StartVardagenHaileyFotoInredningShoppingBröllopTräning och hälsa MusikResorTävlingar

naturlig ?

Frureinhold.se / 31 Oktober, 2008 - 14:14 /
0 Kommentarer

Hur naturlig är du?

 Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
(x) Fondation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
( ) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
(x) Bodybutter
(X) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

12 poäng

Du....
( ) Använder locktång/plattång varje dag
 (x) Använder fondation/puder varje dag
(x) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
(x ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
(x) Använder bodylotion varje dag
(x) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag.
x ) Använder hårspray varje dag
(x) Tränar på Gym
(x ) Klipper dig varannan månad/varje månad-

 Poäng: 8
Du har...
(x ) Tonat håret
(x) Färgat håret
(x )Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

 Poäng: 6
Totalt: 26

0-10 Naturligtvis naturlig tjejen!
10-15 konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
 20- 25 Du är en fryst jordgubbe.
 25-30 Barbiedocka. Bara plast

ajdå !

Try it!

måsten för alla !!!!

Frureinhold.se / 31 Oktober, 2008 - 12:31 /
0 Kommentarer

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=16526

bli medlem och samla poäng, kom upp i en viss summa poäng och du får present kort på ginatricot, jc eller hm =)

www.Jennifer.tang.marykay.se

min hemsida, GÅ in och se om det finns något för dig, jag vet att du kommer att hitta massa spännande saker. Bli kund idag och du får 20 % på det du beställer !
 

godmorgon, eller kanske mer god lunch !

Frureinhold.se / 31 Oktober, 2008 - 11:51 /
0 Kommentarer

Skönt att få sova ut idag =) Ledig från fredag , lördag , söndag och måndag :P såå underbart. I allafall, gick upp för en stund sedan och ringde baby, han hade det bra och det blev inget längre samtal. när jag lagt på slog jag marikas nummer(andreas mamma) fick veta igår att hon har världens ryggskott, stackarn kommer knappt ur sängen. Så  jag ringde för att erbjuda henne hjälp hemma om hon behövde ngt, vi kom i allafall överens om att jag och andreas skulle komma till dom ikväll och äta pizza, och så ska hon få mina dunder piller så det onda försvinner. Haha jag har själv otroligt ont i min rygg så doktorn gav mig ngr tabletter som hon sa skulle hjälpa, men saken är den att de va så starka att jag spydde. Saken hör till att jag också har en väldigt känslig mage så den enda verktabletten jag kan äta är alvedon, och för er som äter verktabletter är dom inte så värst bra.
sen när jag lagt på tog jag fram dammsugaren för att göra det fint här hemma, min lilla bebis katt var lite dålig i magen så fick städa lite efter henne. sen så ska jag ha kompisar hemma imon så då är det bra om det är fint här hemma.

Och till sporten, frölunda vann igår med 3-1 mot luleå, det var en stökig match med 2 matchstraff. Frölunda är nu uppe i 22 p de laget som leder har 32 p så det är en bit upp, men det är väligt jämt hela vägen så det blir nog en spännande serie det här.

hörs senare ciao !!

utmanad

Frureinhold.se / 30 Oktober, 2008 - 12:58 /
0 Kommentarer


Idag har jag inte gjort så mycket, började med skola och exminination. Jag fick godkänt wiihoo :p inte svårt direkt, blev dock en ganska stor diskussion, ibland blir jag så trött på min grupp. Nu är jag väl hemma och älsklinge lagade mat så jag la mig i soffan och kollade på one tree hill, inne på säsong 4 nu :D ååhh det är så bra. ska fortsätta kolla om en liten stund, men först ska jag pussa på dreas peas :)

planer för halloween är dessa, först ska Diana och emelie till mig och förfesta. sen ska andreas köra upp oss till studentkåren och där blir det halloween fest för hela slanten :D ska bli jätte kul, synd elisabeth att du ska greja med din lägenhet :( men vi får ta det en annan gång !!!

nä ha en bra kväll och missa inte attt frölunda indians spelar ikväll, mycket viktigt, hockey = life !

godmorgon !

Frureinhold.se / 30 Oktober, 2008 - 08:17 /
2 Kommentarer

www.Jennifer.tang.marykay.se

ännu en härlig morgon, svin kallt och ngr moln haha svårt att inte längta till thailand. Drömde om det inatt, ahh för er som ej varit där än, NI måste åka :D spara pengar för det är värt det !

Dagens schema är skola och eximination, sen hem och läsa en till bok på den nya kursen, skönt att få beta av ngr så det inte blir så mycket under kursens gång. Fick precis avisering att mina böcker var på väg, tror dock att jag inte får dom innan helgen :( men men får hänga med så gott jag kan.

ha en bra dag hörs i eftermiddag !

www.Jennifer.tang.marykay.se

good night sweetheart !

Frureinhold.se / 29 Oktober, 2008 - 19:49 /
0 Kommentarer

så var klockan halv 8 och jag är trött haha. har spenderat kvällen framför datorn med underbara avsnitt av one tree hill, har börjat se om säsongen och ahhh det är så bra !

imon är det vfu eximination, ganska segt om jag får säga det själv, ska läsa igenom 4 st arbeten och utvärdera. Finns roligare saker att göra på torsdagar :p till exempel shoppa :D haha tänk om man hade haft obegränsat med pengar, fast undra om man hade varit lyckligare då ? om jag fick välja kärlek eller pengar väljer jag kärlek. sen får man se vad som är mycket pengar och inte, jag anser mej själv väldigt lyckligt lottad, en underbar sambo och blivande man, han har en bra inkomst vilket är = pengar till mej :D så egentligen har jag både och men ngr miljoner till hade inte skadat :D

nä nu får det vara nog för idag ! ciao !!

www.jennifer.tang.marykay.se

studera = 0 kr på kontot !!

Frureinhold.se / 29 Oktober, 2008 - 12:57 /
0 Kommentarer

har just insett att när man studerar är man helt pank, hade bestämt mig föratt inte ta lån, efter att ha handlat lite och fixat julklappar är man totalt pank. Visst att andreas har jätte bra inkomst men ändå, jag vill inte leva på någon annan. Så nu var jag inne på csn:s hemsida och ansökte om lån, känns surt men man måste få leva. bara böcker för en kursstart är 1000 :- och jag är ganska dyr i drift så det är bara att bita ihop och ta emot pengarna :) Många säger att man kan arbeta samtidigt, men tro mig om det är någon gång man går in i väggen så är det då.

Idag har jag i allafall varit i skolan, i typ 15 min, hela min grupp hade missuppfattat att vi skulle ses så vi flickor var där men inte killarna hmm undra om det säger sig själv vilka som ha koll och inte ? ;) Kom hem nyss och satte på en sats bröd i maskinen så om tre timmar har jag gott färskt bröd :D lucky me !! sen är det också dags för lite lunch, blir ris och curry, inte fel alls !

Idag växlades pengarna in till thailand, eller i allafall hälften, 50 000 baht blev det :D inte fel känns som om det är ngt närmre nu ! Ska bli så skönt att komma iväg till solen och varma härliga vattnet kan verkligen komma ihåg känslan av sanden och underbara klimatet.

för er som följer valet i USA lämna komentarer hur ni ser på vem som ska vinna och ej. Man är kluven till viss del, inte för att mcain under några omständigheter ska vinna men hela systemet i USA är sjukt. De krigar över allt i världen och nu när krisen kommit tillbaka ber dom europa om pengar, seriöst vad sägs om att sluta tillvärka kärnvapen och vapen i huvudtaget så kommer dom spara ett gäng pengar. Men iq:t har väl aldrig varit deras starka sida !

nä dags för lunch hörs senare !!

natti natti

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2008 - 22:46 /
0 Kommentarer

nu har jag precis tittat på säsong 3 avsnitt 18 i one tree hill, saken är den, om det finns en ända msk ute i världen som inte tycker om one tree hill borde den ändra inställning. bättre serie hittar du inte, man kan kolla om och om igen utan att tröttna.

men nog om serier, jag har inte bloggat på länge och om jag ska vara ärlig har jag kännt att allt detta bloggande som surrar runt en hela tiden har fått en att tröttna. Men om någon känner för att läsa min blogg så får man jätte gärna göra det, vet inte om jag kan tillföra något intressant men det struntar jag i :p

jag läser på högskolan väst för tillfället, eller ah ska gå där i 4 år till, håller på att läsa till samhällslärare på högstadiet. Trivs som fisken i vattnet, förhoppningsvis har jag hittat rätt. något som yrar endel i världen nu är ekonomin, tror ingen har missat det, mig stör det mest eftersom jag och min sambo ska till thailand i februari och bathen är så sjukt låg just nu :( och om man hoppar till andra sidan jorden är det just nu ett stort presidentval. vem ska egentligen vinna ?? obama eller mcain? jag föredrar obama. Anledningen är väl inte den bästa men tillräckligt, vilket land lägger sig i allt och alla ????? USA !! vilka har en finans kris nästan den samma som 1929??? USA!! vad säger dom om militärer som var i vietnamn mer än 2 veckor ? krigsskadade för livet, och slutligen vem var KRIGSFÅNGE i vietnamn kriget?? JO macain, och den personen vill endel av folket i USA sätta som president. Jag aäger inte mer än så, vi får se vad som händer, man har ju inte direkt slutat förvånas av deras beslut !

ha en bra kväll och natt !

sunny day !!! 10 min och 400 :- ?? :S

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2008 - 19:48 /
0 Kommentarer

Jennifer.tang.marykay.se - gå in och kolla, finns något för alla !!

så var det äntligen sol idag :D det var behövligt efter dagar av regn, blåst ahh ni vet nog hur det har varit. Idag har jag inte gjort så mycket, eller ah beror la på hur man ser det, men i morse ringde klockan halv 8 och dags att lämna den varma goa sängen. duscha, kolla in lite serier som kommit ut och sen åka till vårdcentralen. det var dags för den årliga gluten kontrollen, får hoppas på att det ser bra ut. efter det åkte jag hem och kolla in ännu mer serier. Sen kom marlene hit drack en skvätt kaffe och tjötade. Vid lunch åkte jag till syter yster och hennes söta små bebisar:p efter besöket var det dags för den näst dyraste utgiften idag, för 10 min hos sockander blev man 400 :- fattigare, men en sak ska man ha i bakhuvudet, han är magisk sååå värd 400 :- men det suger i plånboken att gå dit 2 ggr i veckan. Men efter sockander strosa jag runt lite i affärerna som ligger på västra gatan och som vanligt hittade jag ngt jag ville ha :D köpte en julklapp till andreas och ett par replay jeans, så sjukt snygga :D sen hittade jag en klänning på MQ som andreas ska köpa till mig :D snällaste pojkvännen :D köper allt jag vill ha :p ;) jag måste berömma mig själv :D jag har nästan köpt alla mina julklappar, inte illa när det bara är oktober snart november :D men om man är ute i tid kan man lägga all lön i november på andreas. nä nu får det bli go kvällsmat, har bakat bröd :D och vad är godare med nybaktbröd och varm oboy ! jaja dags att gå dreas ska inte behöva göra allt själv

ciao !!!

bra att sammanfatta kvällen också :)

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2008 - 19:46 /
0 Kommentarer

Hmm efter att skolan typ var över i fredags runt 2 var det bara att åka hem och ta det lugnt, led av en sjuklig huvudvärk. så hem till soffan blev det och när min lilla skrutt kom hem åt vi revben och potatis sallad :D såå gott !! fredagen blev lugn allafall, checkade in idol och stensomnade. lördagen började tidigt, kl 9 ringde klockan dags att ta en dusch, vi hade planerat att åka till torp med andreas mamma och pappa så det var bara att pallra sig ur sängen. Jag handla dock inte så mycket, ett svart linne på carlings och ett par rosa mys skor :D såå fina, hitta dock en vit fin klänning på gina som jag ska köpa på torsdag :p om den sitter bra vill säga. I vilket fall, på kvällen ringde anna och fråga om jag skulle med ut :D och självklart ska jag det, så underbart att lära känna nya människor, anna är såå rolig även camilla och linda. I fucking love it !! vi drog i allafall till lipz, helt lyckad kväll som måste göras om flera gånger. söndag vaknade man som man förtjänade, trött seg och vaknade vid 7. så jävla störande när man vill sova ut så vaknar man kl 7. vet inte om man kan störa sig mer.. nä nu tror jag att jag fick med allt !

Ha en bra kväll !

 http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=16526

regn regn och mera regn !

Frureinhold.se / 28 Oktober, 2008 - 19:45 /
0 Kommentarer

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=16526

Hösten är ett faktum, det är storm ute och regnet bara öser ner. så tröttsamt att gå och frysa hela tiden, vill såå flytta till ett varmare land. Men om man ser till vardagen så är den rätt detsamma, skolan flyter på har precis avklarat första kursen nu är det bara 240 p kvar :p haha men det som är bra är att jag trivs som fisken i vattnet.. var på vfu i 2 veckor :D hur kul som helst och till våren är det 5 veckor :D kan det bli mkt bättre än så ? skulle inte tro det. Men vfu är inte det ända som kommer att hända till våren. jag ska också till thailand i 2 veckor :D såå underbart, synd bara att det inte blev längre men varken jag eller andreas kunde vara lediga längre. det får helt enkelt bli en resa till när sommaren kommer :D

 men för saker som kommer snart, det är runt 5 veckor tills jag fyller år :D sen efter min födelsedag är det bara ngr få dagar tills julafton kommer till dörren :D längtar såå, julen är den bästa årshändelsen :D jag har redan köpt 2 julklappar, jag är såå duktig hahah :p sen ska jag även till ullared i december så det finns mycket att se fram emot. igår kom min söta mamma och pappa hit och gissa vad dom hade med sig :D:D en bakmaskin, det kanske inte låter så jätte kul men jag är gluten intolerant och ni som vet är det brödet och kakorna jätte äckliga. så med denna bakmaskin lägger man alla ingredienser i maskinen och efter ngr timmar får du en klar limpa :D så kan man tillsätta allt man gillar :D det kommer att bli så bra !! jaja nu blir det lite top model och efter det one tree hill.. see yah !

besök min hemsidan, det finns något för alla !
 Jennifer.tang.marykay.se