StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

studera = 0 kr på kontot !!

Frureinhold.se / 29 Oktober, 2008 - 12:57 /

har just insett att när man studerar är man helt pank, hade bestämt mig föratt inte ta lån, efter att ha handlat lite och fixat julklappar är man totalt pank. Visst att andreas har jätte bra inkomst men ändå, jag vill inte leva på någon annan. Så nu var jag inne på csn:s hemsida och ansökte om lån, känns surt men man måste få leva. bara böcker för en kursstart är 1000 :- och jag är ganska dyr i drift så det är bara att bita ihop och ta emot pengarna :) Många säger att man kan arbeta samtidigt, men tro mig om det är någon gång man går in i väggen så är det då.

Idag har jag i allafall varit i skolan, i typ 15 min, hela min grupp hade missuppfattat att vi skulle ses så vi flickor var där men inte killarna hmm undra om det säger sig själv vilka som ha koll och inte ? ;) Kom hem nyss och satte på en sats bröd i maskinen så om tre timmar har jag gott färskt bröd :D lucky me !! sen är det också dags för lite lunch, blir ris och curry, inte fel alls !

Idag växlades pengarna in till thailand, eller i allafall hälften, 50 000 baht blev det :D inte fel känns som om det är ngt närmre nu ! Ska bli så skönt att komma iväg till solen och varma härliga vattnet kan verkligen komma ihåg känslan av sanden och underbara klimatet.

för er som följer valet i USA lämna komentarer hur ni ser på vem som ska vinna och ej. Man är kluven till viss del, inte för att mcain under några omständigheter ska vinna men hela systemet i USA är sjukt. De krigar över allt i världen och nu när krisen kommit tillbaka ber dom europa om pengar, seriöst vad sägs om att sluta tillvärka kärnvapen och vapen i huvudtaget så kommer dom spara ett gäng pengar. Men iq:t har väl aldrig varit deras starka sida !

nä dags för lunch hörs senare !!



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: