen
1 Kommentarer

vaknade tidigt idag så då får man ta sig tid att lägga in kort på den nya datorn, och jag hittade den perfekta bilden som jag tog på tåget igår.
 

Ser det inte bra ut ?? rena lyxen om ni frågar mig, tåg är aldrig kul men om man har en dator som man kan sysselsätta sig med går tiden mycket fortare.

Idag är det som sagt lördag och solen tittar in genom fönstret, Robin stensover och jag sitter och bloggar haha. Hade förväntat mig lite sport på tv, skidor eller nott men nä då, inget alls. Så för tillfället är det nyhetsmorgon som roar mig !! Idag har jag inget planerat schema men ett litet upplägg finns. ska vakna och duscha osv, sen ska robin iväg och träna och jag ska in till stan och möta upp emelie, om hon nu hinner få en rast. Sen efter det ska till uddevalla och vara häst vakter inatt, myspys om no frågar mig. Så kort och gott blir det lugnt hela dagen, njuta av solen och bara ha det skönt.

hoppas ni får en bra dag

xoxo

bowling, ngr kort !

Frureinhold.se / 16 Januari, 2009 - 22:48 / Vardagen
1 Kommentarer



lite smått och gott :p själv ko jag trea av 6 st, inte illa med ensam tjej och allt !!

ha en bra kväll ska mysa gärnet nu

xoxo
total pink

på väg hem

Frureinhold.se / 16 Januari, 2009 - 13:28 / Vardagen
1 Kommentarer

vill bara till alla er som klagar på dongel, jag har nu åkte från gbg-thn och tvärt om och det har funkat perfekt. Enda gången det laggade ur var i nygårds tunneln, men man kan ju inte begära ngt annat. Men utan det så har det funkat toppen bra så propps på det !!

Ringde Robin förut och kom in på att mina skor skulle klackas om och jag kunde inte komma på ngt bra sätt att hinna med det i helgen, men sötnosen kom då på att han åker in och hämtar mej när mitt tåg kommer in och då tar han med skorna och sen hämtar han ´dom imon när jag ska fika med emelie... sötast är du !!!!

Idag ska vi som sagt bowla och fira fredrik, ganska taggad men vädret sviker mej, är ju snor kallt ute :S:S men men får se vad jag tar på mig. Kan ju lägga upp kort imon om jag hinner..

ha en bra eftermiddag

xoxo

godmorgon

Frureinhold.se / 16 Januari, 2009 - 07:57 / Vardagen
0 Kommentarer

Nu sitter man på tåget med dongel och smootie :) helt okej om du frågar mig. om 40 minuter är jag i skolan och har lektion till 12, efter det är det tåget hem igen för att på kvällen fira fredrik som fyller 34 i morgon :) vi ska för´st ut och äta och sedan bowla :P  undra vad man ska ha på sig :/ just nu lutar det åt en rosa klänning, suprice suprice :P men vi får väl se, är ju trotts allt 500 minus grader ute, dumt att bli sjuk nu när man ändå klarat sig så bra !!

igår var det mys för hela slanten, låg hemma tills robin kom hem. pussades och åkte till halta lottas för mysig torsdags middag, fick ´för min del bli chicken thai ! mums så gott med glass till efterrätt...

får nog sluta med inlägget nu och skriva méra sen,

xoxo
total pink

sol sol sol !

Frureinhold.se / 15 Januari, 2009 - 10:43 / Vardagen
1 Kommentarer

kan man vakna till något skönare än att solen kikar in? skulle inte tro det. Stod upp ur sängen tog på mig min fina rosa frölunda tröja och ett par billabong shorts och satte mig här. Försöker lägga upp ett schema för dagen, som det ser ut nu blir det, tvätta, duscha, äta frukost, göra läxor och vänta på att robin ska komma hem så vi kan gå en promenad.

satt för mig själv igår och försöka komma på allt jag har i rosa :P hmm nästan lite sjukt ändå när man har, rosa hemtelefon, rosa mobil, rosa dator, rosa glitterpennor som understrykning i skolan och sist men inte minst, massa rosa kläder !! haha undra när man ska växa upp, men färgen är ju så himla fin.

inte mkt att tillägga idag ännu, kanske bli mer sen

xoxo

lite ändrade planer

Frureinhold.se / 13 Januari, 2009 - 15:28 / Vardagen
0 Kommentarer

Blev visst hockey på scandinavium istället för hemma :p inte mig emot ;)

Tisdag

Frureinhold.se / 13 Januari, 2009 - 09:39 / Vardagen
0 Kommentarer

Igår var det kursstart för samhälls ämnen, hur kul som helst att äntligen få starta med det man ska utbilda i. Det som är ännu mer skönt är att vi går mån, ons, fre 9-12 :D än så länge i allafall man kan ju alltid hoppas att det håller i sig. Annars igår gjorde jag inte för mycket slutsde klockan tolv och tog tåget ner till göteborg (hur praktiskt som helst) strosade runt lite och åt lunch på jensens, innan robin kom och hämtade upp mig. Vi åkte och handlade rostbiff och potatissallad och myste hela kvällen till resident evel 2 och 3 :)

Idag är jag som sagt ledig, men har mycket att plugga till, det är ju inte direkt att man är ledig som dagarna man inte är i skolan. Nä idag ska jag läsa samhäll a, b och c kurs plan och kunna dom utan till, sen ska jag börja läsa en bok som är på 300 sidor. Mycket att ta sig igenom, men lika bra att börja. Idag kom också one  tree hill, gossip och prison break ut :D och sist men inte minst är det frölunda på tv idag :D kan man ha mer flyt med tv programen ? verkligen inte !!

dags att vakna till liv och åka in till stan

xoxo
total pink

ser framåt !

Frureinhold.se / 11 Januari, 2009 - 12:13 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag kan förstå om folk känner sig svikna och att mitt sätt att bete sig inte varit det bästa, men personerna förtjänar det. Falskhet och skitsnack är bara två ord som beskriver de människorna jag lämnat bakom mig. Alla kan inte älska än, men jag är inte beroende av er(din) kärlek heller. Det som hände mellan mig och andreas har hänt och kan inte göra något åt, men vi har pratat om det och allt var till det bästa, det skulle inte vara han och jag. Det jag inte kan förstå är att alla måste lägga sig i hur jag lever mitt liv, lev ditt egna liv istället för att försöka leva någon annans.



Jag vill också tillägga till alla som tänker på vikt och hur man ser ut. Jag tycker så oerhört synd om er, förstår om självförtroendet är i bott men kärleken ligger inte hur du ser ut, kärleken sitter í din personlighet. Du skall alltid vara älskad för den du är inte för hur du ser ut.

Jag fick en kommentar där mkt av det som jag skrev ovan stod med, att min feta röv skulle banta osv. Men vad är det för person som skriver till mig att jag är feg om jag inte publicerar kommentaren som inte ens vågar skriva vem det är som skriver. jag hade publicerat den om jag visste vem det var som tyckte alla de söta små sakerna, men innan dess får den ligga gömd.

Och om det är något jag är bra på är det att släppa det som trycker ner mig och gå vidare, man tjänar inget på att gräva ner sig och älta gång på gång. Och en sak till, jag viker mig aldrig, kan dra något gamal över mig, men trotts det kommer jag alltid stå längst upp och lysa(det vet du med) ;) en skönhet klär i allt !

Men nog om allt omoget skrivande, idag är det söndag och tyvär sista lediga dagen. Men ledigheten har varit underbar, massa slappande och mys hemma i göteborg. Igår var vi i Uddevalla nästan hela dagen, när vi kom hem blev det gossip och prison break och därefter resident evel ! me love ! Blev en lugn lördag helt klart.

Idag är det som sagt söndag och vi ska inte göra allt för mycket, ligger här i soffan med täcke och kudde, hur mysigt som helst. Om en stund ska vi eventuellt träffa Fredrik och ikväll hem till mammie och pappie, bästa föräldrarna ever !!

ha en bra dag och försök att inte tänka på mej för mycket, kan bli jobbigt i längden !!

xoxo
Total Pink


biljard kväll !

Frureinhold.se / 09 Januari, 2009 - 13:25 / Vardagen
0 Kommentarer

Ikväll ska jag spöa pojkarna i biljard ;) förra gången gjorde jag succé, kanske för att jag var relativt nykter om man jämför med fredrik och robin. Men idag är kalle med så då blir det lag, Jag fredrik mot kalle och robin ;) ni kommer att få storstryk mohaah.. egentligen skulle paulina och richard komma men tyvär var dom dubbelbokade :( tråkigt men sånt som händer.

Igår gjorde jag inte mkt mer efter att jag skrev, slappade med thaimat tillsammans med Fredrik och Robin, kollade på en bra film och bara tog det super lugnt :) åt även tårta igår, I love fat food, make my curves look good ;) haha

För tillfället äter jag frukost, vaknade kl 12 idag närmare halv 1 men är man ledig så är man och jag tror min kropp behöver sova ut ! Traska upp ur sängen satte på datorn och gick ner med tvätten i tvättstugen. Med min stora förvåning hade ngn tagit min tvättid, snacka om att man ville skriva en lapp men snäll som jag är struntade jag i det och tog två andra maskiner som alla får använda. Skillnad på tvättstuga, här i detta område är det lyx att tvätta känns det som, jätte bra maskiner, snyggt runt om kring och alltid chans till att tvätta, fast att du inte bokat. Toppen helt enkelt !


dags att slå på projektorn och kika på tv :)


ha en bra eftermiddag och kväll


xoxo

Total Pink


Grammis 2009

Frureinhold.se / 08 Januari, 2009 - 15:18 / Vardagen
2 Kommentarer

Till er som missade grammis igår, ni missade ngt. Så grymt bra, dock besviken att amanda inte fick ngn, kleerup fick för många. Men det kan bero på att jag inte diggar deras musik. Musik som jag dock älskar är rock och in flames fick verkligen det dom förtjänade :) Om man ska gå till programledarna kan jag inte förstå varför stylisterna varje gång ger gry kläder som gör så att hon ser gravid ut.(jag vet att hon är gravid, men det finns kläder som kan sättas på en gravid kvinna så det inte ser så intryckt ut, lite mer ledigt men ändå snyggt) Dock hade hon sjukt snygga skor på sig igår, skulle köpt likadana i guld men självklart var dom slut i min storlek :/

Idag har det varit rena slappar dagen, vaknade tidigt för att robin skulle iväg, så gick upp med honom och insåg att det snöade ute, vems idé var det ???? vill ha vår och värme. ser ut som en eskimo när jag gå ut haha :p riktigt påpälsad med rosa lurvskor, vit pälsjacka och vantar :) mysigt men jobbigt att se ut som en michilin gubbe ! I allafall efter att jag vinkat iväg baby gick jag och la mig igen :) hur skönt som helst att få sova. Vid 10 fick jag gå upp eftersom pappie och jag skulle äta lunch tillsammans vid 11, men optimist som pappa är, var han här kvart i och jag var ej klar :p haha Men skyndade mig ner så åkte vi till svingen och åt på en grekisk resturang. Me looove greek food :p fick bli sovulaki ngt med ris :) Satt och tjöta en stund innan han fick köra hem mig igen. Så från då till nu har jag inte gjort mkt, suttit här och kollar på tv, och en sak till fin slipat arbetet. är riktigt nöjd, tack elisabeth du är en pärla !

nu är det snart dags att åka ha en bra eftermiddag

xoxo
Total pink


ledig tills den 12 januari :D

Frureinhold.se / 07 Januari, 2009 - 15:05 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag var det skola från kl 09.15-10.15, snacka om onödigt. Men vad ska man göra när det är granskningsseminarie. Fick lite kritik på mitt arbete, vilket var syftet så hem bar det av med lite justeringar. Var hemma i bara några timmar innan jag åkte ner till stan igen, och för du som undra så bor jag både i stan och hemma hos mamma och pappa.

Idag är det grammis, blir nog inte att jag ser på det tyvär för fredrik och robin har planerat filmkväll med godis och thaimat, jag lär nog inte kunna övertyga dom :p får se vad det blir bara, vi var ju på bio häromdan, såg eden lake, för er som ej sett den, se den inte !!!! :p den var bara elak och rå, ingen vanlig skräckfilm utan helt sjuk, inte alls bra.

Inte så mkt att tillägga idag faktist, är allmänt seg eftersom jag kom i säng så sent igår och upp kl 5 :/ Längtar även tills michaela kommer hem så vi kan leka lite :p så sött också att du är mormor och allt nu med !

jo en sak vill jag tillägga, det handlar om make up, människor kan verkligen ta priset, jag är ingen expert, inte på långa vägar. Men en sak vet jag, vissa passar inte i allt, ta exempelvis rött läppstift, det är få som det verkligen ser bra ut på. Frågan är bara om inte man ser det och sen om man ska ha läppstift, GOD använd en primer så det inte ser kladdigt ut. Har sett för många som bara inte vet hur galet det blir. Några timmar efter man lagt maken är det inte snyggt när det sitter i armhålerna, tycker inte jag iallafall. Nä bara en liten tes sådär, kände att jag behövde få det ur mig, haha jag är fan patetiskt men på ett sött sätt ;)

ha en bra kväll


xoxo
Total pink

slappar dag

Frureinhold.se / 06 Januari, 2009 - 15:21 / Vardagen
1 Kommentarer

Idag rullade jag ur sängen runt 10, egentligen trött men kunde inte sova mera. Gick upp satte mig i soffan med laptopen i knät, fanns inte direkt ngt att titta på mer än att starta nerladdningen av one tree hill, än en gång världens bästa serie, älskar dej så grovt mkt :D under tiden den laddade ner vaknade robin och händig är nog bara förnamnet på den pojken :P från 11 tills nu har han hållt på med köket, duktig är du vill jag lova. Men nu sitter jag här i allafall har tvättat och slappat ända tills nu, eller ah fortsätter att slappa men ska snart åka hem till mammie och pappie :D saknar dom faktist men det blir en kortvarig tripp, åker ner till gbg imon igen.

Nä nu får jag ta och packa lite kläder så jag klarar mig


xoxo
total pink !

J-VM 03.30

Frureinhold.se / 06 Januari, 2009 - 03:36 / Vardagen
0 Kommentarer

sitter man och studerar våra duktiga juniorer, men vad fan är problemet? canada får göra ta mig fan hur mkt som helst, bryter mot fler punkter än vad som finns på 10 pingrar, inte konstigt man blir frustrerad. Visst, canada är bra men sättet dom gör det på är fel, och domarna som inte vågar blåsa eftersom om canada tycker dom gör ett dåligt jobb får dem inte dömma fler matcher i stora mästerskap eftersom det är canada som står för större delen av dom. Förlåt om det är luddigt men för er som förstår hockey är med vad jag menar. Det står nu 3-0 till canada och det är inte orättvist men man åker inte på målvakten eller ngn spelare som inte har med pucken att göra och man slår inte upp klubbor i ansiktet och man som publik buar inte på det andra laget, seriöst heja på erat egna lag istället för att lägga energi på det andra, ganska självklart... Nä tråkigt tråkigt men vad ska man göra kan inte direkt spränga stället, men när till och med foppa tar upp det innan matchen, hur canada bestämmer allt, säger det sig självt !

Ha en bra natt snart bär det av till sängen

xoxo
total PINK

my new love, the pink computer !

Frureinhold.se / 05 Januari, 2009 - 10:55 / Vardagen
0 Kommentarer

 
Min nya skönhet som snart finns i mina händer, skickade efter den i fredags så snart borde den vara här. Är den inte snygg??? helt förälskad, rosa är ju också den absolut finaste färgen !

Godmorgon till er alla, dagens schema ser ut såhär, vakna vilket jag gör nu, gå in och hoppa i sängen så robin vaknar. Ta på oss äta frukost och åka till uddevalla, ta en tur med jennifer i skogen och sen bara mysa den tiden man har på landet innan det bär av ner till stan igen. Så härligt att kunna göra båda delarna, jag älskar landet så himla mycket (lödöse/uddevalla) men sen är det stan jag hör hemma. Nära till allt, kunna gå och ta en fika när som helst och shoppa om det är något som fattas, helt perfekt.

så detta fick bli morgonens sammanfattning.

xoxo
total pink

lite ledighet men fy vad kallt

Frureinhold.se / 04 Januari, 2009 - 23:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Hej i stugan. Kom precis innanför dörren och har fortfarande istappar i håret, uch fy och blä vad kallt det är. Vi har precis varit på bio tillsammans med joakim och thomas, eden lake fick det bli och njea det var väl inte dirket en bra film. Rå och hemsk fast på ett knepigt sätt.

annars idag vaknade vi ganska sent, låg länge i sängen, skönt med avslappning för en gångs skull. Vi kom i allafall upp och efter lite frukost bestämde vi oss för att packa ner julsakerna och städa lite. Så lätt gjort när man är två som hjälps åt, så nu är julen ute i lägenheten i allafall. Efter frukost och städ blev det att göra sej iordning för att åka till stan och inhandla lite stuffs, blev dock bara kattsäng, kattfoder och laddare till datorn. runt 4 var vi hemma igen och la oss i soffan för att vila en stund, dock blev det inte så långvarigt för runt 6 åkte vi till thomas och joakim för att sen åka till bion och ta sig en matbit innan filmen börja. för er som inte ätit danilos ceasar sallad borde göra det, mmm så go den va :D filmen började kl 9 och höll på i 1.5 timmar så nu sitter jag här med en redbull i handen och ser på dakar rallyt, ska snart hämta lite glas också som vi köpte med oss på vägen hem. Vill också lägga till att mammie och pappie är hemma nu igen och självklart hade dom varit så snälla och köpt viktoria secret underkläder, tack !! :D

nä nu får det vara bra för idag imon väntar uddevalla och tur i skogen med hästarna !

xoxo
total pink

2 dagar in på 2009

Frureinhold.se / 02 Januari, 2009 - 11:12 / Vardagen
0 Kommentarer

Jag har rätt att tycka synd om mig själv, det är annandag nyår och man är fortfarande seg och när fick jennifer gå upp i morse???? kl 07.00. För Jennifer skulle ha ett jätte intressant litteraturseminarie (not) och visst intressant och så men nä uch är så trött på att man aldrig kan få vara ledig :( imon på en lördag ska vi ha lämnat in ett arbete och den 7 har vi gransknings seminarie och 9 examination !! sjukt kuuuuuuuul.....

Som sagt skola idag fram tills klockan 12, efter det ska jag åka hem kankse till och med tvätta bilen nu när det är soligt och fint, efter det ska jag och robin åka till uddevalla, köpa present till jennifer och hämta hem pappas bil :) för idag kommer mammie och pappie hem från USA !! längtar massor efter er faktist (A) ikväll blir det nog lugnt, känner inte för att göra ngt speciellt, bara gosa och äta extremt mkt godis !

ha en fortsatt bra dag och njut av solen

xoxo
Total Pink

2008 - 2009

Frureinhold.se / 01 Januari, 2009 - 12:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var det nya året inklingat och nu väntar nya roliga utmaningar. Igår var vi på park elit på latino show med Annika sjöö, Tobias carlsson, malena och Niklas andersson. Det var ngt över det vanliga, tre rätters och gott var det också, blev en sista minuten grej, men med lite tur och en engelsk talande pojkvän kan man visst fixa allt så tack baby ! Vid 11 var showen över och vi gick ner till baren, funderade en stund och bestämde för att starta efterfesten hemma hos oss, så taxin körde hem oss lätt och smidigt.. För er som inte vet ligger det en fyferkeri affär nerdanför våran lägenhet och gissa om det var bra fyrferkerier kl 12 ?? hur bra som helst. Efterfesten höll igång fram tills tre då däckade vi ihop efter lite spel och skratt. Jag och robin vann såklart i spelet lika par leka bäst ;) känner varandra allt för bra haha ! men för att sätta en punkt för 2008 så har det var endel händelser men i slutändan har det varit positivt och igår satte man verkligen knorren för det nya året ! Så gott nytt alla och ta vara på varandra hela 2009 !
ps: sätt inga nyårslöften, du håller dom inte ändå, jag gick emot stömmen iår, jag tänker inte träna, tänker gå upp 3 kg och äta hur mkt godis som bara går ! tack för mig !!!


Några bilder från kvällen, mer finns på facebook så för er som är vänner med mig där få mer munsbitar där ;)

Och stort grattis till Mikael Karlsson som fyller år idag ! Grattis !

xoxo
ciao