StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Friday I'm in love !

Frureinhold.se / 06 Februari, 2009 - 08:44 / Vardagen

Skall idag börja mitt blogginlägg med att tillängna en beundran till Chesley Sullenberger, piloten som landade på hudson river för några veckor sedan. Satt och kollade på nyheterna igår när man fick höra inspelningen från piloten under minuterna innan landingen.
Compersonalen: You can land at.....
sully: I can´t do that....
compersonal: where do you want to land?..
Sully: I take hudsonriver.....


Ni skall veta att i hans röst var det total lugn, ingen någonsin tidigare har lyckats landa där utan att krossa planet på mitten eller att någon har dött. Men med ett lugn i rösten styrde han ner mot floden, landade och alla överlevde. magic moment där !!!

Men nog om det, nu är det shlager start och roligare än så kan det nog inte bli, det är alltid lika intressant att se vilka dårar som får ställa upp. Men innan slager blir det lets dance, finns det något coolare än en 150 kg mann med lilla annika, helt fantastiskt hur det kan bli så bra.. Och sen morgan, vilken lirare, full pott senst, vad blir det idag??? Spänningen får väntas till ikväll, får bjuda upp robin till dans ;) om han vågar ;)


Idag då, schemat ligger såhär : på väg till skolan med ett tåg som är 30 min försent. Efter skolan skall jag handla en present till en lite sötnos ;) Sen bär det av till överby för att äta lunch med heléna :) och handla en sak till Robin ;) Runt 5 kommer han och hämtar upp mig :D världens bästa och sen hem och mysa heeeeela kvällen till bra tv och massa godis.. Dagen efter är det dags för snickaren att komma och hälsa på igen, sista finslipet kvar :) På kvällen skall vi till elisabeth på kalas :) skoj skoj. Men på söndag då, vad blir det utav den dagen? för min del är det lugnt, till 110 % behöver andas ut lite och skriva ett utkast till seminariet vi har på måndagen. :/ suck !



Mys på hög nivå !!!

ha en bra dag

xoxo



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: