StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

anonym?

Frureinhold.se / 22 April, 2009 - 15:41 / Vardagen

Jag har funderat länge på varför man väljer att vara anonym när man skriver kommentarer på bilder eller blogginlägg. Man väljer att printa ner åsikter men man vågar inte stå för dem? Vad handlar hela konseptet om, alla är vi olika och hela den biten. Men från min egen sida skulle jag aldrig yttra mig om jag inte kan stå för det jag skriver, känns lite patetiskt.

Händelser idag? hmm jo jag har varit på praktik hela dagen, helt okej, men är helt slut nu. Sitter hos min syster i kungälv och busar med tuva, sötaste lilla skruttan i världen, tillsammans med hennes stora syster tindra såklart. :) MIn skrutt till pojkvänn är också påv'äg hit och jag längtar som en tok efter honom :) Ikväll blir det mys, har planer på att göra kyckling paj och gosa framför one tree hill och gossip girl. En bra kväll helt enkelt !

blir inte allvarligare än såhär

xoxo

Postat av: Pernilla

Ofta vet man ju själv vem denna "anonyma" personen är, eller några av dem i alla fall. Det är oftast bara för ens läsare som denne är anonym. Gissar jag på i alla fall!



Sen kan ju du se IP numret på alla som skriver kommentarer, så du kan ju även se om en och samma "anonym" återkommer.. Då vet man ju nästan definitivt vem det är, eller hur ;)

2009-04-22 @ 22:16:37
URL: http://vanillab.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Gumman

Saknar dig! Skorna var super fina och kommer sitta på en tjej som är helt underbar! Synd att folk är dryga och allmänt spydiga, vi vet ju hur man ger konstruktiv kritik iallafall för det är ju sånt man får lära sig på en högskola.(Hahha) Tycker man inte om något så säger man det på ett vuxet sätt utan att bara vara almänt dryg! Ska bli kul att se dig snart. Ha det gott så länge

Pussar

2009-04-22 @ 23:42:06
Postat av: TotalPink- Jennifer Täng

saknar dej mera gumman, längtar tills vi ses igen :D hoppas din vfu går bra också. Jag trivs och allt rullar på, dock vill jag ut i solen :( Vad skall du göra i helgen ?? pussar

2009-04-23 @ 10:08:47
URL: http://mizztang.blogg.se/


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: