StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

ledig och madonna nästa !

Frureinhold.se / 17 Februari, 2009 - 11:12 / Vardagen

Godmorgon alla, en sak skall ni veta, skaffa inte katt :P när dom blir närmare 1 år vill dom ha mest uppmärksamhet. och får dom inte det jamar dom och är allmänt över jävliga :p

Förlåt försvinnandet men pappie ringde och fråga om inte jag ville med till åby på lunch, och självklart vill jag det. Saken var bara den att jag låg i pyjamas när han ringde :p oops !! Så fort på med kläder och sminket i höggsta hugg, 10 minuter senare stod han utanför och tuta. Snacka om speedy gonzales :p Men det var en god lunch och trevligt med trav på samma gång. Dock gick spelet sådär, spelade en V4 (4 lopp) och vi fick bara in 3 rätt, lite snopet men det är sånt som händer.



Efter travet bad jag pappie köra förbi scandinavium för att se om det var ngn kö till madonna biljetterna och om det fanns några kvar. Gissa om jag blev glad när hon säger i kassan att det fanns 2 st biljetter på ståplats :D så lucky me and Robin skall på madonna den 8 augusti ! Be there !


Idag då, jag är nu hemma och skall börja städa om en stund så att mina flickor skall trivas bra här hemma imorgon. Får heller inte glömma att Duchess skall till veterinären idag kl 17.10. Men vad skall vi hitta på ikväll?? Jag vill på bio, men filmen börjar i så fall 21.00 och håller på i 2.45 timmar. Visst det spelar egentligen ingen roll, men eftersom robin skall till sthlm imon kl 7.00 kan det bli lite tråkigt att vara dödstrött.. så ah vi får luska på det ett tag, fråga honom när han kommer hem helt enkelt !

ha en bra dag

xoxo

Postat av: Anonym

fan va ful du är osminkad, eller bara bakis?

2009-02-19 @ 16:34:03
Postat av: Jennifer-Total Pink

tackar, tråkigt bara när folk inte kan stå för sina åsikter och skriver sig som anonym :S

2009-02-19 @ 21:05:30
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: