StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

äntligen liten sol, men ingen solning för mig :(

Frureinhold.se / 07 Augusti, 2009 - 10:37 / Vardagen

Ah det är väl typiskt, nu när solen äntligen tittat fram och gjort en lycklig osv, så kan jag inte sola.. nä eftersom jag går på penecilin finns risken för att man får pigmentsförändringar, snacka om maximal otur. Men jag får bita i det sura äpplet och njuta av att jag och Robin skall till marstrand i kväll och ha en romantisk fredag kväll där : ) det är inte många som kan ha det så jag är dunder nöjd. Jag var även på marstrand igår, fast då jobbade robin över  :( det var jag, Jessica, mikael, tindra, tuva, mamma, pappa, mormor, morfar och farmor :) jätte trevligt, vi åt på lasse majas krog och tog en promenad längs med kajen. Jag aggerade fotograf och tog massa kort på min fina syster :) Får ta med kameran idag med och fota solnedgången om vi orkar vara kvar så länge :)



Me, pappie, tirro och mammie



Tuva ute och går :)



Jessica och Tindra



me



hela släckten ( nästan ;) )



det kommer mer kort i eftermiddag, skall försöka få mamma och skicka kort från kalaset också :) Hoppas ni alla får en kanin dag i solen, jag får väl avnjuta en god film eller nott..

Btw, gårdagens roligaset inlägg på facebook, som alla vet skall jag och robin köpa en hund nästa vecka, fick ett mail av henne där det stod hur hon hade tagit Hampus napp och sprungit runt med den i munnen som bebisarna har den och vägrat släppa den :p haha det blir bara mer och mer intressant med den här hunden :)

xoxo



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: