StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

Act like a lady, think like a man

Frureinhold.se / 12 Augusti, 2009 - 15:25 / Vardagen

Som varje dag är det Tyra banks show kl tre och även  idag sitter jag klistrad framför tv. Dagens tema är kvinnor och männs syn på relationer och hur det förändras under tid. Jag tycker att han har en god poäng, tänk dig tillbaka till första dejten, vad hade du på dig och hur länge innan planerade du hur du skulle se ut?? Jag kan bara se till mig själv, med min och robins första dejt planerade jag en vecka innan :p Men så tänker du 2-3-4 månader upp till över 1 år efter första dejten, hur mkt tänker du på hur du ser ut och hur ert förhållande är ? öppnar han fortfarande dörren när ni skall gå in till en restaurang, eller betalar han fortfarande notan när ni äter? Låt in sånna saker förändras, fortsätt att vara ädelstenen som han förälskade sig i, sluta inte bry dig om ditt utseende och skyll på att han skall tycka om dej vilket som. Du mår så mycket bättre utav att bry sig om sig själv, att pyssla om kroppen, att köpa matchande underkläder osv. Det blir också mer spännande när varje dag blir en ny dejt, Robin ger mig komplimanger varje dag om hur vacker jag är, alla kvinnor skall få den känslan.



nu skall jag till falkenberg
xoxo

Postat av: Pernilla

Jag behöver absolut inte se bra ut för att må bra! Och ska jag vara ärlig så har jag inte vart den som gjort mig till inför dater eller liknande, de får ta mig som jag är helt enkelt. Och att ha matchande underkläder? Orka köpa så många BH's så att du har så det passar till alla trosor :S Skulle bli svindyrt ju! Nee, i detta inlägg håller jag inte med om mycket, men det är ju tur att vi alla är olika, det är ju det som gör oss unika!

2009-08-12 @ 22:43:17
Postat av: Mizztang

Det handlade inte om att man skulle klä upp sig, utan mer vara som man var första dejten, att inte sluta göra sig som man var.. men självklart är alla olika. jag älskar att göra mig fin och inhandla underkläder :)

2009-08-13 @ 08:03:35
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: