StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

2 sömnlösa nätter :S

Frureinhold.se / 27 Februari, 2009 - 08:11 / Vardagen
0 Kommentarer

uch vad trött jag är idag, igår sov jag dåligt och inatt vaknade jag kl 01.22 och efter det har jag legat mestadels vaken :(  men som tur är har fredagen kommit och ikväll ska jag mysa med Robin till 110 %. Men till nuet sitter jag på tåget med mina pannkakor och ögon hängandes i knävecken. Men om man skall återgå till igår, var dock hemma hela dagen fram tills tre, då jag tog vagnen till tatueraren, gick snabbt och enkelt och på tisdag gäller det. På kvällen blev det mestdaldels mys, vilket är bäst av allt.

dagens outfit igår och idag kommer på samma sida :)



I helgen blir det att hjälpa min bror att flytta, blir nog dock att jag och anna säger hur det skall vara och de  andra bär :D

ha en bra dag

xoxo



nytt

Frureinhold.se / 26 Februari, 2009 - 09:55 / Shopping
0 Kommentarer

Elegan Rosa axelsbandslös klänning strl 34-36
Mujime_Sexy Silky Pinky Tube Dress
Sexigt linne och string
Mujime_Feminine Lace Shirt +

ledig men regn :/

Frureinhold.se / 26 Februari, 2009 - 09:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Så är man ledig idag, skall dock plugga eftersom vi skall hålla i ett undervisningspass imorgon på 20 min. Lite nervöst men det är bara att gå in och kicka loss :D Men som sagt nu sitter jag si soffan med kiwi, yougurt och tee, bästa frukosten ever (allafall på en vadrag) skall hoppa in i duchen om en stund också innan det är dags att öppna böckerna. Men det är inte allt som händer idag, först och främst plugg men jag skall även upp och sola i tuben :p innan det bär av till tatueraren, skojsigt !!

Satt och funderade lite på vart jag vill åka till i sommar och till vintern, och det som lockar allra mest är för tillfället vietnam, australien och malaysia. Är tråkigt att thailand blivit så turistigt, nästan som att vara hemma, stöter på grannar lite varstans, så nä det får bli ställen som folk ännu inte åker till. Blev så avundsjuk på min bror som reste runt i asien förra året, vilka sjuka bilder asså, man blev helt lyrisk. Sen australien vill jag till endast för att det är ett fantastiskt landskap, snorkla i stora bariärrevet och shoppa loss i sidney. Me love. Sen kan man också ta en trip över till new zeeland, låter inte detta helt underbart?? helt klart. Något som också hade varit kul är att ta en tur ner i europa, till österike och italien och tillbaka, kanske till och med kan ta motorcykeln till det :P Och på hemvägen åka igenom luxemburg och moseldalen, sjukt fina dalar, går inte att beskriva. Baby kommer få stå ut med mycket men jag vet att han är lika framåt åt alla resor som jag, vilket är ett stort +. Världens bästa är du hjärtat mitt !!

nä nu får jag dra in i duchen, kanske lägger upp kort sen på dagens outfit ;)

xoxo

tidig hemgång

Frureinhold.se / 25 Februari, 2009 - 12:45 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var man med det tidiga tåget hem idag och fan vad gött :p var i skolan kl 9 för att fixa ett undervisningspass och det rullade på bra så därför han jag med det tidiga tåget och kommer hem tidigare :p oj vad upprepat allt lät, men då förstår ni att det är riktigt skönt. Något som är mindre skönt är att Robin blivit sjuk :/ stackarn har feber och ont i halsen, får pyssla om honom när han kommer hem från jobbet. Hoppas bara att han inte blivit influensa sjuk, för det är verkligen inte roligt. Och jag som kommit igång med träningen vill verkligen inte ´bli sjuk uch uch. Ja på tal på träning var jag och robin och simmade igår, helt perfekt med badhus 100 meter från lägenheten. Funderar starkt på att dra dit idag igen och simma ngr längder. Bra för kroppen och bra för mina muskler, måste dock vara försiktig eftersom jag har sånna inflamationer runt om i kroppnen. Men som sagt det känns bra idag och får göra ett försök :)

Ikväll blir det att ta det lugnt, skall mysa massor med baby, det kan han behöva sen börja räkna ner dagarna moahah !!

På tal om ingenting, trailar träsh är nog världens bästa affär, shit vad kär jag blir i deras kläder !! I love ! '

ha en bra dag

xoxo


semlor :D

Frureinhold.se / 24 Februari, 2009 - 10:48 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är lätt bästa dagen på länge, 1 jag har hemstudier, 2 det är semledagen :D ringde precis och beställde semlor. Jag har redan ätit en semla iår också :p busigt värre !! Men till skolan, idag skall jag bli expert på habermas, låter skoj jag vet ! Vi skall nämnligen tills fredag bestämma en lektion och undervisning på 20 minuter som speglar hur habermas hade gjort. Önska oss lycka till :p



Igår var det hockey på tv, och vilka vann om inte frölunda, de ligger på andra plats nu efter färjestad. Det blev en trevlig kväll med god mat en corona och trevligt sällskap.

Åter till idag, just nu ligger jag och kollar på miami inc, lite nervös inför nästa vecka  ;) dock byter jag över till skidor nu, är ju en sån sportnörd :P I eftermiddag skall jag och baby åka och hämta semlorna och beställa lite annat mums och sen bara vara hemma och gosa.. Han har iof blivit sjuk, men får hoppas på att han inte smittar mig bara :p

vi skall också gå och sola sen :) var där igår och testade ngt nytt, ett stå solarium där du behöver stå hälften av tiden motsvarande om du ligger ner. Ganska coolt men känns wierd att stå upp i en tub haha men det är skojsigt.. så det skall vi göra sen, gå och få lite färg :) nästa veckan blir det ju inget ;) ;)



ha en bra dag alla

xoxo

helgen över och vardagen är här (igen)

Frureinhold.se / 23 Februari, 2009 - 08:23 / Vardagen
0 Kommentarer

Så sitter man på tåget till skolan, samma visa varje måndag :/ men det är väl nyttigt antar jag, man lär sig alltid något nytt.
Om vi börjar med fredag så blev det mycket lugnt, låg hemma och kollade på lets dance, underhållande och lättsamt. Vi åt goda räkor, aoli och majonäs :D muums, det 'är ngt gbg är bra på. Lördagen blev en tidig morgon, duchess tyckte det var sjukt tråkigt att vara vaken själv. Så vi fick gå upp och göra frukost och vakna i soffan, alla tillsammans :p och tro det eller ej, när vi väl kommit upp och vaknat somnade duchess ihopkrupen i soffan.. Liten jävulskatt !! men lördagen blev först en resa till lödöse, med elfix och mys med mammie och pappie. Var där tills 3 ngt innan det bar upp till uddevalla. För er som bor i närheten, vet att i lördags var det världens snöoväder : / Men vi hade sen innan bestämt oss för att åka pulka efter rhainon, shit vad fort det gick. Robin körde i 36 km/h och visst det är inte fort men jag trodde jag skulle dö :P himla kul var det allafall, kallt, men kul. Vi spenderade natten i uddevalla för det kändes för reskabelt att åka hem och det gjorde vi nog rätt i. Söndagen vaknade vi då upp i uddevalla, sov ut för en gång skull eftersom duchess inte var med. Åkte hem vid tio och tog vägen om bauhaus och ikea för att investera i några smågrejjer. På kvällen /eftermiddagen lagade vi god mat, åt god söndags dessert och tog en skön promenad i området. Man blir verkligen inte trött på utsikten :D Får vi göra ikväll igen baby, mysigt v'ärre. Dock var det väldigt halt och snöigt. Sp jag fick stanna och hälla ut snö ur skon, men eftersom mina andra sko var lika hal började jag glida på ett ben ner för en liten backe, och tappade självklart balansen och ramlade i snön :p haha måste sett sjukt kul... det var rätt kul faktist :P Men kvällen blev som sagt lugn, mys till 110 % love it !

Idag blir det till att ta det lugnt, ha en bra dag alla

xoxo

fredag och helg igen !!

Frureinhold.se / 20 Februari, 2009 - 08:20 / Vardagen
2 Kommentarer

nu är min lilla ledighet över men opps det var visst helg nu :D Underbar vecka med mycket ledighet och mys med flickorna. Vad ska jag då göra i helgen ?? Idag är det fredag och lets dance, mys med Robin, räckor och vin :D mumsigt värre. Sen imon skall vi till lödöse och instalera en el grej, umgås med mamma och pappa innan vi åker till uddevalla och lämnar depåstöden till R1:an. Och självklart skall vi umgås med hans föräldrar också :) På kvällen har vi planer att träffa sofia och Kristoffer, om allt klaffar och så ! Hmm vad händer på söndag då? jo antagligen mys mys mys och en god söndags middag :) mee love !!

Är nu på väg till skolan med tåget, vitt överallt och mer kommer på lördag natt :D Robin har lovat att åka pulka med mig imon :D bäst för dej att du håller vad du lovat annars mular jag sönder dig ;) love you !!

nä ni får alla ha en bra dag

xoxo

uppbokade konserter än så länge :P

Frureinhold.se / 18 Februari, 2009 - 07:03 / Vardagen
0 Kommentarer

ja som sagt, för er som inte vet fick jag biljetter till madonna igår, ståplats den 8 augusti tillsammans med min prins :D Men innan dess har vi en konsert till att vänta. Vi skall nämnligen till volbeat den 7 mars :D snacka om kul, och rocktjej som jag är längtar jag som en tok. Men till volbeat blir vi 7 st och det är nere i lund. Sjukt kul med ännu en road trip, och jeepen är underbar att åka i så det kommer bli perfekt !!


Om ni undrar varför jag är uppe sjukt tidigt är det för att Robin skall till sthlm idag på Friidrotts tävling i globen. Och hans tåg går 7.42 upp till stockholm, han förnekar fylleslaget men jag hörde allt klirret i väskan ;) Jag skall iallfall ta hem ngr  tjejer hit över natten, skall blir så himla mysig :)

igår var vi som sagt på bio :) Australia fick det bli, och gud vad bra den var. Lång, men bra, man han aldrig tröttna på den och det är fan inte ofta en film är 2 timmar och 45 minuter och man tröttnar inte en sekund under hela filmen. Good good !

nu skall jag pussa på skrutten innan han skall åka..

xoxo


ledig och madonna nästa !

Frureinhold.se / 17 Februari, 2009 - 11:12 / Vardagen
2 Kommentarer

Godmorgon alla, en sak skall ni veta, skaffa inte katt :P när dom blir närmare 1 år vill dom ha mest uppmärksamhet. och får dom inte det jamar dom och är allmänt över jävliga :p

Förlåt försvinnandet men pappie ringde och fråga om inte jag ville med till åby på lunch, och självklart vill jag det. Saken var bara den att jag låg i pyjamas när han ringde :p oops !! Så fort på med kläder och sminket i höggsta hugg, 10 minuter senare stod han utanför och tuta. Snacka om speedy gonzales :p Men det var en god lunch och trevligt med trav på samma gång. Dock gick spelet sådär, spelade en V4 (4 lopp) och vi fick bara in 3 rätt, lite snopet men det är sånt som händer.



Efter travet bad jag pappie köra förbi scandinavium för att se om det var ngn kö till madonna biljetterna och om det fanns några kvar. Gissa om jag blev glad när hon säger i kassan att det fanns 2 st biljetter på ståplats :D så lucky me and Robin skall på madonna den 8 augusti ! Be there !


Idag då, jag är nu hemma och skall börja städa om en stund så att mina flickor skall trivas bra här hemma imorgon. Får heller inte glömma att Duchess skall till veterinären idag kl 17.10. Men vad skall vi hitta på ikväll?? Jag vill på bio, men filmen börjar i så fall 21.00 och håller på i 2.45 timmar. Visst det spelar egentligen ingen roll, men eftersom robin skall till sthlm imon kl 7.00 kan det bli lite tråkigt att vara dödstrött.. så ah vi får luska på det ett tag, fråga honom när han kommer hem helt enkelt !

ha en bra dag

xoxo

pannkaka till frukost !

Frureinhold.se / 15 Februari, 2009 - 09:42 / Vardagen
4 Kommentarer

nu står jag vid spisen och har gräddat tre pannkakor, och man vill ju bara hugga in. Finns det något goare än pannkakor till frukost ?? nää verkligen inte, med frusna hallon och glass (grädden var slut). Baby står och skruvar fast fästen till skåpen, ivrigt väntande på att få äta han med :p



Idag efter frukost skall vi hem till mammie och pappie, saknar dom massor och när man har tid över får man passa på. Sen vet jag att mina små troll är där också :D dom kan man ju aldrig sluta sakna! Så dagen blir att spendera i lödöse.

Igår var det melodifestival och jag tycker rätt låtar gick vidare, heat äger, måns är måns så ahh det var rätt beslut. Vad tycker ni??

nu blir det pannkakor, ha en bra morgon och dag

xoxo

Alla hjärtans dag !

Frureinhold.se / 14 Februari, 2009 - 08:55 / Vardagen
2 Kommentarer



jag är nog världens bästa flickvänn :D I morse när Robin skulle upp, hade jag ställt fram dessa fina presenter och en skink/ ost omelett och ett glas nyponsoppa :D Mysigt värre, tråkigt bara att han är tvungen att jobba idag, men har man eget företag får man fixa akutfall ! Men nu är han på jobbet och jag har precis lagt in en tvätt. Jag har också fixa en god frukost till mig själv och muffinsen ligger i ungen :D så himla kul att köket är klart, jag kan baka massor  och laga massor med god mat !





Som sagt, jag älskar mitt kök :D Idag då.. Ja solen börjat titta fram över husen och på tv är det skidor hela dagen :D Får hoppas att sverige gör bra ifrån sig. Ikväll eller ah i eftermiddag när Robin kommer hem blir det mys till 100 % med massa godis och film. Eventuellt kankse man växlar till melodifestivalen, men med förra veckans katastrof vet jag inte om jag är så sugen.

ha en bra alla hjärtans dag

xoxo

sjuk :/

Frureinhold.se / 13 Februari, 2009 - 14:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Som sagt min mage är urfunktion, och mår inte magen bra, mår inget bra. Känner mej som en säck potatis minst sagt. Men jag kom upp ur sängen vid 9.00 duchess ville inte alls vara tyst och gosa, nej nej, hon ville att mammsen skulle gå upp och leka. Ibland blir man helt galen på henne, men det är väl så med bebisar antar jag. Gick upp och la mig i soffan, snoza 1 timma till top model innan jag fick ta mig i kragen och göra mig iordning. Ringde pappsen och bestämde lunch halv 12 :) Fick bli pytt i panna med  ägg, och om man skall göra ett pluss i kanten kunde jag stå på benen efteråt, så jag tror mina mediciner har börjat värka.. good !!
 
Igår när jag och pappie var på synundersökning :P Bäst är du !!



Solen får mig att må ännu bättre, ge mig mer utav den och jag kommer att bli frisk ;)



Efter lunch fick det bli en runda på stan, ngr ärenden som behövde fixas, men säger inte vad ;)

Idag är det fredagen den 13, och jag hoppas att alla har klarat sig ifrån skador eller elände, jag har hittils inte skadat mig, men man vet aldrig, dagen är lång. Var på er vakt !! jason kan stå runt hörnet ;)

Men nu är jag i allafall hemma tillsammans med duchess myser vi i soffan. Båda väntar på att robin skall komma hem, kan ju alltid hoppas på att det är snart, vill åka och kolla på bil och också ta en promenad. Ikväll väntar godis och lets dance, vem vill ni skall vinna ?? jag är kluven, det är så många som är bra. Vad tycker ni??



Sen över till den 14/2-2009, med andra ord alla hjärtans dag, vem uppfann den dagen och vem bestämmer hur den skall firar, hur gör ni och vem skall ni fira dagen med ?? själv skall jag göra det tillsammans med vänner och med baby. Huvudsaken är att man är tillsammans med personer som man mår bra utav och som gör en lycklig. Välj själva. !



xoxo

lunch med mammie, syster och barnen !

Frureinhold.se / 12 Februari, 2009 - 14:08 / Vardagen
0 Kommentarer

Kl är två och jag är helt slut, ändå har jag inte gjort mycket, men trötthet är ett faktum i dessa dagar. Blev väckt kl 9.30 av klockan i morse och jag hade gärna stannat kvar lite längre, men eftersom jessica och barnen skulle komma och hälsa på :) Och när jag stod där och fixade smink hår osv kommer snickarna indundrande :p lika skoj varje gång dem kommer och hälsar på. idag blev det mosaik fix och damn vad snyggt det blir :D

Runt havt 11 kom syster yster och en snabb visit på nya lägenheten innan vi skulle möta upp mammie i stan med en god lång lunch :D


Som sagt, just nu ligger jag och slappar i soffan, Robin och rörnissen håller på i köket :p väntar in klockan, för runt 4 ska jag och pappa äta middag, bara en massa ute käk idag :p men eftersom vi skall på hockey blir det att äta ute :)

nu skall jag mysa med Robin

xoxo

skolan

Frureinhold.se / 11 Februari, 2009 - 09:46 / Vardagen
0 Kommentarer

Marxism står på schemat och med 50 sidor att läsa tills idag har man lite kött på benen. Det är kul, men man blir lite snurrig av alla olika förgreningar, men det börjar klarna.


Morgonen har börjat okej, men för er som inte vet har jag världens sämsta mage och går in i så kallade skåv, var och varannan månad. Och just idag ballade hela systemet ur, vilket innebär, världens magvärk, syror som trycks upp ur magen och man tror att spyet kommer vilken sekund som helst. Inte så kul, Men har tagit två novalucid och en halv liter vatten, känns lite bättre allafall.

Snö :S



Satt i allafall på facebook på vägen till skolan och så loggade marilla in, gud vad kul det är att prata med dig bruden. Vi bestämde att vi skulle ta en fika på lördag och jag sände iväg ett sms till michaela och fråga om hon skulle hänga på :P samla ihop revolutionisterna igen ;) tre galningar mohaha.... Men det skall i allafall blir mkt trevligt för det var bra längesen nu !


Igår var det hemma mys allabama :p låg och myste hela kvällen och kom i säng tidigt, hur skönt som helst. Följde också förlundas match på datorn, super att dem vann med 4-1 mot brynäs !! mkt bra !



Idag då, ja efter skolan skall jag och elisabeth ta en fika och kanske ngt mer ;) ;) Om jag blir bättre vill säga, annars tar jag tåget hem och drar täcket över huvudet. Ikväll skall jag göra så lite som möjligt, måste vara försiktig nu med min lilla mage, äta kokt mat och mkt vatten. För er som har samma problem har jag hur många kurer som helst, bara att fråga på !

Lagom storlek på tv ;)



ha en bra dag

xoxo

mys och dagens outfit

Frureinhold.se / 10 Februari, 2009 - 15:32 / Vardagen
2 Kommentarer




Mary Kay

Frureinhold.se / 10 Februari, 2009 - 12:51 / Vardagen
0 Kommentarer

Med en dålig uppdatering med nya studier tänker jag nu sända ut ett mail med nya produkter från marykay ! Besök hemsidan och se om det är något som passar just dig. Vid beställning över 500 :- får man 10 % rabatt, med alla nyårslöften som strömmar runt på gymmet får man inte glömma av att ta hand om huden. Ansiktet är det första som möter ögat och för en snygg bekini kropp krävs en fin bas som inte skadar dig.


Låter inte detta intressant ?!


gå in idag och gör en beställning

www.jennifer.tang.marykay.se


Brun utan sol !

cellulit set !


Ha en fortsatt bra dag


vänliga hälsningar

Jennifer Täng


Lunch med pappie !

Frureinhold.se / 10 Februari, 2009 - 10:35 / Vardagen
0 Kommentarer

Så skönt med sovmorgon, och ännu skönare när man kan spendera förmiddagen tillsammans med pappie. Bästaste pappie ever !!

Men om man skall ta det som hände igår och tills idag. Igår var det skola, jag mådde inte bra alls, hur trött som helst. När jag kom hem gick jag och la mig i sängen och sov till 5 :) Vi var nämnligen tvungna att åka till ikea och bauhaus.. väl klara där åkte vi hem igen och ställde in glas och prylar i skåpen : himla bra blev det :) bäst är du baby !! men under 4 års tid som jag har känt dig är det svårt att inte vara perfekt ;D

Idag är det som sagt en ledig dag, skall om en stund åka med vagnen in till stan och möta upp pappie för en lunch :) mumsigt värre !!! Efter lunchen skall jag strosa en stund i stan innan det bär av hem igen. Planerna för kvällen är inte större än att det blir hockey och mys med sötnosen :D Me love you !!



Jag trodde även att one tree hill skulle komma ut idag, men nää det hade jag totalt missat att det inte gjorde :p shame on me !! haha

ha en bra dag

xoxo

monday and school.

Frureinhold.se / 09 Februari, 2009 - 09:58 / Vardagen
4 Kommentarer

Så är det måndag igen och helgen har bara sprungit förbi. Om man skall sammanfatta det hela med ett ord är det trötthet.

Idag är det som sagt måndag och jag håller på att bli sjuk : / Inte ont i halsen, men hur trött som helst och helt lam i kroppen. Får hem och kura ihop mig och tvinga robin att ta hand om mig :D Men nog om mina sjukdommar, igår satt jag och Robin och kikade på lite bilar, han vill ha en HRRSS(tror jag den heter) och en dodge caliber, medan jag vill ha en rosa mini cooper, den bilen skulle passa mig perfekt :D


Ganska så snygga bilar om du frågar mig :p och eftersom vi skall köpa en ny bil snart så lär det nog bli den svarta först men får önska mig den andra (A) Tråkigt att ekonomin är så svajjig just nu i v'ärlden, för USA har sjukt mycket snygga bilar för bra priser. Men när marknaden är som den är blir allt mer komplicerat, Robin köpte sin Jeep förra året och hade planer att köpa Dodgen nu iår men pannkaka med det  : / tråkigt tråkigt.

Idag blir  det inte mer än att vila, vila och vila, skall försöka att städa lite i köket men får se hur mkt jag orkar, min kropp strejkar riktigt mkt just nu :/

ps: Diana knäcker läraren ;) sötnos !!

ha en bra dag

xoxo


I know to much

Frureinhold.se / 07 Februari, 2009 - 12:05 / Vardagen
5 Kommentarer

Jag är rena gossip girl, det finns inte något jag inte vet (typ). alla vill att jag skall veta allt snuskigt, undra varför ?? Kul är det i allafall..

Idag är det lördag och dagen har börjat hektiskt :P Gick upp kl 9.00 och tog en lång härlig dusch tillsammans med Robin (L) Efter duschen blev det att göra sig iordning och vänta in snickarna, himla duktiga är dom. Jag har också börjat planera vad jag skall ha på mig ikväll och bilderna nedan fick det bli. För er som missat är det kalas för elisabeth :) grattis grattis, dock fyller du inte förän den 10, men det är lättast med kalas på en helg :)




Vill bara tacka alla läsare i min blogg, skönt att mitt liv är så intressant så ni kommer tillbaka ;D En sak till måste jag ju lägga till, min lilla fika med helena igår :) himla trevlig tjej !! Fanns massa att reda ut, tack för det bruden.

Dagens fråga: Ska man få bryta mot lagen ostraffat??

mitt svar: Nej nej nej !


xoxo



test !

Frureinhold.se / 06 Februari, 2009 - 15:25 / Vardagen
1 Kommentarer

Blond eller brunett: Brunette
Sommar eller vinter: Sommar 
Skelögd eller hjulbent: Hjulbent
Anal eller oralsex: Oral
Hund eller katt: både och. molly Duchess
Storstad eller landet: Båda, men mest storstad
Gröna Lund eller Liseberg: Liseberg
Sockervadd eller popcorn: sockevadd
String eller boxer: boxer
Lunarstorm eller Playahead: Facebook?!
Drunkna eller Skjuten: skjuten
Bläck eller Blyerts: Bläck
Pepsi eller Coca Cola: coca cola.
Fisk eller Fågel:  Fågel
Snus eller Ciggaretter:  snus
Party eller Mys: Mys
Kille eller Tjej:  kille
P-stav eller P-piller: p- piller
Dag eller Natt: Dag
Ullared eller NK: NK
Bok eller Tidning: skvaller tidning.
Stranden eller Skidor: stranden, men skidor är underbart.
Bärbar eller Stationär dator: mina rosa bärbara.
Öl eller Cider: cider
Högklackat eller Sneakers:  både och
Äkta eller Silicon:  vem  skulle tacka nej till en operation?!

Friday I'm in love !

Frureinhold.se / 06 Februari, 2009 - 08:44 / Vardagen
0 Kommentarer

Skall idag börja mitt blogginlägg med att tillängna en beundran till Chesley Sullenberger, piloten som landade på hudson river för några veckor sedan. Satt och kollade på nyheterna igår när man fick höra inspelningen från piloten under minuterna innan landingen.
Compersonalen: You can land at.....
sully: I can´t do that....
compersonal: where do you want to land?..
Sully: I take hudsonriver.....


Ni skall veta att i hans röst var det total lugn, ingen någonsin tidigare har lyckats landa där utan att krossa planet på mitten eller att någon har dött. Men med ett lugn i rösten styrde han ner mot floden, landade och alla överlevde. magic moment där !!!

Men nog om det, nu är det shlager start och roligare än så kan det nog inte bli, det är alltid lika intressant att se vilka dårar som får ställa upp. Men innan slager blir det lets dance, finns det något coolare än en 150 kg mann med lilla annika, helt fantastiskt hur det kan bli så bra.. Och sen morgan, vilken lirare, full pott senst, vad blir det idag??? Spänningen får väntas till ikväll, får bjuda upp robin till dans ;) om han vågar ;)


Idag då, schemat ligger såhär : på väg till skolan med ett tåg som är 30 min försent. Efter skolan skall jag handla en present till en lite sötnos ;) Sen bär det av till överby för att äta lunch med heléna :) och handla en sak till Robin ;) Runt 5 kommer han och hämtar upp mig :D världens bästa och sen hem och mysa heeeeela kvällen till bra tv och massa godis.. Dagen efter är det dags för snickaren att komma och hälsa på igen, sista finslipet kvar :) På kvällen skall vi till elisabeth på kalas :) skoj skoj. Men på söndag då, vad blir det utav den dagen? för min del är det lugnt, till 110 % behöver andas ut lite och skriva ett utkast till seminariet vi har på måndagen. :/ suck !



Mys på hög nivå !!!

ha en bra dag

xoxo

Barbie 50 år !

Frureinhold.se / 05 Februari, 2009 - 12:24 / Vardagen
0 Kommentarer

Så var hon 50, ganska kul ändå när man tänker tillbaka när man själv var liten, vad önskade man sig inte förutom bilar?? jo en barbie och frågar du barn idag så vill de ha en barbie i julklapp eller present. Det är nog få leksaker förutom lego som kan leva kvar i så många år. Men man får väl lyfta på hatten och grattulera.

Idag är sista dagen på ledigheten och jag skall försöka skriva klart Jonathan Wolffs seminarie, den boken skall jag ge till ngn som jag hatar mest av allt. Den är rena terrorn. Men nog om skolan, om en timma kommer Robin hem med rörläggaren :) ska sätta på kaffe så dom får en liten fika innan dom börjar arbeta :) Men om man ska diskutera ledighet har jag ju bara en lektion på fredags sen är det helg, så jag skall inte klaga. Efter skolan på fredag blir det att vänta på Robin som skall hämta mig, men jag fixade världens lösning :) Satt och pratade med Heléna igår och vi kom fram till att ta en fika, prata gammalt groll och blicka framåt :) kul kul vi har mer saker gemensamt än vad man kan tro ;)



Till helgen börjar melodifestivalen :) lite synd att man inte kunde vara där, tror det hade varit mysigt :) men jag får följa det hemma i soffan med en mysig baby ;)



Igår var vi hos fredrik som planerat, lagade god pasta med ostsås :) och gissa vad jag fixade till efterrätt ??? SEMLA, jag var poppis efter det kan jag lova, men mums vad gott det var. Dock hade alla ätit för mkt till middag så det tog emot med all grädde, men ner gick den !



Alla får ha en toppen dag :) själv är det mysbyxor från topp till tå ;)

xoxo

snö :S

Frureinhold.se / 04 Februari, 2009 - 16:20 / Vardagen
0 Kommentarer

Idag är jag ledig, hur skönt som helst att ha tre dagar off, hemstudier är bäst. När du lägger upp själv hur du ska plugga på dagen. Jag gick upp vid 10, la mig i soffan och startade upp datorn, kikade mailen och försökte vakna :p Dagen tickade på och lite sport väntade med super -G, dock gick det inte så bra för svenskarna :/ men är man förvänad ? hmm njeaa ! I allafall fick gjort lite plugg, började på seminarie skiten, skall skriva klart det på fredag.

Men nog om min dag, Robin kom hem nyss och med honom kom hur mycket snö som helst :S:S kikar ut genom fönstret och det bara öser ner. Inte så kul om ni frågar mig, jag vill ha sool och sommar..

Min och robins loveflower (L)



Duchess älskar stadslivet !



Ikväll skall vi till Fredrik och äta god mat och jag skall göra semlor :D me love ! Hoppas att jag hittar glutenfria släta bullar, kan vara klurigt men Ica maxi i mölndal är stort så det går nog bra :) Blir en lugn kväll med film och bara gott !!

hoppas ni får en lika bra kväll

xoxo

Ledig

Frureinhold.se / 03 Februari, 2009 - 14:04 / Vardagen
2 Kommentarer

Så är man ledig idag :) hur skönt som helst att få sova ut på morgonen, dock blev jag väckt kl 10 men det är såå mkt bättre än kl 6. Igår var det skola fram tills tolv, sen åkte jag och emelie hem till gbg och köpte god fika på espresso house :) Åkte hem och planen låg till att börja plugga :p men TP var mkt mer intressant.



Underbarare människa får man leta efter, ett hjärta av guld !

Idag är det som sagt inte mkt som händer, jag skall vara hemma hela dagen och bara slappa, har ingen ork till ngt annat.

ha en bra eftermiddag

xoxo

så var det två

Frureinhold.se / 02 Februari, 2009 - 08:00 / Vardagen
0 Kommentarer

Igår var vi i malmö för att inhandla den nya motorcykeln och gud vad fin den var :) Åkte från gbg kl 8 på morgonen, tog hen frukost på mc donalds, inte världens bästa frukost men det var helt okej. Men sen bar det ner i landet, solen sken och det flöt på hur bra som helst. Men väl framme i lund och malmö börjar det snöa och blåsa som bara den. Vi hitta allafall fram till garaget oc vi fick provat motorcykeln, så nu står den i garaget hemma :)

Här har vi bebisarna :D  Sulan och Fia-lotta ;) Ni ska veta hur underbart dom låter, vilken styrka !!

Idag är det måndag och jag är på väg till skolan, fullrulle nu i två veckor men imon är jag ledig, vilket är underbart. Skall sova ut och bara gosa runt hemma. Dagens scema är skola fram till tolv, äta lunch och sen hem. Är i stan runt 1 och åker då hem och lägger mig :p Robin kommer inte hem förän 5 idag så jag får sysselsätta mig med ngt själv undertiden.. Annars är det inget märkvärdigt som dyker upp idag, mest att ta det lugnt och få ordning på min rygg som har börjat ta dö på mig :/:/

xoxo